2017 Aralık Anneleri

aa yok aslında 24+5 haftalığım. tahmini doğum 2 aralık dediler bilgileri öyle girdim neden 29 çıkmış anlamadım şimdi farkettim. sıkıntılı da olsa bu haftaya kadar geldik. Hoşbulduk :)

ben ankara'da ikamet ediyorum sevgili anneler. ankara'da olanlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyor acaba.

aa yok aslında 24+5 haftalığım. tahmini doğum 2 aralık dediler bilgileri öyle girdim neden 29 çıkmış anlamadım şimdi farkettim. sıkıntılı da olsa bu haftaya kadar geldik. Hoşbulduk :)

Aramıza hoşgeldin.. Doğum tarihi 02/11/2017 görünüyor yani kasım o yüzden olabilir fazla çıkmasının nedeni.

Kizlar sabah karnimdaki sertliğe dayanamadım sağlık ocağına gittim öğleden sonrada doktora gidecem erken dogum riski yada plesanta onde olabilirmiş dua edin bana erken dogum olmasın

Kizlar sabah karnimdaki sertliğe dayanamadım sağlık ocağına gittim öğleden sonrada doktora gidecem erken dogum riski yada plesanta onde olabilirmiş dua edin bana erken dogum olmasın
gecmis olsun canim.daha oncede konusmstk dimi bu sertlik meselesini kesme ozaman gitseydin.benmde arada oluyo ama agrisiz oluyo.ebe bebektr diyo ama bende korkuyorm açıkçası.randevumda bayramdan sonra.herkeste oluyo mu merak ediyrm

Kızlar herkese merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize çok şükür iki gündür kan tadı gelmiyor ağzıma inşAllah dahada gelmez, bugün tetenoz aşısı oldum kalp atışını dinledik sıpa dkka durmuyor yerinde son iki haftadır özellikle çok sert tekme atıyor iyice kemikleri sertleşmiş galiba, bide bu miğde bulantısı ve yanmsdı bir haftadır bendede var kusmaya kadar gidiyor çok sinir bozucu başta hiç olmayan şey şimdi başladı demekki normal bu aylarda bilemedim bende, lokma atsam ağzıma miğde yanması arkadan bulantı sıcaklardanda olabilir.... Aralık gelse ya

yok kızım olacak benim :) hoşbulduk. sizde durumlar nasıl, kaç kilo aldınız, sağlıklı doğumlar hepimize.

vallah ben 28 yaşındayım canım toplamda 5 kilo aldım mide yanmam dışında pek sorunum yok allaha şükür
birde benim oğlum tek arter bınde bır olan ihtimalımız var inşallah sağlıcakla alırız kuzularımızı

Gecmis olsun cnm ne dedi dr un peki?

ilk defa duyuyorum tek arter durumunu. çok geçmiş olsun sağ salim al kucağına inşallah. 30 yaşındayım ben de. 53 kiloyla hamile kaldım şu an 58 oldum. çok sıkıntılar çektim ben de malesef. düşük tehlikem oldu 10. haftada çok ciddi kanamam oldu hastanede yattım bi süre. uzun süre de lekelenmelerim oldu. şimdi toparladım gibi gibi ama hala korkularım bitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…