2017 Aralık Anneleri

Bizde de adet öyle:) çoğu kıyafeti annem aldı... ama kayınvalidem de yapmış biseyler sağolsun.:) erken evet ama ben okullar açılmadan yapıyım dedim çünkü okul açılınca vaktim olmayacak

Allah yardımcısi olsun annenin çok zor çok

Agrı dedigim yanma ekşime benimde canım ben kusmadım ama aşırı yanma çekiyorum ara ara, arkadasıma ilaç vermiş doktoru sende bir danış istersen
Gaviscon verdi bana ama işe yaramadı pek maalesef. Sanki bir şey tikadi bogazimi yemekler mideye gitmeden çıkıyor

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı benim göbek yağlarımdan dolayı beyin yapısını ve kalp damarlarını görememişti sonunda gördü şükür genel olarak bir sıkıntı yok dedi ama kilodan dolayı yüzde yirmilik bir yanılma payı bırakıyorum dedi. Önceden fetal mr önermişti şimdi gerek görmedi. Tabi erken Doğum riskimiz hala devam ediyor malesef kilo aldıkça da risk artıyor. Haftaya da şeker ölçümü yapılacak.

Ahhh canımmm bende adanalıyım o sıcak da ekmek fabrikası Allah yardımcın olsun gerçekten...simdi ben urfaya geldim.bura da aşırı sıcak

Canim kac kilosun ki

Kizlar benim karnim iki gündür çok sert bugün de kizimin hareketlerini bir iki defa hissettim o da çok gucsuzdu ya benim gibi karin sertliği yaşayan var mi

Canim kac kilosun ki
Şu an 91 oldum zaten 85 ile hamile kalmıştım 6. Haftadan beri de kanama ve düşük riskinden dolayı sürekli yatıyorum çok az evin içinde dolanıyorum diyetisyene de gidiyorum ama hareket ve yürüyüş olmayınca bir işe yaramıyor. Ne yaparsın 8 yıldır tedavi görüyorum bebek için sonuç bana kilo olarak döndü

Bende aylarca yattim canim sadece yemek yemek yada lavabo icin yataktan kalktim iki haftadır evin içinde geziyorum benimde kanaman düşük tehlikem vardı hala da korkuyorum insallah bebeklerimizi sagsalim kucagimiza alalım da kilo verilir hersekilde

Ben de kilo meselesi yüzünden geldim. 20. Haftada toplamda 4 kilo aldim diye doktor moralimi bozdu. 3 gündür sardım resmen psikolojim bozuldu sürekli bir sucluluk duygusu icinde yemek yemekten cok sıkıldım. Sıcaklar yüzünden hareket de edemiyorum fazla.

Sonuçta 5. Ayın icindesin 4 kilo normal bence de bende 5 kilo aldım ve ınan takmiyorum çünkü ilk 3 ay istemdisi kilo verdim

Moralini bozma gayet iyi almışsın bence

4 kilo cok degil aslinda. Ben de o civarda aldim. Baslangic kilon kactı?

inşallah canım inşallah :) teşekkür ederim cevabın için.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…