- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Evet canım oraya gidiyorum sende mi oraya gidiyorsun[/QUOTE
Evet bende oraya gidiyorum.
İlk zamanlar düşük riskim vardı
Feride soylemez muayenesine gittim sonra kaşeli bi kağıt verdi hep onunla hastaneye gidiyorum şimdi
2.kat Banu hocaya gidiyorum
Ama doğumda doktorların girdiğini bilmiyorum. Şimdi 27haftaligim ben
Dogumuma yakın özeline gidersem doğuma da o doktor mı girer yoksa ilgilenir mi
Canim benim de ara ara hafif adet sancısı gibi sancim oluyor bir de rahim sertlesiyormus gibi oluyor birden bire bi kaç sn içinde geciyor. Doktoruma sordum doğuma hazırlık ağrıları ama biraz erken başlamış dedi. Eğer gun de 4 5 kez oluyorsa sorun degil ama 10 ar dakika aralıklarla olursa hemen gel dediarkadaşlar günaydın. daha önce doğum yapmış tecrübeli anneler ya da ilk hamileliğini yaşayanlar, yalancı doğum sancısı nasıl bişey, nasıl oluyor, ara ara çok hafif alt karın bölgemde adet sancısı gibi ince bir ağrı oluyor geçiyor. bazen de 2,3 gün yumuşak olan karnım bi gün çok sert oluyor. bunların sancıyla alakası yok sanıyorum ama artık 30. haftamdayım bu günlerde yalancı sancılar olabilir diyorlar. birden bire mi oluyor, ağrı mı giriyor, kasılma mı oluyor yaşayan var mı. hepimize güzel bir hafta diliyorum
Canim benim de ara ara hafif adet sancısı gibi sancim oluyor bir de rahim sertlesiyormus gibi oluyor birden bire bi kaç sn içinde geciyor. Doktoruma sordum doğuma hazırlık ağrıları ama biraz erken başlamış dedi. Eğer gun de 4 5 kez oluyorsa sorun degil ama 10 ar dakika aralıklarla olursa hemen gel dedi
amin hepimizinki insallahhGeçmiş olsun canım. Senin geçerli sağlık sebebin var çok hareket etmemekle. Başa gelmeyince çoğumuz bilmiyoruz bunları. Evde parmaktan kanla ölçüm yapmak zor göründü gözüme. Ama gerekirse yapacağım ben de, mecbur.
Çoğu gitti azı kaldı, biraz daha sık dişini annesi. Sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah.
Kizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada kana idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarın saat sinir biz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir eşi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
Bu kadar kolay kurtuldular canim işte özel hastane güya ama eşim benim kadar sakin değil eğer birşey olursa o hastaneyi yıkar o insalah kizim iyidir ilaçlar ona zarar vermemiştir ne kadar kendi doktorum bebege zararı olmaz dese de korkuyorumCanım çok geçmiş olsun, nasıl ölçüm aleti bozuk deyip işin içinden bu kadar basit kurtulabilirler ? Bu kadar basit mi yani ? Allah yardımcın olsun canım. Kendine dikkat et
Canim 2 saat 120 ve altı olması gerekiyor diye biliyorum büyük bi ihtimal diyetisyene yönlendirir doktorunGünaydın kızlar nasılsınız ? Bebişler iyi mi ? Benim şeker yükleme sonuçlarım çıktı ama ben anlamıyorum tabi bugün doktora soracağım umarım iyidir. Sonucu böyle çıkan var mı ?
Açlık 92
1. saat 152
2. saat 179 ( Yüksek)
3. saat 124
Bu kadar kolay kurtuldular canim işte özel hastane güya ama eşim benim kadar sakin değil eğer birşey olursa o hastaneyi yıkar o insalah kizim iyidir ilaçlar ona zarar vermemiştir ne kadar kendi doktorum bebege zararı olmaz dese de korkuyorum
70-155 arası olması gerekiyormuş 2. saatin bir o yüksek çıktı . Diyetisyene de gideriz napalım bebişler iyi olsun :)Canim 2 saat 120 ve altı olması gerekiyor diye biliyorum büyük bi ihtimal diyetisyene yönlendirir doktorun
Maşallah canım benim nasıl güzel bir haberAmin canım, çok teşekkürler. Dün yorumunla, ti'ye alış şeklinle güldüm, ne yalan söyleyeyim :)) Yaklaşık iki yıl önce üye oldum ama bir yıldır aktif takip ediyorum siteyi. Böyle agresif bir yaklaşım hiç görmedim. Yazılanlar beni kapsamıyor, ne alışveriş yaptım, ne de Aralık annesiyim. Ama rahatsız olmam, cevap yazmam için kapsaması gerekmiyor. Eleştirim üzerine bana da size yaptığı gibi konuyla alakasız bir "ders" verdi, okumuşsundur. Kullandığım yabancı kökenli kelimelere atıf yaptı. Tabii kendisine dönüp bakmadan.. "Türkçe'yi Türkçe, anadili çok düzgün kullanırım" diye övünürken kendi yorumlarında 'frekans'lar, 'trimester'lar, 'linç'ler havada uçuşuyor :)
Genelde yazıştığım bir tüp bebek grubu üyeleri var. Hiçbir üyenin nezaket kuralları dışına çıktığını görmedim. Bazıları kardeşim gibi oldu. Biz geçtiğimiz Şubat tüp bebek tedavisi olduk. Transfer olsaydı ve tutsaydı bı aylarda doğum olacaktı. Fakat yumurta toplandıktan sonra Ohss teşhisiyle hastaneye yattım burda, 6 gün kaldım, korkunçtu. Allah kimseye yaşatmasın. Çikolata kisti de vardı her iki yumurtalığımda. Tüp bebek ilaçlarının, o iğnelerin etkisiyle 5cm olan kistim 6,5 cm'e kadar büyüdü. Herkeste bu yan etki olmuyormuş, benim talihim :) Transfer olmadan donmuş embriyolarım var rahatlığıyla, doktorumun önerisi ile Mart sonunda ameliyat oldum. Kistler alındı, yumurtalıklarımı kaybetmedim çok şükür. Ekim gibi transfer olacaktık ama doğal hamile kaldım. Hala inanamıyorum. Hepimize sağlıklı, kolay ve güzel doğumlar olsun inşallah. Selamlar
Inşallah zarar vermez canim diyetle kontrol altına almistim şimdi aclikta toklukta yüksek doktorum bulundugum şehirdeki en iyi 2 doktordan biri doktprumu da bırakmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorymSerum ve insülinin zarar vereceğini düşünmüyorum. Sonuçta ağır şekeri olan hamileler de insülin kullanıyor. Sen içini ferah tut çok şükür ki kurtulmuşsunuz. Bir daha gitmeyin oraya
Her hastanede yapılan testlerin referans değerleri farklı oluyor herhalde canim zaten diyetle kontrol altına alırsın için rahat olsun70-155 arası olması gerekiyormuş 2. saatin bir o yüksek çıktı . Diyetisyene de gideriz napalım bebişler iyi olsun :)
Kizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
Osmaniye özel sevgi hastanesi canim doktor inanmayacaksak kime inanacaz bu kadar basit ya Bir de hamile bir kadına böyle bir yaklasim zaten sasirticiah çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız öyle çok üzüldüm. bu kadar basit mi yahu bir de özel hastane olacak. hangi hastane canım hangi şehirdesin. kime güveneceğimizi şaşırdık.
Çok geçmiş olsun, ben bile kirktum okurken. Dualarim seninle. İlaçların zarar verdiğini sanmıyorum. Icini derah tutKizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
Çok sağol canim allah razı olsunÇok geçmiş olsun, ben bile kirktum okurken. Dualarim seninle. İlaçların zarar verdiğini sanmıyorum. Icini derah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?