- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Bayan deme çok kızıyor :) cinsiyetçi kelimelere takılmak moda oldu son zamanlarda :) feminizm felsefesinin içini boşalttılar malesef kadın erkek ayrımıyla başladı şimdi kadın bayan ayrımına kadar geldik hadi hayırlısı :) bu arada konu alışveriş çılgınlığından kadin bayan tartismasina kadar geldiyse çokta şaşırmamak lazım bazi seyler bilmislik adi altinda saptirilip duruyor. Arkadaşta konuşmayı saptirdikca saptırdı bi ara baktım tdk nin imla klavuzuna dönmüş forum :)Sakin olun 2. Sahte profilden konusşacak kadar kıskanç ve fesat biri belli. İsteyen herşeyini abartarak yapar isteyen kısıtlı yapar kime göre ne göre bu bayanı niye bu kadar kasmış anlamış değilimneyse kızlar boşverin
Son ana kadar calısamam. Bi dahaki kontrolyaa ben de aynı durumdayım. bana da doktorum sezaryen olursa 24 25 aralık gibi dedi. arayıp kurumu sormak lazım. son ana kadar çalışacaksan son iki ay için çalışabilir raporu alman lazım sanırım. tam ben de bilmiyorum
Ben de aralık deyince sasırmıstim:) Doktora sorayım bakayım
32.hafta yazıyr her yerde. Karısık bi durum.32.haftayı 3 kasım gibi dolduryorum.E sezaryan olursada 10-15 gun once alınıyr yani 15 aralık.2 ay izin kullanmis olmuyorum ki dogum oncesiSezeryan doğum yapacağınız tarihe göre belirlenebilir ama emin değilim.
iste kafamı karistran o canim.32 haftam 3 kasıma denk geliyr.Dogum sezaryan olacagı icin 10-15 aralık olur.Dogum oncesi 2 ay olmuyor ki o zmnMrb, ilk once 32.hafta rapor alip istrahate ayrilablursin yada 32.haftadan 37.haftaya kadar sagligin musaitse calisir raporu alabilirsin. Calistigin 5 hafta dogumdan sonraki izin surene ekleniyor. Daha erken haftada da izne ayrilablirsin 32 den 37.haftaya kadar. Onemli olan 32.haftada raporu almak.
İnşallah canım 3 haftada bir kontrole gidiyorum bebeğimi görmek için can atıyorum resmen görmeden sevdiren Rabbime şükürler olsun benim de dün gece uykum kaçtı ya uyanık olduğum için farkettim gece çok daha fazla hareketli kuzucumGünlerimizde yakınmış. İyidir gidince göreceksin kocaman olmuş. Valla benimkide bazen öyle bir vuruyor ki yattığım yerden kalkıyorum baskısıda arttı iyice nefes alamakta zorlanıyorum artık
iste kafamı karistran o canim.32 haftam 3 kasıma denk geliyr.Dogum sezaryan olacagı icin 10-15 aralık olur.Dogum oncesi 2 ay olmuyor ki o zmn[/QUOTE.kafani hic kar8strma 32. Haftata girdiginde raporunu al. CalisamaZ alacksan doguma kadar istrahtlisin. 38. Haftaada dogum olack diyelim dogum oncesinden 2 haftan dogum sonrasi istrahatine eklenir. Rapor dogru yazldigi surece 112 gun toplam hakkin var. Yani dogum oncesinden 6 hafta izin kullanmis olursun doguma kadar dogum sonranda 8+2 hafta olur. Ben sgk da calisiyorumda rapor ucretlerin odemesi ile ilgili serviste konuyu bildigim icin detayli anltmaya calisyorum ama tabi sana karisik gelebilir. Yine kafana takiln bisi olursa sorabilirsin
Canım bana 75gramlık yaptılarOsmaniye Canim ilçe olduğu için alternatif az herhalde
Erken doğum olursa kalan süre doğumdan sonraya ekleniyormuş galiba değil mi?Gayet acıklayici olmus canim.Cok tesekkur ederim:)
Evet canımErken doğum olursa kalan süre doğumdan sonraya ekleniyormuş galiba değil mi?
O şekilde anladım ben
Canim bana da 2 pet bardağa verdiler dibindeki şekeri de zorla icirduler insallah sonuçların iyi çıkar sonuçlar çıkınca yazarsin burayaCanım bana 75gramlık yaptılar
1. ve 2. Saatte kan aldılar
55tl ücreti de :)
Alternatif başka özel yok evet
Bakalım sonuçları bekliyorum canım
2 pet bardağa şekerli su karıştırıp verdiler de
dibi tam karışmamıştı şekerler kalmıştı birazcık
Sonuçları çok etkilemez heralde
Ben öyle yaptırdım ve yüklemeye gerek duyulmadı canım test yaptırmadan ilaç vs verilmesine karşıyım zaten benKızlar ben şeker yüklemesi değil de açlık tokluk şekerime baktırmayı düşünüyorum ne dersiniz kararsızım
Sonuçlar nasil canim insallah iyidirCanım bana 75gramlık yaptılar
1. ve 2. Saatte kan aldılar
55tl ücreti de :)
Alternatif başka özel yok evet
Bakalım sonuçları bekliyorum canım
2 pet bardağa şekerli su karıştırıp verdiler de
dibi tam karışmamıştı şekerler kalmıştı birazcık
Sonuçları çok etkilemez heralde
Dibindekini içmedim artık benCanim bana da 2 pet bardağa verdiler dibindeki şekeri de zorla icirduler insallah sonuçların iyi çıkar sonuçlar çıkınca yazarsin buraya
Yok demedi canımTatlım 140 sinirdir seker yuklemesinde tamam çok yüksek değil ama normal de değil diyet yap yap yada yediklerine dikkat et demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?