2017 Aralık Anneleri

ustune basınca gecti benmde.bide igme natirinca geçermiş dalgiclar ole yaparmış arastrsm baya :)) ama agrisi bak kac gün oldu gecmedi

aslimda sıkıntımız yok diye boyle hep bi sorun ariyorz allah korusun.vajinaya dogru hic hissemedm ama kasiklara baya çalışıyo.bi kac yerde 30.haftadan sonra cokiyoms ama insallah tehlikesi yoktur

Kızlar merhaba kasık da hissetmek gayet norml bebek orda olmuyor ki :) sadece ayakları orda oluyor ...
Park yatak kullanan var veya alan var mı:) tekrar sorayim cunki artık biseyler karar verip almak istiyorum

Günaydın arkadaşlar. Bebek için karyola aldık 60x120. şimdi de içi için yatak araştırıyorum. Yarı ortopedik ve bebek için yeterli sertlikte bir yatak istiyorum. İkea da sünger ya da lateks yataklar da var. Sizler ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. Marka model olarak hangisi bebekler için en uygunudur fikriniz var mı?

Canimm merhaba beşiğini nasıl bir model sectin :) bende cok kararsizim park yatak almayi düşünüyorum bir tane de dolap . Ben yatağı da yaptircam pamuktan bence en sağlıklisi öyle bir yatak canimm:)

beşiğimizi baby mall den aldık. şu an indirimde bi model var pierre cardin evonna. hem sallanabilir hem sabitlenebilir ve kendi yatağımla aynı yükseklikte. iki rengi var kahveli beyazlı ve beyaz. daha önce sallanır sabitlenebilir yataklara bakmıştım hiç biri tam sabitlenmiyordu ama bu model alyan yardımıyla sabitleniyor daha sağlam tutuyor gibi geldi. bakalım inşallah memnun kalırız. yanındaki korkuluk çıkabiliyor kendi yatağımla birleştirecem hem yanımda yatıyor gibi hem kendi yatağında gibi kolay olur diye düşündüm canım. hep böyle önerdiler. pamuktan yaptırmak hijyenik olur mu kullanımı temizliği kolay mı bakteri üretebilir mi sertliği nasıl olur hiç bilemedim daha mı iyi olur yoksa nerde yaptıracaksın?

Canimm merhaba beşiğini nasıl bir model sectin :) bende cok kararsizim park yatak almayi düşünüyorum bir tane de dolap . Ben yatağı da yaptircam pamuktan bence en sağlıklisi öyle bir yatak canimm:)

kafam çok karıştı arkadaşlar. alış verişleri tamamladınız mı. iki hastane çıkışım var biri 10lu biri 5li başka bir kıyafet almadım henüz. yeter mi bunlar yetmez gibi geliyor ama hemen de büyüyor diyolar. kış annesi olacaz battaniye kaç tane almak lazım. bir de yavaş yavaş yıkayıp ütülesek mi erken mi yoksa

Yıkama ütüleme işine ekim başında başlayacağım hastane çantamı da ekim ortası gibi yavaş yavaş hazırlayacağım.
Bir elyaf yorgan alacağım battaniye de 4-5 tane alacağım kalın-hafif kalın şeklinde.
Hastane çıkışınız yeter gibi doğduktan sonra boyu kilosu iyice belli olunca birkaç takım daha alacağım elimde kalmasın diye düşündüm.

yeter mi diyosunuz 2 takım, evet boya kiloya göre hareket etmek daha mantıklı sanki. ben erken doğum olursa diye korkuyorum aslında doktor öyle birşey demedi allaha şükür.

Canimm ben normal yorgancı da yaptıracağım:) zaten sertliğini inceliğini kalınlığını sen belirleyebiliyorsun ... peki park yatak hakkında ne düşünüyorsun? Birde beşiği kendi odanda tutacaksın dimi.baska oda yapmayacaksın

Canimm şimdilik yıkayıp ütülemek için erken gibi geliyor .ama ben 30.haftamda hastane çantamı hazır edic3m ne olur ne olmaz diye .her ihtimale karşı...sonra ekim sonuna doğru dolap alınca kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerlestururm .peki sen dolap aldın mı? Yoksa şifonyer yeterli mi ? Kafam o kadar karışık ki

ilk 1 yıl hatta bazı uzmanlara göre ilk 2 yıl bebek odada tek başına yatırılmamalıymış. yatağı kendi odamda tutacam o yüzden. bebek için ayrı oda yapmadım şimdilik. ayrı dolap da almadım, ikea da alt değiştirme masaları var onlardan almayı düşünüyoruz kendi dolabımızda da yer var. yatak odasında iki ayrı dolap uyumsuz olur gibi geldi. bebeğe dolap alıp başka odaya koysam da saçma olur sanki bilemedim.
park yataklara da baktık eşimle ama bi sevemedim çadır gibi geldi bana. belki güzel modelleri vardır bana denk gelmedi. ama gece uyandığımızda bebeğimle aynı hizada olalım istiyorum o yüzden next to mom dedikleri tipte yatak istedim. park yatakta yatınca bebek ağladığında almak için kalkıp eğilmek falan gerekiyor sanırım, ya da yan tarafı çıkıyo mu onlarında bilmiyorum. aslında o kadar kafam karışık ki. kullandıkça göreceğiz galiba

iki tane hastane cikisi alcam beslilerden suan da 7 tane takimim var.bebek sonucunda 1 haftada buyumuyo hemen o yuzden 7 tane aldim.hatta arkadasm hastaneye en az 4 takim al dedi emzirmek icin savas veririken kirlenebiliyms bana da mantikli geldi yedekleri alicam yanima.bende ekimde hazirliklara basliycam yikama ütüleme gibi.bebegin cogu esyalari tam bi benm gecelikler falan kaldi

Canimm benim dolap sıkıntım var o yüzden 3 kapaklı çok büyük olmayan dolaplardan almayı düşünüyorum bakalım Birde beşik alacağım.ilk baslarda oda hazırlayacaktım ama sonradan bebeğimi ayrı odaya yatırmak istemiyorum.hep yanımda kalsın istiyorum .o yüzden vazgeçtim.ben ailemle aynı şehirde yaşamıyorum park yatak katlanabiliyor geldikçe yaz tatillerinde getiririm diye düşündüm ama görünüş olarak da bana cazip gelmiyo4 .belki beşik alırım bu büyüyebilen beşikler var yanlarında çekmece vs var ondan almak da mantıklı geliyor ekim 'de artık aktar verip almam lazım

yatağı chicco next to me mi alacaksınız?Özellikleri çok hoşuma gitti

yatağı chicco next to me mi alacaksınız?Özellikleri çok hoşuma gitti

ya evet o yatağı ben de çok beğendim ama çok küçük 6 aydan sonra kullanılamaz gibi geldi. şimdiki aldığım yatak da anne yanı olabiliyor diye aldım. biraz daha büyük olsaydı next to me alırdım ama kesin

evet katlanır olması avantajlı. süremiz de azalıyor stres oldum biraz. neyse sağlıkla doğsunlarda canım :)

ben lohusa takımımı lohusa sepetinden aldım bakalım kumaşı bedeni falan nasıl gelince memnun kalırsam ya da kalmazsam yazarım tekrar. bilmediğim bi site olduğu için tereddütle aldım ama çıkıp bakma şansım da yoktu. sen bebek için kıyafet işini halletmişsin baya canım

o siteye bakmistm ama gidip almak daha mantikli geliyo.onlarida yakin zamanda halletmem lazım 30.haftadan sonra cok agirlasirsam gezemem diye.yinede bulamazsam oraya bakarim yazarsin.
benm kiyafetleri biberonlari falan tamam cok şükür besikte kafam karisti ama simdilk kucuk karyola besiklerden aldim ucuzlardan netten siparis ettim esim kuracak doguma yakin.ileriki zamanlaesa buyuyen besik almayi dusunuyrm

Bayram bitsin istiyorm . Sıcaklar gitsin. Tayin işim belli olsun. Daha tasinma vs. Var. Allahım hamileligimi dusunemeden haftalr geçiyor. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…