Kizlar uzun zamandir yazmiyordum ama izliyordum sizi bebegin hareketleri konusunda endiseler bende de var bir gün bütün gün sürekli hareketli oluyor 2 gün cok az hareket ediyor benim kizimda yerim ben onu cok endiselendigimde fetal dopplerle sesini dinliyorum artik son care ama dün cokkkk acayip cok güzel bir olay yasadim öglen uykusunda sag tarafimdan sol tarafa gecerken bir dakika kadar bebek kendini düzeltsin diye sirt üstü duruyorum kordon dolanmasi olmasin diye aniden dönüldügünde bebek rahatsiz olurmus sirt üstü döndügümde bir baktim karnimin sol tarafi resmen piramit gibi olmus yamulmus önce cok korktum sonra esimi cagirdim oda buna sahit olsun diye ve daha iyi anladim ki icimizde mucize tasiyoruz
Dogum konusunda da konusulmus sanirim en erken dogum yapacaklardan biri de benim bundan önce benim cok kayiplarim oldugu icin doktorlar sezeryanla alip hic bebegi riske atmak istemiyorlar tabii yas faktörü de var benim türkiyede ki doktorlar 38. haftada bebegi alalim diyorlardi suan avusturyadayim avusturyada normalde sezeryan sayilidir hemen keselim demezler buradaki doktorumdan bunu nasil isteyecegimi düsünürken doktorum ben söylemeden kendisi söyledi sezeryan diye ben de evet 38. hafta da alalim dediler türkiyede dedim yok hatta 37. hafta dedi buda kasimin ortasina geliyor ama sanki bana cok erken gibi geldi 3 hafta öncesinden almak