2017 Aralık Anneleri

kizlar ya şeker yuklemesi kacinci haftadan itibaren yapiliyo.ben en son dr a ayin 31 de gittim bir ay sonra tekrar goruselm ac gel seker yuklemesi yapilacak dedi
e araya bayram giriyo bide 10 gun yapilms tatil.e bizim randevuda taa eylul 11 ine sarkiyo.ben erken gitmeyi dusunuyrm bayramdan once ama gidecegm zaman 23 haftalk olucam
dr a bayram tatili girmeden gitsem yapar mi bana ya var mi bilgisi olan

Ben 24. Haftada gideceğim şeker yüklemesine.

normalde 24. hafta yazıyor ama benim doktorum da bu hafta için çağırdı 23+6 olucam yarın

Canım ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım istemiyorum ben vücuda o kadar şeker yüklüyorlar çok zararlı ve çok mantıksız dr a da dedim tamam dedi

Inşallah canim 32. Hafta kadar tutunsaydi bebeğim bana dua ve d inlenmekten başka yapabileceğim bisey yok

Inşallah canim 32. Hafta kadar tutunsaydi bebeğim bana dua ve d inlenmekten başka yapabileceğim bisey yok
hic korkma canim bak az once kasim annlernde okudum 28.haftada dogym yapmis 800 gr kuvezdeyms yasiyoms cok şükür.ki 25 haftalk bile yasiyo sen sıkı dur yeter ki.30 hafta garanti olur
ama sana tavsiyem kimsem yok diye dur yemek yapaym dur temizlk yapaym deme birak daginik kalsin esin yardimci olsun
evlat icin herseye değer.

normalde 24. hafta yazıyor ama benim doktorum da bu hafta için çağırdı 23+6 olucam yarın
zaten sole bisey var gebelik takibi programlarnda 21+5 burda 22 haftalk gozukuyo.cok kafami karistiriyo.gecen nette bisey arasyrdm 21 haftall gebelik yazdim 20+6 ile 21+6 arasidr mi ne yaziyod
yani kk daki mi yoksa gebelk takibindekimi dogru anlamdm
kk ya gore 22 gebelk takibine gore 21+5

Canım ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım istemiyorum ben vücuda o kadar şeker yüklüyorlar çok zararlı ve çok mantıksız dr a da dedim tamam dedi
oleymis annemde bende kilo var cok.ablamda yaptrmamisti ama onda cikti gebelk sekeri.ilk bebegi normaldi ikimcisi sekeden dolayi 4 bucuk kilo normal doguramadi.iki gunde fazladan yatti hastanede.ben yaptraymda sonra aklimda kalmasin.

Çok korkuyorum canim canımdan can gidiyor sanki zaman dün durdu bide sabahtan beri karnimda ağrıyor tiroid de çıktı bide az çalışmaya başlamış bu da erken dogumu tetikliyprmus onun içinde ayrı bir tedavi başladı ne olursun dua et bana kızım benle kalsin

insallah canim insallah.o agrilari kasilmalari say 1 saatte 3 yada 4 kez oluyosa ve siklasiyosa bekleme hemen dr a git serumla falan kesiyolar sanciyi.bide iki uc hafta sonra bebis biraz daha buyuynce ciger gelistrici igne falan vurcaklar o yuzden korkma ama iki uc hafta daha dayan.dua etmekten baska caremz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…