2017 Aralık Anneleri

ah canim ya gecmis olsun.nasil 500 olablr ki zaten hic mi sormadilar ne yedin ne ictin diye.allah korumus ikinizide.iyisin dimi simdi ayy allah ya ne kadr kolay insan hayati.dr lar gorevlerini neden uyi bi sekilde yapmaz.hastane orasi evde olcim cihaziyla bakilip karar mi verilir

insulin bebege gecmiyoms canim ama o gunlk kullanimlar icin yazıyodu.zaten onlarda seruma katmistr.insallah biseyi yoktr bebişin.hic hissetmedn mi dunden beri

Inşallah bisey olmaz canim kızımın hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum ya bende onu anlamdim kan tahlili acilde 15 dk çıkıyor kana göre hareket etmeleri gerekir bizde 500 koma diyincekorktuk o an zaten

Inşallah bisey olmaz canim kızımın hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum ya bende onu anlamdim kan tahlili acilde 15 dk çıkıyor kana göre hareket etmeleri gerekir bizde 500 koma diyincekorktuk o an zaten
sen o 500 le ayakta duramazsn ki zaten canim nasil dr ms o ya.

meyve ye yada soguk su ic bi bardak yat soluna iki saat kadar bekle.hareket eder canim stres yapinca da etmiyo hareket biliyosn.hareket edeck diye dusun olumsuz dusunme bebekler cok etkileniyo

insulin bebege gecmiyoms canim ama o gunlk kullanimlar icin yazıyodu.zaten onlarda seruma katmistr.insallah biseyi yoktr bebişin.hic hissetmedn mi dunden beri
Sadece gece hastanede sabaha karşı 2 kere falan hissettim hiç uyumadim gece şimdi de diyete uymak için uyuyamıyoruminsallah uykusuzluktandir BI de geçen hafta sağlık ocağında ki eve şekerin yüksek olunca da az hissedersin ddi belki ondandir sabah çok yüksek cikti

meyve ye yada soguk su ic bi bardak yat soluna iki saat kadar bekle.hareket eder canim stres yapinca da etmiyo hareket biliyosn.hareket edeck diye dusun olumsuz dusunme bebekler cok etkileniyo
Biliyorum canim dünün stresini korkusunu hala uzerimden atamadim ki

Bende anlamadım ki canim sadece kasilmam vardı nefes darlığı çekiyordum bunun için gittim nelerle karsilastim
dunden yorgunsn streslisin ondan hissedemiysndr o da yorgun oluyms anne yorgun olunca.stres yapma korkma boseyi yoktr insallah allaha emanet yavrularmz.tatli falan mi yedin yada agir biseyelr mi yedin canim

dunden yorgunsn streslisin ondan hissedemiysndr o da yorgun oluyms anne yorgun olunca.stres yapma korkma boseyi yoktr insallah allaha emanet yavrularmz.tatli falan mi yedin yada agir biseyelr mi yedin canim
Yok canim sadece doktor BI cikolata yedirmye çalışıyordu BI de gece bir gibi bi su bardağı balli su ictim

Yok canim sadece doktor BI cikolata yedirmye çalışıyordu BI de gece bir gibi bi su bardağı balli su ictim
anladim canim.bize dusmez ama kendine daha iyi bi dr bul.herkes ozel hastaneleri over ama bana gore ozeller hic iyi degil.tabi dr undan dr una degisir.devlet hastanesi yada fakultede docentlerle gorus derim iyi bir dr bulmaya calis.yine dogumunu ozelde yap ama takibini devlette yada fakultede yaptr.hem riskli gebelk katogarsndesn hemde bu seker muhabbeti varken kafam rahat eder

Kuzum osmaniye de devlet hastanesi çok kötü gelişmemiş fakülte de yok burda mersinliyim ben mersinde olsam kesinlikle devlet hastanesi derdim osmaniye de başka alternatif yok küçük BI şehir secenek çok az doktprum iyi osmaniyenin en iyi 2 doktorundan biri ama hastane berbat

Canım çok geçmiş olsun inşAllah bi daha böyle bişey yaşamazsın sende offf bi hayrlısıyla bi atlatsatdın sağ salim bebeğinde sende

Kızlar şeker yüklemesi sonuçlarım çıktı ama anlayamadım yüksek mi çok
Açlık 79
60dk: 191
139dk: 163

hmm ozaman yapck bisey yok canim.daha dikkatli olmalari icin dua edecksn.insallah saglikla alirsn kucagina canm

Canım çok geçmiş olsun inşAllah bi daha böyle bişey yaşamazsın sende offf bi hayrlısıyla bi atlatsatdın sağ salim bebeğinde sende
Inşallah canim bebegimi kucagima sağlıcakla alsaydım 26 haftadır cektiklerim mukafat olacak bana sorunsuz geçseydi şu son aylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…