2017 Aralık Anneleri

Bayan deme çok kızıyor :) cinsiyetçi kelimelere takılmak moda oldu son zamanlarda :) feminizm felsefesinin içini boşalttılar malesef kadın erkek ayrımıyla başladı şimdi kadın bayan ayrımına kadar geldik hadi hayırlısı :) bu arada konu alışveriş çılgınlığından kadin bayan tartismasina kadar geldiyse çokta şaşırmamak lazım bazi seyler bilmislik adi altinda saptirilip duruyor. Arkadaşta konuşmayı saptirdikca saptırdı bi ara baktım tdk nin imla klavuzuna dönmüş forum :)

Son ana kadar calısamam. Bi dahaki kontrol
ayy pardon yaa doğum aralık değil benim kasım 24 25 gibi :) en geç de 2 aralık gerçi konu aynı doğum izni B brc1011
Ben de aralık deyince sasırmıstim:) Doktora sorayım bakayım

Bende içtim 75gramlık şekerimi
Bekliyorum kızlar
1saat sonra ve 2saat sonra alacaklar
Umarım güzel haberlerle çıkarım
Bebiş 26haftayı doldurmasına rağmen ortalaması 25+4 çıktı
Kilosu öndeymiş 893gram
Kafa çevresi biraz geride yapısal olabilir dedi bana bakıp
Benim de kafam biraz küçüktür
Böbrek kanalları da aynı genişlikteymiş
İnş genişleme devam etmez

Sezeryan doğum yapacağınız tarihe göre belirlenebilir ama emin değilim.
32.hafta yazıyr her yerde. Karısık bi durum.32.haftayı 3 kasım gibi dolduryorum.E sezaryan olursada 10-15 gun once alınıyr yani 15 aralık.2 ay izin kullanmis olmuyorum ki dogum oncesi

iste kafamı karistran o canim.32 haftam 3 kasıma denk geliyr.Dogum sezaryan olacagı icin 10-15 aralık olur.Dogum oncesi 2 ay olmuyor ki o zmn

Günlerimizde yakınmış. İyidir gidince göreceksin kocaman olmuş. Valla benimkide bazen öyle bir vuruyor ki yattığım yerden kalkıyorum baskısıda arttı iyice nefes alamakta zorlanıyorum artık
İnşallah canım 3 haftada bir kontrole gidiyorum bebeğimi görmek için can atıyorum resmen görmeden sevdiren Rabbime şükürler olsun benim de dün gece uykum kaçtı ya uyanık olduğum için farkettim gece çok daha fazla hareketli kuzucum

Osmaniye Canim ilçe olduğu için alternatif az herhalde
Canım bana 75gramlık yaptılar
1. ve 2. Saatte kan aldılar
55tl ücreti de :)
Alternatif başka özel yok evet
Bakalım sonuçları bekliyorum canım
2 pet bardağa şekerli su karıştırıp verdiler de
dibi tam karışmamıştı şekerler kalmıştı birazcık
Sonuçları çok etkilemez heralde

Canim bana da 2 pet bardağa verdiler dibindeki şekeri de zorla icirduler insallah sonuçların iyi çıkar sonuçlar çıkınca yazarsin buraya

Kızlar ben şeker yüklemesi değil de açlık tokluk şekerime baktırmayı düşünüyorum ne dersiniz kararsızım

Kızlar canım çok sıkkın. İlk haftalardan beri takibimi yapan doktorumun hastaneden ayrıldığını öğrendim bugün. Aramasam haberim olmayacak. 2 hafta sonra da kontrole gidecektim.
Cep telefonu da yok. Şimdi doğum için tekrar hastane ve doktor araştırmak zorunda kalacağım. Ya da doktora mı ulaşmaya çalışsam bilmiyorum.
Ankarada hastane ve doktor önerisi olan varsa ayrıca sevinirim.

Kızlar ben şeker yüklemesi değil de açlık tokluk şekerime baktırmayı düşünüyorum ne dersiniz kararsızım
Ben öyle yaptırdım ve yüklemeye gerek duyulmadı canım test yaptırmadan ilaç vs verilmesine karşıyım zaten ben

Sonuçlar nasil canim insallah iyidir

Canim bana da 2 pet bardağa verdiler dibindeki şekeri de zorla icirduler insallah sonuçların iyi çıkar sonuçlar çıkınca yazarsin buraya
Dibindekini içmedim artık ben
Demek hepsi içilecekti
Doktor iyi dedi canım da bence sınıra yakın değerler
Açlık 88
1.saat 156
2.saat 144

Tatlım 140 sinirdir seker yuklemesinde tamam çok yüksek değil ama normal de değil diyet yap yap yada yediklerine dikkat et demedi mi

Tatlım 140 sinirdir seker yuklemesinde tamam çok yüksek değil ama normal de değil diyet yap yap yada yediklerine dikkat et demedi mi
Yok demedi canım
75gram yükleme için sınırlar farklı mı acaba?
Bi de hepsini de içmedim dibindekiler kaldı ya ona taktım kafayı şu an
Ben yine de dikkat edeyim bence
Test sonucunuz gayet normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…