2017 Aralık Anneleri

Bende aralık ayı gelsin istiyoruuumm:))) kızlar hazırlıklar ne alemde.ben biraz tamamladım ama sıcak dan çıkmıyorum artık dışarı

Ben yine de sağlık ocağına gidip gosterecem mantar falan olursa BI de bebeklerimizi emzirecez insallah pisikse sorun olmazda
Canim benim sırtımda cıktı birde göğüs aramda doktor bağışıklığın düşmüş mantar dedi.zararsiz.kimseye geçemez dedi.bir merhem birde şampuan verdi.onlari sürdüm

Merhabalar herkese, ben de aralık ayında anne olacağım inşallah bugün tam 22 haftaya girdik, Allah'ın izni ile bir kızım olacak. Bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntı çekmedim hamileliğimi bilmedim bile ama şu 2 son iki haftadır inanılmaz derece de çatı ağrısı çekiyorum, yatakta sağa sola dönerken acı içinde uyanıyorum. Yürürken bile adım adım çok yavaş yürüyorum doktorum doğuma hazırlanıyor vücudun diyor ama normal mi bu acı bilmiyorum. Var mı benim gibi olan?

Canimm çatı ağrısı derken ne demeknistiyorsun ? Sürekli bir ağrıysa bence başka bir doktora gözükmekte fayda var ...

Canimm çatı ağrısı derken ne demeknistiyorsun ? Sürekli bir ağrıysa bence başka bir doktora gözükmekte fayda var ...
Canım tam vajina kemiklerimde acı ve ağrı var adım atarken ayakta pantolon giyip çıkarırken ve oturduğum yerden kalkarken nefes alamıyorum acıdan yatakta sağa sola dönmem çok acı verici, doktorum rahim ağzı kapalı, suyun normal, plasenta yerinde hiç merak etme dedi ama ben dayanamıyorum acıya

Alla alla yaa doktor bisey olsa farkederdi tabiki ...vajina büyüdüğü için de ağrıyor olabilir bence.bende bir ara yaşamıştım.ama kıyafet giymem de vs sorun olmuyordu .Şimdi herkesin acı eşiği de farklı olabilir canım.bir dahaki kontrolün ne zaman.gecmezse eğer doktoruna ısrarla şöyle bence çok geçmiş Olsun..bol bol uzan .ev işi yapma bence.

Çatı ağrısı nasıl bisey vajina kemikleri derken anlayamadım ama benim de kasik bölgemde ağrı var yürüken yatakta dönerken ağrıyor. Bazen sol kasığımda batma oluyor ve kasiklarim üşürmüşüm gibi sızlıyor bazen

tam kasik cizgin bar ya onun hemen altinda kemik var tuylerin oldugu yer.benmde ara ara agriyo ama magnezyumla geciyms.dr veriyorms yani.benm o kadr da cok agirmadi.sanirim catilari dar olan daha cok cekiyo bu agriyi

hep oluyo canim sagli sollu.rahim buyuyo diye.dogum yapana kadr o agrilari cekicez mecburen surekli agirirmis yani
Ayyy içimi rahatlattin tatlim ya varsın rahim büyüdüğü için agrisin bebeğim için çektiğim her agriya razıyım yeterki bebeklerimize hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım inaallah

Canim o bende de gecen gun oldu vajinamin sol tarafina igne batar gibi keskin anlık ağrılar oldu 2 gün sürdü allaha şükür bugun yok

Çok teşekkür ederim canım bir sonra ki kontrolüm Eylül de maalesef bekliycem çok acil bişey olmadığı sürece. Çalışıyorum ben mecburen hareket hallindeyim her ne kadar masa başı da olsa sabah kalkıp gelmek akşama kadar burada oturmak bile yorucu oluyor.

Kasıkta değil canım bu ağrı vajinanın alt tarafında oturduğun bölge de yani, kasık ağrısı tamamen büyüyen rahmin ağrısı o ilk başlarda oldu ben de adet sancısı gibi ama bu çok farklı resmen kemiklerin kırılmış gibi bir acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…