2017 Aralık Anneleri

Kızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür

Çok çok gecmiş olsun canimya.cok sukur iyisin bebeginle.valla bu sicaklar mahfetti bizi.dun geldim memlekete yaniyor burasi.cok halsizim yaramadi(

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok çok gecmiş olsun canimya.cok sukur iyisin bebeginle.valla bu sicaklar mahfetti bizi.dun geldim memlekete yaniyor burasi.cok halsizim yaramadi(

Cnm sen Diyarbakır a gitmiştin di mi bnm evim de Diyarbakır'da şimdi İstanbul'da annemdeyim bu yazı burda geçirdik oranın sıcağı çok fena

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun çok büyük korku atlatmissin. Öyle bir durumda insanın aklına neler neler gelir. Benim de sabahları ağzımda kan tadı oluyor ama gece burnum kanıyor muhtemelen ve senin gibi içeri akiyor. Bazen burnumu temizlerken anlıyorum daha onceden kanamış olduğunu cunku. Ama seninki gibi öksururken ağzımdan kan gelse ben olduğum yere yığılırım korkudan herhalde. Allah korusun :)) ama aklımda bulunsun bizimle paylastigin çok iyi olmus. Gece burnum kanadığı icin benim de basima gelebilir hemen panik yapmayim

cok gecmis olsun kuzum.bu oksuruk herkeste var bende ole sabahlar ve geceleri bi tutuyo karnima sancilar giriyo artk oksurmekten.

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim tatlım

Günaydın bencede bir an önce Aralık ayı gelsin. Kaldı 109 gün son trimestere geçsek bir

Çok geçmiş olsun canim

Kizlar benim iki gogsumun arasında alerji gibi kizariklar oluştu nasil gecirebilirim
Benim de oldu canim sol göğsümde. Ben vazelin sürüp sütyen taktim bi kaç gün acıyor diye sonra sıcaktan pisik oldu. Ben sık sık dusa girdim bir de ince biseyler giydim o şekilde gecti. Pişik kremi de surebilirsin

Kizlar benim iki gogsumun arasında alerji gibi kizariklar oluştu nasil gecirebilirim
Bu bende de oldu cildiye doktoruna gittim benim biraz kilom fazla olması cildin yağlı olması ve hamilelikten dolayı hormonların değişmesi ile mantar oluşmuş dedi travezol krem ve bir de cilt şampuanı verdi şimdi baya geçti şükür. Ama benim sürekli kaşıntı falan oluyor ve deri pul pul dökülüyordu. Senin durumunu bilemem bir de malum sıcaklar ve hormonlar sürekli ter olanca pişik de oluyor yine de doktora git derim Allah nasip ederse bebişlerimizi emzireceğimiz zaman da gelecek onun icin sağlıklı olmak zorundayız.

bende de tatli tatli kasinti ve yanma oluyor ama kasimamaya calisiyorum benim hamilelikte goguslerim cok buyudu zaten Olmadı biran önce gideyim canim cildiyeye değil de sağlık ocağına gostersem olurmu kan ve idrar tahlili de verecem zaten

Sık sık bende dusa girdim ama değişmedi olmadı vazelini de BI deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…