2017 Aralık Anneleri

Kimse de vajinal batma olmuyo galiba kimseden ses cikmadi
Bende de arada oluyor canım. Forumda birinde daha oluyordu doktoruna sormuş vajina doğuma hazırlanıyor normal demişti. Çok sık oluyorsa doktora git canım benim on günde bir falan oluyor şimdilik bakalım doğum yaklaştıkça neler göreceğiz

Benim ilk defa bugün oldu canim doğuma hazırlık için daha cok erken değil mi

Kasik agrisi dehil canim bu vajinal batma arada BI oluyor o da bugün oldu
vajenal batma dediğin bir saniyelik iğne batması gibi bir şey ise eğer 2 hafta öncesine kadar bende de oluyordu doktora sorduğumda normal hatta gebelikte ki en hafif durum demişti ama senin durumunu bilemem tabiki enfeksiyondan dolayı da oluyormuş nette öyle yazıyordu. Şükür şimdi biraz geçti eskisi kadar sık olmuyor. Ama bu akşam bende aşağıya Doğru bir baskı hissettim ilk defa bu kadar şiddetli oldu çok korktum

Iğne batmasi gibi saniyelikti dün ilk defa oldu olmadı idrar testi yaptırırım sendenolan şey kramp olmasın

Kızlar günaydınn Ankaraya taşınıyoruz burda iyi devlet hastanesi ya da özelde uygun bildiğiniz hastanee var mı

Dilek kemiğine olduğunu yazmış bnm kemik değil çok afedersiniz dudakların içinden etime iğne batıyor gibi hissediyorum

Kızlar günaydınn Ankaraya taşınıyoruz burda iyi devlet hastanesi ya da özelde uygun bildiğiniz hastanee var mı
Canım ben rütin kontroller için tıp fakültesi kadın doğuma gidiyorum şu 7.ayı bitireyim 8.ayda bu hastanenin hocaları var artık hastanede özel muayene yok o yüzden onların son ay muayenesine gideceğim, som doğumumu prof dç dr Batuhan özmen yaptı ona gitmiştim hastanede aylık 122 tl veriyordum şimdi özel muayene ücreti kendi yerinde 300 tl ley dedi bana 36.aydan itibaren paket yapıyorum doğum ücreti ile birlikte 3000 bin TL alıyor çok iyi dalında hemde çok ama bu sefer ben kadın doğum bölüm başkanı prof cem hoca var ona gideceğim aylık 500 tl diyor ama son ay umrumda değil çünkü ben ameliyatda panik atak geçiriyorum tansiyonum ameliyatda 3 e 2 oldu omuzdan iğne yaptılar şuurumu kaybettim heyecandan oldu ama, batuhan hoca çok bilgili anında müdahale etti, krndime geldim, polikinlikdeki asistanlara güvenmediğim için son ayda ve ameliyatıma hoca girecek neyse ücreti vereceğiz artık canımızdan önemli değil

CNN bende de oluyor sol tarafımı bildiğin iğne batıyor gibi oluyor bazen anlık bazen de 1 dakikaya yakın sürüyor ama de falan hiç sormadım
Ben de bugün netten bir prof dr un videosunu izledim o da normal diye rahim büyüdükçe baskı yparmis BI de bebek kafasını aşağıya inmeye başladığında başlarmış son 2 ayda bu şikayetler artarmis bir topikteki arkadaş da bebek kiloalıp büyüdükçe olur ddi 2 hafta sonra sağlık ocağında asim var ebeye sorarim

Canım sen cebeci tıpa mi gidiyorsun?

Ben de yaşadım 2-3 hafta uğraştım. Sabah kalkar kalkmaz en az 2-3 bardak su içiyordum ve sürekli tuvalete gidiyordum.Ama bi arkadaşın dediği gibi o bölgenin nemli de kalmaması gerekiyor. Çok geçmiş olsun
Ben de tuvaletten çıkmıyorum günde değiştirdiğim çamaşırın haddi hesabı yok.Size de geçmiş olsun.

Ben de ilaçsız geçmesini bekledim ama tahlilerde tekrarlayınca moralim bozuldu. Doktorum damla verdi onu kullanacağım istemesem de

Bende de gebelik sekeri var buyuk ihtimalBugun kahvaltıdan sonra 145 cıktı.5 dk sonra tekrar olctum 125 e dustu.Oyle tika basa da yemedim.Su asamada seker yuklemesi yaptırmak mantıkli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…