2017 Aralık Anneleri

Kızlar selam herkes iyidir inşallah . Hamileliğimin enerjik günleri resmen bitti. Gerçi erken Doğum riski yüzünden çok huzurlu bir gebelik geçiremiyorum 3 gündür böbreğimden kasığıma doğru bir batma var. Dün akşam üzeri yürüyemiyordum artık resmen sağ bacağımı sürükledim ya. Doktorum da izinde. Sanki sağ tarafımda sopa gibi sert bir şey var batıp duruyor.of.son 3 ay böyle mi geçecek? bir de arada bir bel ağrısı oluyor. Hamileliğin balayı bölümü resmen bitti.

katiliyrm bel agrisi bendede var
benmde sol ayagim kilitleniyo.saga yuklenmryeym platin var diye hep sola abaniyrm bazen yolda kilitleniyo surukluyrm.3 ayimizi rahatsizlklarmzdan bahsederk gecircz anlaşılan.bobregin icin muhakkak urolaga git buyume falan olmasin allah koruusn

Dün benim sorum arada kaynamış. Yok mu benimle aynı durumda olan
ben sadece imom vitamin kullanıyorum..sağlık ocağındaki kontrolümde de kanım düşük çıkınca aile hekimim kan ilacına başlattı o da feci kabızlık yaptı bi kaç gündür içmiyorum kendi doktoruma kalsa besinlerden gerekli demiri al ama içmende bir sakınca yok dedi...bana iğne falan vermedi yani ama bakalım bir sonraki kontrolüm bir hafta sonra; o zaman ne diyecek...belki sizin doktorunuz kan değerlerinize göre vermiştir iğneleri....

Kızlar ya bu haftalarda bebeğinin hareketlerini az hisseden var mi ya da bende bir sorun var bu haftalarda daha fazla hissetmemiz lazım değil mi

Kızlar ya bu haftalarda bebeğinin hareketlerini az hisseden var mi ya da bende bir sorun var bu haftalarda daha fazla hissetmemiz lazım değil mi
beeeen ama benm diyetten sanirim.iki gundr az hissediyrm bugun dune nazaran daha iyiydi ama oda findik yedim diye yavrum kendine geldi.28.haftaya kadr boyel sanirim ptesi saglik ocagina sorcam canim bu muhabbeti

beeeen ama benm diyetten sanirim.iki gundr az hissediyrm bugun dune nazaran daha iyiydi ama oda findik yedim diye yavrum kendine geldi.28.haftaya kadr boyel sanirim ptesi saglik ocagina sorcam canim bu muhabbeti
Ben doktora soracam canim pazrtesi d iyetisyene gidecem zaten önceden daha hareketliydi canımı acitiyordu şimdi ise hiç hareket yok hele bugün hiç yok

Ben doktora soracam canim pazrtesi d iyetisyene gidecem zaten önceden daha hareketliydi canımı acitiyordu şimdi ise hiç hareket yok hele bugün hiç yok

Benim de bugün çok hareketsiz sabah biraz hareket var gibiydi ama sonra kıpırtı yok dün daha hareketliydi ama benimki hoc bi zaman öyle canimi acıyacak hareketli olmadi ya
Son günlerde daha da hareketsiz

Benim de bugün çok hareketsiz sabah biraz hareket var gibiydi ama sonra kıpırtı yok dün daha hareketliydi ama benimki hoc bi zaman öyle canimi acıyacak hareketli olmadi ya
Son günlerde daha da hareketsiz
Ama bu haftalarda daha hareketli olmaları gerekmiyor mu benim geçen hafta daha hareketliydi tekmelerini savunuyordu ama bu hafta çok hareket siz ve ciliz normal mi acaba bu hafta

Kızlar şeker yükleme testi sağlık ocağında yapılır mı?
Ya da özel hastanede ortalama kaç tl ye yapılır?

Kızlar şeker yükleme testi sağlık ocağında yapılır mı?
Ya da özel hastanede ortalama kaç tl ye yapılır?
Sağlık ocağında yapılıyor canım ben orada yaptırdım. Sonuçları alıp aile hekimine ve kadın doğum doktoruna gösterip şekerin olup olmadığını öğreniyorsun. Özel hastanelerle ilgili bilgim yok malesef

Teşekkürler canım

Kızlar akıntılarınız ne alemde artma azalma renk değişikliği falan var mı
Akıntı hiç bitmiyor açık beyaz günlük ped de kullanamıyorum günde 3 4 sefer iç çamaşırı değiştiriyorum ve vajinadan makata kadar iki tane 1,5 cm kadar kalınlığında variz oldu ayakda duramıyorum zonkluyor miğde yanması bi yandan karın gerginliği bir yandan rahat geçen hamilelik tersine döndü tıslaya tıslaya yürüyorum hiç rahatım yok hayırlısı ile bi bitirseydik 11 kilo aldım çok yorgunum sürekli açım

Kızlar akıntılarınız ne alemde artma azalma renk değişikliği falan var mı
Akıntı hiç bitmiyor açık beyaz günlük ped de kullanamıyorum günde 3 4 sefer iç çamaşırı değiştiriyorum ve vajinadan makata kadar iki tane 1,5 cm kadar kalınlığında variz oldu ayakda duramıyorum zonkluyor miğde yanması bi yandan karın gerginliği bir yandan rahat geçen hamilelik tersine döndü tıslaya tıslaya yürüyorum hiç rahatım yok hayırlısı ile bi bitirseydik 11 kilo aldım çok yorgunum sürekli açım

Vajinadan makata kadar varis nasıl oluyor ya çok şaşırdım şuan ilk defa duyuyorum hemoroid gibi bisey mi. Daha neler duyacağız bu hamilelikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…