2017 Aralık Anneleri

ilac kullanma ki bana hoc vermediler.ilk uc ay gunde en az 100 kez hapsurydm abartmiurm fazlada olablr.cunku normaldese gunes alerjim vrdi gebelkte ikiye katlandi.bebege bisey olmaz amniyon sivisi onu korur.allaha emanetler canim

ben acillik olmuştum gebeliğimin başında kbb ye gittik ilaç verdiler gebeliğe uygun olandan. ama içime sinmedi kullanmadım. normalde bahar alerjim vardı ama mayıs gibi geçerdi. sendeki durum bende de var malesef.. şuan hala çok şiddetli yaşıyorum. kendi çektiğim umrumda değil yeterki bebeğim zarar görmesin hamilelik bazı hastalıkları ilerletirmiş bende oyle oldu sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım hem güzel hem zor zamanlar :)

hapsururken duz yatmamaya calis yan donup cenin pozisyonu al daha az agri olur.ben ilk uc ay hapsurdkca agliyodm dusuk riskimde vardi ama cok şükür bosey olmadi.rahim baglari geriliyms doye agriyms ama dedgm gibi cok güvenli bi yerdeler biseycik olmaz allaha emanetler:)

Ben canım bikaç gün önce yazmıştım aşırı mide agrısı ile yediklerine dikkat et ve agrı sırasında yudum yudum su iç işe yarıyor doktoruna söyle ilaçta veriyorlar ama ben ilaç içmek istemiyorum çekiyorum bu şekilde

saniyrm bu haftanin olmazsa olmazlaro bulanti ve mide yanması.bugun su icsem cikarcak gibi oluyrm.mide yanmasida cabasi hatta yer yer agri gibi hissediyrm (

Ağrı değil canım ekşime ve yanma maalesef.. tüm gün çekiyorum ama gece olunca kusmayla son buluyor

Ağrı değil canım ekşime ve yanma maalesef.. tüm gün çekiyorum ama gece olunca kusmayla son buluyor
Agrı dedigim yanma ekşime benimde canım ben kusmadım ama aşırı yanma çekiyorum ara ara, arkadasıma ilaç vermiş doktoru sende bir danış istersen

Kızlar görüyorum ki mide yanması ben gibi bi çoğunuzun çektiği bişey benim de mide yanmam çok oluyor salatalık yiyorum ve sakız çiğniyorum rahatlatıyor özellikle sakız çok iyi geliyor

Kızlar görüyorum ki mide yanması ben gibi bi çoğunuzun çektiği bişey benim de mide yanmam çok oluyor salatalık yiyorum ve sakız çiğniyorum rahatlatıyor özellikle sakız çok iyi geliyor
Canımmm soğuk süt de iyi geliyor bir dene istersen :)

Bende aralık ayı gelsin istiyoruuumm:))) kızlar hazırlıklar ne alemde.ben biraz tamamladım ama sıcak dan çıkmıyorum artık dışarı
Kuzum biz karı koca çalışıyoruz çok fazla vakit bulamadım, bebek henüz küçük diye annem ve eşim de daha erken diyorlar. Kurban bayramından sonra eşimle tatile gideceğiz 1 haftalığına. Dönüşte anneannemizle alışverişe başlayacağız ufak ufak. Birçok şeyi annem yapacak zaten. Bizde adet öyleymiş.

Bende kağıt havlu koyuyorum çok fazla yanma kaşıntı olmuyor ama pamuklu bezi de deneyecem canim
aynen :) ben de kağıt havlu koyuyordum. Ekmek fabrikasında çalışıyorum. Üstelik Adana gibi sıcak ve nemli bir yerde. Öyle olunca göğüs kısmımdan aşırı terliyordum. Atletimin izi çıkıyordu t-shirt e. Kocamın giymediği atletlerini kestim onu kullanmaya başladım şimdi.

Kızlar bugün izlediğim bir haberde Ankara'da 300 davetlisi olan bir düğünde düğün pastasından zehirlenmişler. damat 3 gün gelin de 1 hafta iyileşememiş. 6,5 aylık hamile bir bayan bir hafta boyunca ishal ve kusmadan dolayı hastahanede yatmış.Erken başlayan doğum sancıları sebebiyle sezeryana alınmış. Bebekte 6 saat sonra hayatını kaybetmiş. Düğün pastalarını veya bilmediğiniz şu yazın sıcağında bozulma ihtimali yüksek olan, güvenilir olmayan gıdaları asla ve asla tüketmeyin.

Bende öyle yapayım bari de yarın sağlık ocağına kan idrar tahlili vermeye gidecem bunun içinde losyon falan isteyecem yanmasına dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…