2017 Aralık Anneleri

Kızlar benimde goguslerimden berrak su gibi bisey geliyo ıslaklık hissediyorum bakıyorum biraz gelmiş oluyor sizdede oluyormu

Kızlar benimde goguslerimden berrak su gibi bisey geliyo ıslaklık hissediyorum bakıyorum biraz gelmiş oluyor sizdede oluyormu
Geçen göğüs ucum çok açıyordu dr uma söyledim sakin ama sakın göğüslerine dokunma sıvı ya da süt geliyor mu diye sikma hatta vazelin de sürme e vitamini ampulü kırıp damlat sadece dedi. Erken süt ve sıvı gelmesi bu haftalarda normalmiş ama sakın kontrol etmek için sikma. Ve için rahat olması için dr unu arayıp sor

Sordum canım normalmiş yok sıkma felan yok kendiliğinden geliyo uyarılır diye ilişkiye bile ara veriyorum yağlamaktanda vaz geçtim

Cok sukur kizlar okadar olumsuzluga ragmen amniyosentez sonucum temiz ciktii
Gözün aydın canım rabbim saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin, insanları nasıl korkutuyorlar değilmi üstelik çok hassas oldugumuz zamanlar bunlar gerçekten bazı dr lar çok acımasız bunu öğrendim ben

merhaba hercal senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.

çok şükür iyiyiz canım

Yok canim rengi seffafti kokusuzdu ilk çarşamba gunu olmuştu BI de bugün oldu peki rahim kasilmasi neden oluyor acaba BI fikrin var mi yada doktorumu mu arasam
Rahim genişlemesi için kasılıyor.ara bi sor için rahatlar enazından.

Göğüsü sıkmak erken Doğuma sebep oluyor.

Aynen canim ikili testimde 50 de 1 risk demislerdi. Sonra ayrintilida kalpte parlama beyinde iki kist uyluk kemiginde biraz kisalik neler neler

Aynen canim ikili testimde 50 de 1 risk demislerdi. Sonra ayrintilida kalpte parlama beyinde iki kist uyluk kemiginde biraz kisalik neler neler
Benimde ense kalınlıgı 3.4 çıkmıştı ben hiçbirşey yaptırmadım yaştan dolayıda yüksek çıkmasından korktum, üçlü testte aft testi var onu yaptırdım hiçbirşey çıkmadı şimdi ayrıntılı ultrasona gircem bakalım hayırlısı hepimizin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…