- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
aynisi bende var gecmiyo arada gecer gibi oluyo sonra tekrar cikiyo.pek bi sorun gibi gelmedi bana.dogumdan sonra gecer gibi duruyoKizlar benim iki gogsumun arasında alerji gibi kizariklar oluştu nasil gecirebilirim
Ben yine de sağlık ocağına gidip gosterecem mantar falan olursa BI de bebeklerimizi emzirecez insallah pisikse sorun olmazdaaynisi bende var gecmiyo arada gecer gibi oluyo sonra tekrar cikiyo.pek bi sorun gibi gelmedi bana.dogumdan sonra gecer gibi duruyo
Canim ya seninde kasiklarinda igne batmasi gibi batmalar oluyor mu aynı haftalrdayiz sonuçta senin bilgin var miaynisi bende var gecmiyo arada gecer gibi oluyo sonra tekrar cikiyo.pek bi sorun gibi gelmedi bana.dogumdan sonra gecer gibi duruyo
Canim benim sırtımda cıktı birde göğüs aramda doktor bağışıklığın düşmüş mantar dedi.zararsiz.kimseye geçemez dedi.bir merhem birde şampuan verdi.onlari sürdümBen yine de sağlık ocağına gidip gosterecem mantar falan olursa BI de bebeklerimizi emzirecez insallah pisikse sorun olmazda
Geçti mi peki canimCanim benim sırtımda cıktı birde göğüs aramda doktor bağışıklığın düşmüş mantar dedi.zararsiz.kimseye geçemez dedi.bir merhem birde şampuan verdi.onlari sürdüm
Iki sürmeye geçti kuzum sıcaktan da olur dedi.ne kadar düş alsak da kilo alıyoruz normal benceGeçti mi peki canim
Canimm çatı ağrısı derken ne demeknistiyorsun ? Sürekli bir ağrıysa bence başka bir doktora gözükmekte fayda var ...Merhabalar herkese, ben de aralık ayında anne olacağım inşallah bugün tam 22 haftaya girdik, Allah'ın izni ile bir kızım olacak. Bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntı çekmedim hamileliğimi bilmedim bile ama şu 2 son iki haftadır inanılmaz derece de çatı ağrısı çekiyorum, yatakta sağa sola dönerken acı içinde uyanıyorum. Yürürken bile adım adım çok yavaş yürüyorumdoktorum doğuma hazırlanıyor vücudun diyor ama normal mi bu acı bilmiyorum. Var mı benim gibi olan?
Canım tam vajina kemiklerimde acı ve ağrı var adım atarken ayakta pantolon giyip çıkarırken ve oturduğum yerden kalkarken nefes alamıyorum acıdan yatakta sağa sola dönmem çok acı verici, doktorum rahim ağzı kapalı, suyun normal, plasenta yerinde hiç merak etme dedi ama ben dayanamıyorum acıyaCanimm çatı ağrısı derken ne demeknistiyorsun ? Sürekli bir ağrıysa bence başka bir doktora gözükmekte fayda var ...
Alla alla yaaCanım tam vajina kemiklerimde acı ve ağrı var adım atarken ayakta pantolon giyip çıkarırken ve oturduğum yerden kalkarken nefes alamıyorum acıdan yatakta sağa sola dönmem çok acı verici, doktorum rahim ağzı kapalı, suyun normal, plasenta yerinde hiç merak etme dedi ama ben dayanamıyorum acıya
Çatı ağrısı nasıl bisey vajina kemikleri derken anlayamadım ama benim de kasik bölgemde ağrı var yürüken yatakta dönerken ağrıyor. Bazen sol kasığımda batma oluyor ve kasiklarim üşürmüşüm gibi sızlıyor bazenCanım tam vajina kemiklerimde acı ve ağrı var adım atarken ayakta pantolon giyip çıkarırken ve oturduğum yerden kalkarken nefes alamıyorum acıdan yatakta sağa sola dönmem çok acı verici, doktorum rahim ağzı kapalı, suyun normal, plasenta yerinde hiç merak etme dedi ama ben dayanamıyorum acıya
hep oluyo canim sagli sollu.rahim buyuyo diye.dogum yapana kadr o agrilari cekicez mecburen surekli agirirmis yaniCanim ya seninde kasiklarinda igne batmasi gibi batmalar oluyor mu aynı haftalrdayiz sonuçta senin bilgin var mi
tam kasik cizgin bar ya onun hemen altinda kemik var tuylerin oldugu yer.benmde ara ara agriyo ama magnezyumla geciyms.dr veriyorms yani.benm o kadr da cok agirmadi.sanirim catilari dar olan daha cok cekiyo bu agriyiÇatı ağrısı nasıl bisey vajina kemikleri derken anlayamadım ama benim de kasik bölgemde ağrı var yürüken yatakta dönerken ağrıyor. Bazen sol kasığımda batma oluyor ve kasiklarim üşürmüşüm gibi sızlıyor bazen
Ayyy içimi rahatlattin tatlim ya varsın rahim büyüdüğü için agrisin bebeğim için çektiğim her agriya razıyım yeterki bebeklerimize hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım inaallahhep oluyo canim sagli sollu.rahim buyuyo diye.dogum yapana kadr o agrilari cekicez mecburen surekli agirirmis yani
Çok sağol canim benim insallah gecerIki sürmeye geçti kuzum sıcaktan da olur dedi.ne kadar düş alsak da kilo alıyoruz normal bence
Canim o bende de gecen gun oldu vajinamin sol tarafina igne batar gibi keskin anlık ağrılar oldu 2 gün sürdü allaha şükür bugun yokMerhabalar herkese, ben de aralık ayında anne olacağım inşallah bugün tam 22 haftaya girdik, Allah'ın izni ile bir kızım olacak. Bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntı çekmedim hamileliğimi bilmedim bile ama şu 2 son iki haftadır inanılmaz derece de çatı ağrısı çekiyorum, yatakta sağa sola dönerken acı içinde uyanıyorum. Yürürken bile adım adım çok yavaş yürüyorumdoktorum doğuma hazırlanıyor vücudun diyor ama normal mi bu acı bilmiyorum. Var mı benim gibi olan?
Geçer canımmm :) şu sıcaklar geçseydi...benim fikrim doğumumuz iyi bir tarihe denk geliyor iyiki yazın yapmadıkÇok sağol canim benim insallah gecer
Çok teşekkür ederim canım bir sonra ki kontrolüm Eylül de maalesef bekliycem çok acil bişey olmadığı sürece. Çalışıyorum ben mecburen hareket hallindeyim her ne kadar masa başı da olsa sabah kalkıp gelmek akşama kadar burada oturmak bile yorucu oluyor.Alla alla yaadoktor bisey olsa farkederdi tabiki ...vajina büyüdüğü için de ağrıyor olabilir bence.bende bir ara yaşamıştım.ama kıyafet giymem de vs sorun olmuyordu .Şimdi herkesin acı eşiği de farklı olabilir canım.bir dahaki kontrolün ne zaman.gecmezse eğer doktoruna ısrarla şöyle bence çok geçmiş Olsun..bol bol uzan .ev işi yapma bence.
Kasıkta değil canım bu ağrı vajinanın alt tarafında oturduğun bölge de yani, kasık ağrısı tamamen büyüyen rahmin ağrısı o ilk başlarda oldu ben de adet sancısı gibi ama bu çok farklı resmen kemiklerin kırılmış gibi bir acıÇatı ağrısı nasıl bisey vajina kemikleri derken anlayamadım ama benim de kasik bölgemde ağrı var yürüken yatakta dönerken ağrıyor. Bazen sol kasığımda batma oluyor ve kasiklarim üşürmüşüm gibi sızlıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?