2017 Aralık Anneleri

Haklısın canimm oturmak da yorucu ben uzun süre oturunca sağ tarafım o kadar ağrıyor ki Allah yardımcın olsun insallahh

Canim o bende de gecen gun oldu vajinamin sol tarafina igne batar gibi keskin anlık ağrılar oldu 2 gün sürdü allaha şükür bugun yok
İşte bu öyle bi ağrı değil otururken yok ama ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken üzerimi giyinirken sanki alt tarafta ki bütün alt kemiklerim kırılmış gibi bir acı çok ilginç

Bana doktorum bir de göğüs arasına pamuklu bir bez koy teri emsin demişti yanı orayı kuru tutmaya çalış demişti hatta bebek pudrası kullanabilirsin dedi ama çok kaşıntı yaptı bende

Bana doktorum bir de göğüs arasına pamuklu bir bez koy teri emsin demişti yanı orayı kuru tutmaya çalış demişti hatta bebek pudrası kullanabilirsin dedi ama çok kaşıntı yaptı bende
Bende kağıt havlu koyuyorum çok fazla yanma kaşıntı olmuyor ama pamuklu bezi de deneyecem canim

İşte bu öyle bi ağrı değil otururken yok ama ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken üzerimi giyinirken sanki alt tarafta ki bütün alt kemiklerim kırılmış gibi bir acı çok ilginç
Anladım canim belki hamilelikte normaldir odevam ederse agrinda bence doktoragit magnezyum falan verir

merhabalar herkese, birşey soracağım, alerjimden dolayı çok şiddetli hapşiriyorum arka arkaya 4-5 kere bazen oturuarak ve karnımı tutarak hapşırmama rağmen hapşırdıktan sonra karnımın altı sızlıyor biraz. sizce bebege bir zararı olur mu? alerjim için hiç ilaç kullanmadım ama bebek zarar görecekse ilaç kullanmak mı mantıklı olur? benzer durumu yaşayan anneler yazarsa çok sevinirim. herkese sağlıklı gebelikler dilerim:)

Ilk aylar hapsurdugum zaman benim karnim kasiklarim agriyordu ama şimdi geçti sen yine de doktprunu ara zor canim

ilac kullanma ki bana hoc vermediler.ilk uc ay gunde en az 100 kez hapsurydm abartmiurm fazlada olablr.cunku normaldese gunes alerjim vrdi gebelkte ikiye katlandi.bebege bisey olmaz amniyon sivisi onu korur.allaha emanetler canim

Günaydın sevgili anneler! Bebek bakim cantasi alan ya da secen var mi? Kararsiz kaldim nasil bir sey alsam diye

Kızlar ilk üç ay bulantı nedir bilmeyen biri olarak isyanlardayım üç haftadır mide yanmam başladı, ama bir haftadır her gece yanmanın sonu kusmaya bağlıyor ve tüm gece yatamıyorum. Sizde var mı böyle bir durum başlayan

benimde aynıydı 5 aydan sonra kusmaya başladım ve çok kötu derecede ne yesem mide yanması yapıyor doktorum gavısgon verdı bıraz rahatlattı sende istersen doktopruna bir sor canım

benimde aynıydı 5 aydan sonra kusmaya başladım ve çok kötu derecede ne yesem mide yanması yapıyor doktorum gavısgon verdı bıraz rahatlattı sende istersen doktopruna bir sor canım
Evet söyledi canım ama işin kötüsü bende işe yaramadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…