Biliyorum canım dua etmekten başka biseyim yok yüce rabbim bebegimi bana bağışlar insallahinsallah canim insallah.o agrilari kasilmalari say 1 saatte 3 yada 4 kez oluyosa ve siklasiyosa bekleme hemen dr a git serumla falan kesiyolar sanciyi.bide iki uc hafta sonra bebis biraz daha buyuynce ciger gelistrici igne falan vurcaklar o yuzden korkma ama iki uc hafta daha dayan.dua etmekten baska caremz yok
canım boşver ev işini temizlikçi kadın al sen bol bol dinlen düşünme ev işiniInşallah Canim annemde uzak kaynanam bakmisti ilk aylar düşük tehlikem var diye şimdi de kendi de hasta mecburen ev işlerini yapacam canim karnin catlayacak gibi bir sertlik canim nefes almakta yürümekte zorlanıyorum rahim kasilmasiyla vücut kendini doğuma hazırlanıyormuş
Ins kızınla uzun cok mutlu günleriniz olacak cnm. Sen cok cok dikkat et misafir falan kabul etme elinden geleni yap tevekkül Allah tan.Çok korkuyorum canim canımdan can gidiyor sanki zaman dün durdu bide sabahtan beri karnimda ağrıyor tiroid de çıktı bide az çalışmaya başlamış bu da erken dogumu tetikliyprmus onun içinde ayrı bir tedavi başladı ne olursun dua et bana kızım benle kalsin
Kötü düşünme canım içini ferah tutmaya gayret et ve güçlü ol bebeğin de üzülmesin.Burada çok zor günler geçirenler zorlukları atlattılar ve iyi sonuç aldılar.eminim sen de bu zor günleri atlatacaksın ve her şey güzel olacak kendini ve bebeğini üzme.Çok korkuyorum canim canımdan can gidiyor sanki zaman dün durdu bide sabahtan beri karnimda ağrıyor tiroid de çıktı bide az çalışmaya başlamış bu da erken dogumu tetikliyprmus onun içinde ayrı bir tedavi başladı ne olursun dua et bana kızım benle kalsin
Inşallah canim ben ikisinide 3. Aydan sonra bıraktım keşke birakmasaydim ilaclari
Günaydın kızlar bu aralar bebişin hareketlei azaldı bişey oldu sanki ilk hareketleri gibi miniminnacık kuvvetsiz. Kendi hareket ediyordu şimdi ben karnımla oynayıp öyle hisetmeye çalışıorum. Ne oldu anlamadım
Ben sordum canım sola yatmaya özen göster ama uyku haliyle sırtüstü veya sağa dönük yatarsan bişey olmaz dedisurekli sola yatmakla araniz nasil kizceler yaa.hep sola yatmak gerekiyoms ya arada saga yatiyrm sucluluk duyuyorm.duz yatincada hem beybi istemiyo hemde nefes alamiurm.bu yuzden sol kolum sol gogusum cok agriyo.dr a da hic sormadm soran var mi bu yatis pozisyonunu
Canım dirrek şeker yüklemesimi yapacak benim doktorum açlık tokluk kanşekeri ve idrar testi istedi ona bakarak gerekirse şeker yüklemesi yapacakkizlar ya şeker yuklemesi kacinci haftadan itibaren yapiliyo.ben en son dr a ayin 31 de gittim bir ay sonra tekrar goruselm ac gel seker yuklemesi yapilacak dedi
e araya bayram giriyo bide 10 gun yapilms tatil.e bizim randevuda taa eylul 11 ine sarkiyo.ben erken gitmeyi dusunuyrm bayramdan once ama gidecegm zaman 23 haftalk olucam
dr a bayram tatili girmeden gitsem yapar mi bana ya var mi bilgisi olan
vallah kagida yazdi 75 ml eczaneden al sabah ac karnina erken gel dedi o kadr hic ayrinti vermedi.gittgmde usgye 31 onde girmistm bir ay sonra gel dedi.bir ay sonrada bayrama denk geliyoCanım dirrek şeker yüklemesimi yapacak benim doktorum açlık tokluk kanşekeri ve idrar testi istedi ona bakarak gerekirse şeker yüklemesi yapacak
ilk defa duyuyorum tek arter durumunu. çok geçmiş olsun sağ salim al kucağına inşallah. 30 yaşındayım ben de. 53 kiloyla hamile kaldım şu an 58 oldum. çok sıkıntılar çektim ben de malesef. düşük tehlikem oldu 10. haftada çok ciddi kanamam oldu hastanede yattım bi süre. uzun süre de lekelenmelerim oldu. şimdi toparladım gibi gibi ama hala korkularım bitmedi.
Biliyorum canım dua etmekten başka biseyim yok yüce rabbim bebegimi bana bağışlar insallah
Yatıyorum canim ev işini yapmıyorum bıraktım artik progestan sersemletiyo beni zaten elimi kaldıracak halim olmuyorcanım boşver ev işini temizlikçi kadın al sen bol bol dinlen düşünme ev işini
Inşallah sagsalim kucagima alırım canim bebeğim benim icin m ucizeydi doktorlar artık normal yollarla bebegimin olmayacağını söylediği ay hamile kaldim o benim m ucizem herseyim yengenin ne sorunları vardı canimcanım hiç korkma yeter ki stres yapma benim yengem de 20 haftadan beri hep sıkıntılar vardı ama maşallah şuan 34. haftası artık herseye çare var sürekli kontrollerıne gıt ben inaniyorum sağlıcakla alıcaksın kızını kucagına
Canim bende bilmiyordum ama 2.5 sinirmis onun için erken dogum riskim var bir haftada 8ml kisalmis onun için ilaç tedavisi nw hareket kısıtlaması gelsiBu kizlarin acelesi ne acaba benimde sinirda uzunlugum 2.7 mm cikti son kontrolumde yarin detayliya girecegim ama hissediyorum bebek hala asagida kasiklarimda hareket ediyor insallah bir problem cikmaz bana ilac falan verilmedi sadece dikkat edecegim fazla ayakta durmak yasak ama 2 yasinda bir kizim var pek mumkun olmuyor hakkimizda hayirlisi cnm
Peki tiroid erken dogumu tetikliyor mu canimTiroid bende de var doğumdan sonrada ihmal etme ilaçını mutlaka iç çünkü bebeğin ihtiyacı var iyi düşün
Inşallahcanim insalah benim için dua edin kulun kula duasi kabul olur özellikle hamilelierinKötü düşünme canım içini ferah tutmaya gayret et ve güçlü ol bebeğin de üzülmesin.Burada çok zor günler geçirenler zorlukları atlattılar ve iyi sonuç aldılar.eminim sen de bu zor günleri atlatacaksın ve her şey güzel olacak kendini ve bebeğini üzme.
Haeket etmemeye çalışıyorum canim yatıyorum progestan da sersemletiyo zatenIns kızınla uzun cok mutlu günleriniz olacak cnm. Sen cok cok dikkat et misafir falan kabul etme elinden geleni yap tevekkül Allah tan.
Peki tiroid erken dogumu tetikliyor mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?