- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ah canim ya gecmis olsun.nasil 500 olablr ki zaten hic mi sormadilar ne yedin ne ictin diye.allah korumus ikinizide.iyisin dimi simdi ayy allah ya ne kadr kolay insan hayati.dr lar gorevlerini neden uyi bi sekilde yapmaz.hastane orasi evde olcim cihaziyla bakilip karar mi verilirKizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
insulin bebege gecmiyoms canim ama o gunlk kullanimlar icin yazıyodu.zaten onlarda seruma katmistr.insallah biseyi yoktr bebişin.hic hissetmedn mi dunden beriBu kadar kolay kurtuldular canim işte özel hastane güya ama eşim benim kadar sakin değil eğer birşey olursa o hastaneyi yıkar o insalah kizim iyidir ilaçlar ona zarar vermemiştir ne kadar kendi doktorum bebege zararı olmaz dese de korkuyorum
Inşallah bisey olmaz canim kızımın hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum ya bende onu anlamdim kan tahlili acilde 15 dk çıkıyor kana göre hareket etmeleri gerekir bizde 500 koma diyincekorktuk o an zatenah canim ya gecmis olsun.nasil 500 olablr ki zaten hic mi sormadilar ne yedin ne ictin diye.allah korumus ikinizide.iyisin dimi simdi ayy allah ya ne kadr kolay insan hayati.dr lar gorevlerini neden uyi bi sekilde yapmaz.hastane orasi evde olcim cihaziyla bakilip karar mi verilir
sen o 500 le ayakta duramazsn ki zaten canim nasil dr ms o ya.Inşallah bisey olmaz canim kızımın hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum ya bende onu anlamdim kan tahlili acilde 15 dk çıkıyor kana göre hareket etmeleri gerekir bizde 500 koma diyincekorktuk o an zaten
meyve ye yada soguk su ic bi bardak yat soluna iki saat kadar bekle.hareket eder canim stres yapinca da etmiyo hareket biliyosn.hareket edeck diye dusun olumsuz dusunme bebekler cok etkileniyoInşallah bisey olmaz canim kızımın hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum ya bende onu anlamdim kan tahlili acilde 15 dk çıkıyor kana göre hareket etmeleri gerekir bizde 500 koma diyincekorktuk o an zaten
Osmaniye özel sevgi hastanesi canim doktor inanmayacaksak kime inanacaz bu kadar basit ya Bir de hamile bir kadına böyle bir yaklasim zaten
Sadece gece hastanede sabaha karşı 2 kere falan hissettim hiç uyumadim gece şimdi de diyete uymak için uyuyamıyoruminsallah uykusuzluktandir BI de geçen hafta sağlık ocağında ki eve şekerin yüksek olunca da az hissedersin ddi belki ondandir sabah çok yüksek ciktiinsulin bebege gecmiyoms canim ama o gunlk kullanimlar icin yazıyodu.zaten onlarda seruma katmistr.insallah biseyi yoktr bebişin.hic hissetmedn mi dunden beri
Inşallah canimiçini ferah tut canım hiçbir şey olmamıştır bebeğine inşallah
Biliyorum canim dünün stresini korkusunu hala uzerimden atamadim kimeyve ye yada soguk su ic bi bardak yat soluna iki saat kadar bekle.hareket eder canim stres yapinca da etmiyo hareket biliyosn.hareket edeck diye dusun olumsuz dusunme bebekler cok etkileniyo
Bende anlamadım ki canim sadece kasilmam vardı nefes darlığı çekiyordum bunun için gittim nelerle karsilastimsen o 500 le ayakta duramazsn ki zaten canim nasil dr ms o ya.
dunden yorgunsn streslisin ondan hissedemiysndr o da yorgun oluyms anne yorgun olunca.stres yapma korkma boseyi yoktr insallah allaha emanet yavrularmz.tatli falan mi yedin yada agir biseyelr mi yedin canimBende anlamadım ki canim sadece kasilmam vardı nefes darlığı çekiyordum bunun için gittim nelerle karsilastim
Yok canim sadece doktor BI cikolata yedirmye çalışıyordu BI de gece bir gibi bi su bardağı balli su ictimdunden yorgunsn streslisin ondan hissedemiysndr o da yorgun oluyms anne yorgun olunca.stres yapma korkma boseyi yoktr insallah allaha emanet yavrularmz.tatli falan mi yedin yada agir biseyelr mi yedin canim
anladim canim.bize dusmez ama kendine daha iyi bi dr bul.herkes ozel hastaneleri over ama bana gore ozeller hic iyi degil.tabi dr undan dr una degisir.devlet hastanesi yada fakultede docentlerle gorus derim iyi bir dr bulmaya calis.yine dogumunu ozelde yap ama takibini devlette yada fakultede yaptr.hem riskli gebelk katogarsndesn hemde bu seker muhabbeti varken kafam rahat ederYok canim sadece doktor BI cikolata yedirmye çalışıyordu BI de gece bir gibi bi su bardağı balli su ictim
Kuzum osmaniye de devlet hastanesi çok kötü gelişmemiş fakülte de yok burda mersinliyim ben mersinde olsam kesinlikle devlet hastanesi derdim osmaniye de başka alternatif yok küçük BI şehir secenek çok az doktprum iyi osmaniyenin en iyi 2 doktorundan biri ama hastane berbatanladim canim.bize dusmez ama kendine daha iyi bi dr bul.herkes ozel hastaneleri over ama bana gore ozeller hic iyi degil.tabi dr undan dr una degisir.devlet hastanesi yada fakultede docentlerle gorus derim iyi bir dr bulmaya calis.yine dogumunu ozelde yap ama takibini devlette yada fakultede yaptr.hem riskli gebelk katogarsndesn hemde bu seker muhabbeti varken kafam rahat eder
Canım çok geçmiş olsun inşAllah bi daha böyle bişey yaşamazsın sende offf bi hayrlısıyla bi atlatsatdın sağ salim bebeğinde sendeKizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
hmm ozaman yapck bisey yok canim.daha dikkatli olmalari icin dua edecksn.insallah saglikla alirsn kucagina canmKuzum osmaniye de devlet hastanesi çok kötü gelişmemiş fakülte de yok burda mersinliyim ben mersinde olsam kesinlikle devlet hastanesi derdim osmaniye de başka alternatif yok küçük BI şehir secenek çok az doktprum iyi osmaniyenin en iyi 2 doktorundan biri ama hastane berbat
75lik yaptırdım bu aradaKızlar şeker yüklemesi sonuçlarım çıktı ama anlayamadım yüksek mi çok
Açlık 79
60dk: 191
139dk: 163
aclik normal digerleri yuksek cikmis canim.gecmis olsun.topik olarak gebelik diyabetiyz sanirim biz yaKızlar şeker yüklemesi sonuçlarım çıktı ama anlayamadım yüksek mi çok
Açlık 79
60dk: 191
139dk: 163
Inşallah canim bebegimi kucagima sağlıcakla alsaydım 26 haftadır cektiklerim mukafat olacak bana sorunsuz geçseydi şu son aylarCanım çok geçmiş olsun inşAllah bi daha böyle bişey yaşamazsın sende offf bi hayrlısıyla bi atlatsatdın sağ salim bebeğinde sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?