- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
surekli sola yatmakla araniz nasil kizceler yaa.hep sola yatmak gerekiyoms ya arada saga yatiyrm sucluluk duyuyorm.duz yatincada hem beybi istemiyo hemde nefes alamiurm.bu yuzden sol kolum sol gogusum cok agriyo.dr a da hic sormadm soran var mi bu yatis pozisyonunu
Bende sürekli sola yatamıyorum canım etlerim acıyor yaa dönüşümlü olarak yatıyorum bide aırt üstü de yatamıyorum nefes alamıyorum senin gibi, sola yatmamızın sebebi kalp daha fazla kan pompalıyor ve bebeğe daha çok kan gidiyor, ne yalan söyleyeyim herzaman yatamıyorumsurekli sola yatmakla araniz nasil kizceler yaa.hep sola yatmak gerekiyoms ya arada saga yatiyrm sucluluk duyuyorm.duz yatincada hem beybi istemiyo hemde nefes alamiurm.bu yuzden sol kolum sol gogusum cok agriyo.dr a da hic sormadm soran var mi bu yatis pozisyonunu
evet kan muhabbetnden sola yatmak daha iyimis ama sol tarafima felc indi resmen :)) arada kacamak yapiyrm ama sonra suclu hisseidyrm kendimi.hep yuz ustu uyurdm ben cok ozledim yuz ustu uyumayi ama bu sipa icin değer:))Bende sürekli sola yatamıyorum canım etlerim acıyor yaa dönüşümlü olarak yatıyorum bide aırt üstü de yatamıyorum nefes alamıyorum senin gibi, sola yatmamızın sebebi kalp daha fazla kan pompalıyor ve bebeğe daha çok kan gidiyor, ne yalan söyleyeyim herzaman yatamıyorum
uyurken kulagin katlaniydr bazen banada oluyo butun gun agriyo.uc bucuk dort ay daha sabredicez beybiler icin napalim ama şartmış demekki sola yatmak ole de yapiczbenim sola yatmaktan sol kulağım ağrıyor. sağa dönmemeye çalışıyorum. sırt üstü de rahatım aslında. ana damarlara baskı yapıyormuş sağa yatmak. bu da bebeğe giden kan akışını etkiliyormuş. benim gibi kulak ağrısı şikayeti olan var mı sola yatmaktan acaba?
Esim sıkıntımı grnce doktora sordu.Sol ya da saga yatabilirsin dedi.Sırt ustu yatma dedi.Internette hep sol diyr ama.surekli sola yatmakla araniz nasil kizceler yaa.hep sola yatmak gerekiyoms ya arada saga yatiyrm sucluluk duyuyorm.duz yatincada hem beybi istemiyo hemde nefes alamiurm.bu yuzden sol kolum sol gogusum cok agriyo.dr a da hic sormadm soran var mi bu yatis pozisyonunu
sirt ustu zaten yatamiyrz canim nefes darligu oluyo bende.ama sagdada bebege giden damarlar varmis oraya yatinca beybiye cok kan gitmiyoms.yani ole yaziyo nette bende anlamadim bu isiEsim sıkıntımı grnce doktora sordu.Sol ya da saga yatabilirsin dedi.Sırt ustu yatma dedi.Internette hep sol diyr ama.
Surekli sola yatinca kulagım acıyr benim.Allaha emanet miniklerimiz canımsirt ustu zaten yatamiyrz canim nefes darligu oluyo bende.ama sagdada bebege giden damarlar varmis oraya yatinca beybiye cok kan gitmiyoms.yani ole yaziyo nette bende anlamadim bu isi
Değer tabi anası :)) ben çok uykum geldiğinde sola yatıyorum saatlerce uyuduktan sonra felç geçirmiş gibi kalkıyorum yihuu :)))evet kan muhabbetnden sola yatmak daha iyimis ama sol tarafima felc indi resmen :)) arada kacamak yapiyrm ama sonra suclu hisseidyrm kendimi.hep yuz ustu uyurdm ben cok ozledim yuz ustu uyumayi ama bu sipa icin değer:))
Canim dua edin bana rahim boyu uzinlugum 25 ml olmuş sinirdayim erken dogum riskim var progestan ve plutona baslandiGecmis olsun cnm ne dedi dr un peki?
Sol kolum ağrıyarak uyanıyorum bendesurekli sola yatmakla araniz nasil kizceler yaa.hep sola yatmak gerekiyoms ya arada saga yatiyrm sucluluk duyuyorm.duz yatincada hem beybi istemiyo hemde nefes alamiurm.bu yuzden sol kolum sol gogusum cok agriyo.dr a da hic sormadm soran var mi bu yatis pozisyonunu
gecmis olsun canim ya dikkat et kendine surekli yat dinlen annen falan yakinindaysa o baksin sana.sadece wc icin kalk dayanirsin sen 30.haftlari gorursen allahin izniyle saglikla dogar yavrunCanim dua edin bana rahim boyu uzinlugum 25 ml olmuş sinirdayim erken dogum riskim var progestan ve plutona baslandi
aynen yarim saat uyumusum az omce kalktm kolum uyusmusSol kolum ağrıyarak uyanıyorum bende
Sağıma yatıyorum biraz sırtüstü
Nasıl geçecek 4 ay bilmiyorum
Inşallah Canim annemde uzak kaynanam bakmisti ilk aylar düşük tehlikem var diye şimdi de kendi de hasta mecburen ev işlerini yapacam canim karnin catlayacak gibi bir sertlik canim nefes almakta yürümekte zorlanıyorum rahim kasilmasiyla vücut kendini doğuma hazırlanıyormuşgecmis olsun canim ya dikkat et kendine surekli yat dinlen annen falan yakinindaysa o baksin sana.sadece wc icin kalk dayanirsin sen 30.haftlari gorursen allahin izniyle saglikla dogar yavrun
nasil bi sertlesmeydi o tarif edeblr misin
benmdr arada bi sertlesme oluyoda her gun degil.boyle bebek bi yere toplaniyoms gibi.ama agri olmuyo uc bes saniyelk bisey.Inşallah Canim annemde uzak kaynanam bakmisti ilk aylar düşük tehlikem var diye şimdi de kendi de hasta mecburen ev işlerini yapacam canim karnin catlayacak gibi bir sertlik canim nefes almakta yürümekte zorlanıyorum rahim kasilmasiyla vücut kendini doğuma hazırlanıyormuş
kasik agrisi normalmis ama enfeksiyon icin dr a gitmen gerek ilac almalisn.o da cok kaisk agriisi yapar.ek olarak bol su ve yogurt tuket enfeksiyona birebir.kasik agirlari doguma kadr varmis maalesef.Kızlar merhabalar
Bende aralık annelerine katılayım dedim,doğum 4 oçak gibi görünüyor ama bebek bikac gün önde. Muhtemelen aralık annesi olacagim.benim kızım olaçak, yaşım 32 ilk çocuğum. .daha önce 3 yil once üçüz bebeklerimi 15.haftada düşük yapmistim.onlar yumurta takibiyle olmustu. Bu arada topladım kendimi,30 kilo verdim..ve bu bebek tamamen doğal yolla oldu çok şükür. Boyum 178 kilom 62 şu an..7 yıllık da evliyim.hamileligimin başından beri şükür sorunsuz geçti. Yalnız en ufak bi kasık agrisi korkutuyor. Birde şu ara idrar yolu enfeksiyonundan çekiniyorum. Tecrübeli anneler bu haftada arada kasık ağrısı normalmidir
Canım çok geçmiş olsun inşAllah sağ salim vaktinde kucağına alırsın bebeğini dikkat et işi batsın yavrundan kıymetli değil eşin yardım etsin dinlen bol bol üzme kendinideCanim dua edin bana rahim boyu uzinlugum 25 ml olmuş sinirdayim erken dogum riskim var progestan ve plutona baslandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?