2017 Aralık Anneleri

arkadaşlar günaydın. daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ya da ilk hamileliğini yaşayanlar, yalancı doğum sancısı nasıl bişey, nasıl oluyor, ara ara çok hafif alt karın bölgemde adet sancısı gibi ince bir ağrı oluyor geçiyor. bazen de 2,3 gün yumuşak olan karnım bi gün çok sert oluyor. bunların sancıyla alakası yok sanıyorum ama artık 30. haftamdayım bu günlerde yalancı sancılar olabilir diyorlar. birden bire mi oluyor, ağrı mı giriyor, kasılma mı oluyor yaşayan var mı. hepimize güzel bir hafta diliyorum

Canim benim de ara ara hafif adet sancısı gibi sancim oluyor bir de rahim sertlesiyormus gibi oluyor birden bire bi kaç sn içinde geciyor. Doktoruma sordum doğuma hazırlık ağrıları ama biraz erken başlamış dedi. Eğer gun de 4 5 kez oluyorsa sorun degil ama 10 ar dakika aralıklarla olursa hemen gel dedi

anladım canım çok sağol. valla hepimize kolaylıklar diliyorum az kaldı :)

Canım feride hocayı biliyorum oranın en eskisi, özel muayene devam ediyor mu bana Batuhan hocanın sekreteri yaver bey kalktı dedi dümyam yıkıldı esra hoca var ama onu pek istemedim, evet doğuma yakın bir ay falan kala drun ücreti var onu yatırırsan giriyor benim sezeryan olacağı için ameliyatıma ücretini ödeyip dr girecek güvenmiyorum asistanlara ve gebe polikinliğine asla hemde ceyda_42

amin hepimizinki insallahh

Günaydın kızlar nasılsınız ? Bebişler iyi mi ? Benim şeker yükleme sonuçlarım çıktı ama ben anlamıyorum tabi bugün doktora soracağım umarım iyidir. Sonucu böyle çıkan var mı ?

Açlık 92
1. saat 152
2. saat 179 ( Yüksek)
3. saat 124

Kizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir

Canım çok geçmiş olsun, nasıl ölçüm aleti bozuk deyip işin içinden bu kadar basit kurtulabilirler ? Bu kadar basit mi yani ? Allah yardımcın olsun canım. Kendine dikkat et

Canım çok geçmiş olsun, nasıl ölçüm aleti bozuk deyip işin içinden bu kadar basit kurtulabilirler ? Bu kadar basit mi yani ? Allah yardımcın olsun canım. Kendine dikkat et
Bu kadar kolay kurtuldular canim işte özel hastane güya ama eşim benim kadar sakin değil eğer birşey olursa o hastaneyi yıkar o insalah kizim iyidir ilaçlar ona zarar vermemiştir ne kadar kendi doktorum bebege zararı olmaz dese de korkuyorum

Canim 2 saat 120 ve altı olması gerekiyor diye biliyorum büyük bi ihtimal diyetisyene yönlendirir doktorun

Serum ve insülinin zarar vereceğini düşünmüyorum. Sonuçta ağır şekeri olan hamileler de insülin kullanıyor. Sen içini ferah tut çok şükür ki kurtulmuşsunuz. Bir daha gitmeyin oraya

Maşallah canım benim nasıl güzel bir haber

Serum ve insülinin zarar vereceğini düşünmüyorum. Sonuçta ağır şekeri olan hamileler de insülin kullanıyor. Sen içini ferah tut çok şükür ki kurtulmuşsunuz. Bir daha gitmeyin oraya
Inşallah zarar vermez canim diyetle kontrol altına almistim şimdi aclikta toklukta yüksek doktorum bulundugum şehirdeki en iyi 2 doktordan biri doktprumu da bırakmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorym

70-155 arası olması gerekiyormuş 2. saatin bir o yüksek çıktı . Diyetisyene de gideriz napalım bebişler iyi olsun :)
Her hastanede yapılan testlerin referans değerleri farklı oluyor herhalde canim zaten diyetle kontrol altına alırsın için rahat olsun

ah çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız öyle çok üzüldüm. bu kadar basit mi yahu bir de özel hastane olacak. hangi hastane canım hangi şehirdesin. kime güveneceğimizi şaşırdık.

ah çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız öyle çok üzüldüm. bu kadar basit mi yahu bir de özel hastane olacak. hangi hastane canım hangi şehirdesin. kime güveneceğimizi şaşırdık.
Osmaniye özel sevgi hastanesi canim doktor inanmayacaksak kime inanacaz bu kadar basit ya Bir de hamile bir kadına böyle bir yaklasim zaten sasirtici

Çok geçmiş olsun, ben bile kirktum okurken. Dualarim seninle. İlaçların zarar verdiğini sanmıyorum. Icini derah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…