2017 Aralık Anneleri

Valla arkadaş hedefine ulaştı bende onun yüzünden bugün alışveriş yapamadım gitti caaanım carterslar tühh param cebimde kaldı napsam bu parayla amerikada mı doğursam
:)))) neyse yarın bi 10 bin TL harcarsın rahatlarsın takma kafana ben öyle yapıyorum bugün sadece çok az para harcadım :)))

Kızlar ,calisan anneler dogum izni konusunda kafam karıstı.Dogum nasip olursa 25 aralıkta gorunuyr ama sezaryan olacagı icin 15-20 gun once erken aliniyr.Izne ayrılacagim tarih neye gore belirlenecek?

yaa ben de aynı durumdayım. bana da doktorum sezaryen olursa 24 25 aralık gibi dedi. arayıp kurumu sormak lazım. son ana kadar çalışacaksan son iki ay için çalışabilir raporu alman lazım sanırım. tam ben de bilmiyorum

Kızlar ,calisan anneler dogum izni konusunda kafam karıstı.Dogum nasip olursa 25 aralıkta gorunuyr ama sezaryan olacagı icin 15-20 gun once erken aliniyr.Izne ayrılacagim tarih neye gore belirlenecek?
Sezeryan doğum yapacağınız tarihe göre belirlenebilir ama emin değilim.

Sezeryan doğum yapacağınız tarihe göre belirlenebilir ama emin değilim.
Canim dogum izni haftaya gore belirleniyo.tabi ben memurum.ama sanirsam her yerde gecerli.normalde 32 haftada ayrilabiliyosun izne.ama calisirim diyosan devam edebiliyosun.normalde 40 hafta baz alinir.sezeryan olanlar icin 40 haftaya kadar kullanmadigi izinler sonrasina aktarilir.benimde sezeryan 38 de alcak gibi duruyo.

bana doktorum 32den sonra çalışamaz raporu yazalım evde dinlen dedi. çalışamaz raporunu kuruma verdiğim an doğum iznine çıkmış oluyorum değil mi bu durumda. çalışabilir raporu alırsam en geç kaçıncı haftada izne ayrılmam gerekir

İbrahim Tatlıses'in kaç para lan bir fülüt videosu geldi aklıma hahaha
Kaç para ulen bu gecelikkk lohusa takımı diye bagıralım bizde hahahah, tüp bebekte 20 bin harcadım desem bana nasıl harcarsın okadar para çocuksuz dursaydın utanmadınmı derdi kesin engellenmiş ama allahım akıl fikir versin doldurmuş sayfayı ahkam kesiyo sanane milletin alacagından giderim pazardan alırım çocuguma kendime yine elin giydigini giymem kendi içine siniyo bizimde mi içimize sinmeli ona buna gecelik verde giyelim diyemi yalvaralım

Canim 36-37 kadar calisilabiliyo bildigim kadariyla.calisamaz raporunu verdigin an iznin baslamis oluyo.bende calisabildigim kadar calismak istiyorum.sonrasi daha cok lazim olcak izin cunku

Mrb, ilk once 32.hafta rapor alip istrahate ayrilablursin yada 32.haftadan 37.haftaya kadar sagligin musaitse calisir raporu alabilirsin. Calistigin 5 hafta dogumdan sonraki izin surene ekleniyor. Daha erken haftada da izne ayrilablirsin 32 den 37.haftaya kadar. Onemli olan 32.haftada raporu almak.

anam akilli şirini uğurlamışlar ya e o kadar sikayet ettik mune ablaya yani.zaten stresliyz bide bizi ibrahim tatlisese baglatti iyice.
bende anlatmaya gelmistim panayira gittim 10 bin dalirs harcadim.iyice kotu yazaymda neresndrn tutsa duzeltmsn yazimi

Evet canim o sekilde rapor yazarsa 32.haftada istrahatin basliyor. Calisabilir raporu alirsan doktorun uygun gorurse 37.haftaya kadar calisabilir alabilirsin en fazla. Bende sagligim uygun olursa 37.haftaya kadar calismayi dusunuyorum, sezeryanla dogum olacak muhtemln benim 38.haftada aliriz dedi doktor.

Valla ne yalan söyliyim malum yazilari gorunce ilk aklima sen geldin.
Olay var kacırdı dedim :)

Kızlar benim doktorum artık 31.haftadan itibaren de izin verebiliyoruz dedi .Bilmiyorum bu yeni başlayan bi uygulama mı acaba?

Günlerimizde yakınmış. İyidir gidince göreceksin kocaman olmuş. Valla benimkide bazen öyle bir vuruyor ki yattığım yerden kalkıyorum baskısıda arttı iyice nefes alamakta zorlanıyorum artık

Sakin olun 2. Sahte profilden konusşacak kadar kıskanç ve fesat biri belli. İsteyen herşeyini abartarak yapar isteyen kısıtlı yapar kime göre ne göre bu bayanı niye bu kadar kasmış anlamış değilim neyse kızlar boşverin

:)))) neyse yarın bi 10 bin TL harcarsın rahatlarsın takma kafana ben öyle yapıyorum bugün sadece çok az para harcadım :)))
Yok yaa 10 bin tl beni kesmez bu KARIDAN sonra (kendisi bayan kelimesini sevmiyo)rahatlamam için 50 bin tlyi gözden çıkardım ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…