2017 Aralık Anneleri

Riskli gebelik bölümüne giriyor ikinci kızım 41. Haftada doğdu ama bu gebelikte erken doğum riskin var o da en başından beri kese üstünde kanama alanı vardı ondan dolayı
Ilaç kullaniyormusun canim bana tiroid için küçük küçük haplar erken dogum içinde progestanla pluton igne verdi

Ilaç kullaniyormusun canim bana tiroid için küçük küçük haplar erken dogum içinde progestanla pluton igne verdi
progestani vajinal al hem daha etkili hemde bas dönmesi halsizlik yapmaz canm.gece yatarken koy hatta daha olur.günde iki taneyse mesela bi agizdan bi vajinadn al.bana ole onermisti dr m

20 haftada 4 kilo aldım diye mi moralini bozdu doktor yok artık ben 20 haftada 13 kilo aldım:)) 4 kilo bisey değil ko hamilesin sen mecbur alacaksın bi kere normal insanlara oranla en az 300 kalori fazla tüketmemiz lazım gunluk. Bence kendini üzme 4 kilo hiç bisey değil

progestani vajinal al hem daha etkili hemde bas dönmesi halsizlik yapmaz canm.gece yatarken koy hatta daha olur.günde iki taneyse mesela bi agizdan bi vajinadn al.bana ole onermisti dr m
Ben vajinadan ilk 3 ay denedim olmadı canim hatta biraz zorlayinca kanamam bile oldu şimdi ağızdan kullanım o kadar etkili değil mi

Bence 300 kilo da olsak bir şey demeye hakları yok kimse hamileyken obez olmak istemez ama o karın acıktı mı kimse tutamıyor

Ben vajinadan ilk 3 ay denedim olmadı canim hatta biraz zorlayinca kanamam bile oldu şimdi ağızdan kullanım o kadar etkili değil mi
kiz kanatmayi nasil becerdin :) orta parmagin ile aziock ileri ittir zaten o kayip gidiyo iyice dibine kadr ittirmene gerek yok.bana dr um ole demisti ben gunde uc tane aliydm 200mg sabah oglen agizdan gecede alttan.cok ittirme ama yapamiyosn da agizdan al canim olsun farketmez genede zorlama ne olur ne olmaz

Bence 300 kilo da olsak bir şey demeye hakları yok kimse hamileyken obez olmak istemez ama o karın acıktı mı kimse tutamıyor
açlıktan agladigimi ve esim istedgm şeyi bulamadi diye evde teror estridgmi bilirim :))) 8 kilo aldim simdiye kadr hicti umurumda degil bazen cok takiyrm ama beybim icin deger.acim dogurana kadar da ac kaliciiiim:)))

Canim zaten ilk 3ay düşük tehlike vardı kahverengi A kintim geliyordu bende fitili biraz zorlayinca kanamam geldu

Ben tam 8 kilo aldım bence 4 kilo gayet normal hiç moralinizi bozmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…