2017 Aralık Anneleri

Yok demedi canım
75gram yükleme için sınırlar farklı mı acaba?
Bi de hepsini de içmedim dibindekiler kaldı ya ona taktım kafayı şu an
Ben yine de dikkat edeyim bence
Test sonucunuz gayet normal dedi
yok iyi degerlern canim bana diyabet hemsiresinin yazdigi notta aclik 75 ile 95 arasi 1.saat 140 alti 2.saat 120 alti olması lazim dedi.senin sınırda dr unda sorin degil dediyse yoktur.biraz karbonhidratlara dikkat edersn duzelir.benimde 75 likti sonuclarm axlik 101 1.saat 212 2.saat 149
kendi dr um korkup beni fakulteye yolladi dusundu tabi daha iyi bi yer diye ama cika cika endokrin dr um ogrenci cikti.degerlerm dustu bi tek aclik sinirda ama sirf o yizden 2 hafta daha gunde 10 kez olcuyrm evde.hiic kurcalama derim sadece dikkat et yeterli

Yok demedi canım
75gram yükleme için sınırlar farklı mı acaba?
Bi de hepsini de içmedim dibindekiler kaldı ya ona taktım kafayı şu an
Ben yine de dikkat edeyim bence
Test sonucunuz gayet normal dedi
bana da 75 lik yapılmıştı canim sen evde takip et olmadı canim seker olcu cihaz varsa açlık tokluk şekerini bir hafita takip et açlık 75 ile 95 arası tokluk da 140 ve altı olmalı

@polyanna85 Aralık annesi değilim. Şeker yüklemesi ile ilgili yorumları okumak üzere girdim foruma, o yazıyı ve yorum yazanlara verdiği cevapları okuyunca şok oldum. Üst perdeden, tüm üyeleri aşağılar gibi, herkese 'ders' verdiğini görünce dayanamadım. Hakikaten üzüldüm de.
Verecek cevabı yok, ne yapsın, kendince haklı olacağı imla üzerinden küçümsemeye, kendini övdükçe övmeye devam ediyor. Ona göre kötü yazan kötü ve Türkçe'ye saygısız, düzgün yazansa 'süslü-ağdalı', kısaca herkes her türlü bayağı ama kendisi üstün. Söylediğin gibi TDK'ya döndü forum :) Uyanık da biri, ama yemezler. Kullandığı devrik cümleler, anlatım bozuklukları, "anadili çok düzgün ve Türkçe'yi Türkçe kullanırım" derken yabancı kökenli kelimeler kullanması... Hızlı hızlı geçerken senin yorumunla farkettim aslında ilk. Anladığım kadarıyla başka şeylere / kişilere olan kızgınlığının gazını forumda dilbilgisi, görgü, ahlak ve iktisat dersi vererek, üyelere hakaret ederek atacaktı ama elinde patladı. Nasıl ti'ye almış kızlar :))
Siteyi tam bilmiyorum ama yeni rumuz aldığı yazıyor. Pes! Doymadı demek "ders" vermelere, başka forumlarda yeniden belirecek.
Sana cevaben yazdım artık, çünkü konuya muhatap kişi ortada yok. Rumuzu aktif değil, fakat burayı yakından takip ettiğini tahmin edebiliyorum. Ne bayanı, karı demiş arkadaşlardan biri yaa, kahkaha attım

Sana ve tüm anne adaylarına hayırlı, sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim canım. Allah evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza versin. Biraz arkanızdan geliyorum, bana da sağlıkla nasip olsun inşallah

bana da 75 lik yapılmıştı canim sen evde takip et olmadı canim seker olcu cihaz varsa açlık tokluk şekerini bir hafita takip et açlık 75 ile 95 arası tokluk da 140 ve altı olmalı
Yok tatlım cihazım
Olmadı bir gün sağlık ocağında açlık tokluk baktırırım sadece
Saol

Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah canım soru sorana görüşünü düzgün bi dille ifade edenin her zaman başımızın üzerinde yeri var ama böylelerine tahammül yok hele bide hormonlarımız tavan yapmışken..
Bu arada ona karı diyen bendim o bile fazla ama yapçak bişey yok

Özellikle dikkat edeceğim beyaz ekmek,makarna pirinç falan galiba dimi canım
Tatlı,hamur işi tarzı da aynı

Özellikle dikkat edeceğim beyaz ekmek,makarna pirinç falan galiba dimi canım
Tatlı,hamur işi tarzı da aynı
aynen dediklerne dikkat edersn yetiyo zaten.tam bugday ekmegi kullan.gerisini ya az yada bu donemede pek yeme.
benm cok canimi sikmaya basladi bu diyet isi bir iki gune dr a gideblrm her an olmayan bisey icin iskence cekiyrm ustelik hamilelikte

Sen mi ben mi canim kafayı yiyecem parmaklarim delik desik oldu artık parmaklarimdan kan çıkmıyor ya

aynen dediklerne dikkat edersn yetiyo zaten.tam bugday ekmegi kullan.gerisini ya az yada bu donemede pek yeme.
benm cok canimi sikmaya basladi bu diyet isi bir iki gune dr a gideblrm her an olmayan bisey icin iskence cekiyrm ustelik hamilelikte
Sen mi ben mi canim kafayı yiyecem artık parmaklarim delik desik oldu artık parmaklarimdan kan çıkmıyor

Sen mi ben mi canim kafayı yiyecem artık parmaklarim delik desik oldu artık parmaklarimdan kan çıkmıyor
cok moralim bozuk var ya.canim tatli istiyo yiyememek kotu.sekerli biseyler yiyemedgm icin bebekte eskisi gibi hareket etmiyr en çok ona uzuluyrm zaten

cok moralim bozuk var ya.canim tatli istiyo yiyememek kotu.sekerli biseyler yiyemedgm icin bebekte eskisi gibi hareket etmiyr en çok ona uzuluyrm zaten
Benden de al o kadar ben dondurmayı çok seviyorum kizimda dondurma yiyince hemen tepki veriyor onu bile yiyemiyorum daha 3 ay nasil dayanacam bilmiyorum

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? İlaç dışında doğal yolla bu illetten kurtulmanın yolu var mı

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? İlaç dışında doğal yolla bu illetten kurtulmanın yolu var mı
karbonatli suyla yada sirkeli suyla yika her tuvalete gidisten sonra canim.surekli ic camasirni degsitr.bide sabah ac karnina yogurt ye bi kac gun

Ben de yaşadım 2-3 hafta uğraştım. Sabah kalkar kalkmaz en az 2-3 bardak su içiyordum ve sürekli tuvalete gidiyordum.Ama bi arkadaşın dediği gibi o bölgenin nemli de kalmaması gerekiyor. Çok geçmiş olsun

Bende ilk gün direndim ilaçsız geçer diye
O gün 5lt falan su içtim heralde, limonlu maden suyu falan yaptım içtim
Geçmeyince ilerlemesinden korkup monurol şase içtim
Onunla bile 2.gün değil 3.gün falan ancak geçti
Tabi 5-6kere iç çamaşırımı falan değiştirdim sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…