- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Çok çok gecmiş olsun canimya.cok sukur iyisin bebeginle.valla bu sicaklar mahfetti bizi.dun geldim memlekete yaniyor burasi.cok halsizim yaramadiKızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
Kızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
Çok çok gecmiş olsun canimya.cok sukur iyisin bebeginle.valla bu sicaklar mahfetti bizi.dun geldim memlekete yaniyor burasi.cok halsizim yaramadi(
Çok geçmiş olsunKızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
Çok geçmiş olsun çok büyük korku atlatmissin. Öyle bir durumda insanın aklına neler neler gelir. Benim de sabahları ağzımda kan tadı oluyor ama gece burnum kanıyor muhtemelen ve senin gibi içeri akiyor. Bazen burnumu temizlerken anlıyorum daha onceden kanamış olduğunu cunku. Ama seninki gibi öksururken ağzımdan kan gelse ben olduğum yere yığılırım korkudan herhalde. Allah korusun :)) ama aklımda bulunsun bizimle paylastigin çok iyi olmus. Gece burnum kanadığı icin benim de basima gelebilir hemen panik yapmayimKızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
cok gecmis olsun kuzum.bu oksuruk herkeste var bende ole sabahlar ve geceleri bi tutuyo karnima sancilar giriyo artk oksurmekten.Kızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dacn kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
Geçmiş olsun canımKızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim tatlımKızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
Çok geçmiş olsun canimKızlar dün acile gittim iki gündür sabahları kuru bir öksürük ardından ağızdan kan geliyordu çok korktum hemen koldaki atar damar dan kan aldılar kandaki oksijen sayımı yaptılar, akciğere kan pıhtısı atmasından şüpelendiler haliyle bazen hareketsiz kalıyorum sıcaklardan çok ağladım çok şükür bişey çıkmadı iki prof inceledi sonuçları hamile olduğumdan sıcakdan ve nemden burun damarları genişlemiş gece burnum kanıyormuş farkında bile değilim genzime alıyormuş sabah boğulur gibi öksürük ve miğde bulantısı oluyordu kan tadı sürekli ağızda, o iki saat nasıl geçti bi Allah biliyor bi ben bi an korktum öksürük ile kan birleşince ciğerde bi sorun mu var acaba diye, şimdi iyiyim çok şükür
Bence de bir an önce gelsin aralık ayı sanki zaman hiç geçmiyor ve de geçmeyecek gibiGünaydın cici anneler biran önce aralık ayı gelsin istiyorummmm
Günaydin :)Günaydın cici anneler biran önce aralık ayı gelsin istiyorummmm
Benim de oldu canim sol göğsümde. Ben vazelin sürüp sütyen taktim bi kaç gün acıyor diye sonra sıcaktan pisik oldu. Ben sık sık dusa girdim bir de ince biseyler giydim o şekilde gecti. Pişik kremi de surebilirsinKizlar benim iki gogsumun arasında alerji gibi kizariklar oluştu nasil gecirebilirim
Bu bende de oldu cildiye doktoruna gittim benim biraz kilom fazla olması cildin yağlı olması ve hamilelikten dolayı hormonların değişmesi ile mantar oluşmuş dedi travezol krem ve bir de cilt şampuanı verdi şimdi baya geçti şükür. Ama benim sürekli kaşıntı falan oluyor ve deri pul pul dökülüyordu. Senin durumunu bilemem bir de malum sıcaklar ve hormonlar sürekli ter olanca pişik de oluyor yine de doktora git derim Allah nasip ederse bebişlerimizi emzireceğimiz zaman da gelecek onun icin sağlıklı olmak zorundayız.Kizlar benim iki gogsumun arasında alerji gibi kizariklar oluştu nasil gecirebilirim
bende de tatli tatli kasinti ve yanma oluyor ama kasimamaya calisiyorum benim hamilelikte goguslerim cok buyudu zaten Olmadı biran önce gideyim canim cildiyeye değil de sağlık ocağına gostersem olurmu kan ve idrar tahlili de verecem zatenBu bende de oldu cildiye doktoruna gittim benim biraz kilom fazla olması cildin yağlı olması ve hamilelikten dolayı hormonların değişmesi ile mantar oluşmuş dedi travezol krem ve bir de cilt şampuanı verdi şimdi baya geçti şükür. Ama benim sürekli kaşıntı falan oluyor ve deri pul pul dökülüyordu. Senin durumunu bilemem bir de malum sıcaklar ve hormonlar sürekli ter olanca pişik de oluyor yine de doktora git derim Allah nasip ederse bebişlerimizi emzireceğimiz zaman da gelecek onun icin sağlıklı olmak zorundayız.
Sık sık bende dusa girdim ama değişmedi olmadı vazelini de BI deneyimBenim de oldu canim sol göğsümde. Ben vazelin sürüp sütyen taktim bi kaç gün acıyor diye sonra sıcaktan pisik oldu. Ben sık sık dusa girdim bir de ince biseyler giydim o şekilde gecti. Pişik kremi de surebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?