2017 Aralık Anneleri

Ferude hocanın özeli devam ediyor atakulenin karsisinda
Valla bunu söylediğin iyi oldu bilmiyordum ben Proflarin doğuma girdiğini.
Peki dogum ücreti ne kadar
Kimle konuşuyorsun bu doğum konusunu direk feride hocayla mi görüşmem lazım

Açıkcası feride hoca fazla alır ama batuhan hoca 36.aydan itibaren paket yapıyor ve hastanede doğum yaptırırsam 3000 bin TL dedi, Batuhan hoca tıp da hocalık yapıyor öğrencilere bildiğim tek batuhan hocanın fiyatı ama ilerleyen haftalarda bölüm başkanı cem hocanın fiyatını öğreneceğim, bu arada Batuhan hoca çok iyi bir cerrah ve çok tecrübeli

Çok tebrikler. Maşallah sana. Stresten uzak durmak dışında denediğin bir şey oldu mu?
İki türlüsü de var, bu kistlerle hamile kalabilen de, kalamayan da. Benimki ameliyat olduğumda 3 ile 4. evre arasında bir yerdeymiş. İleri endometriosis yani. Zaten dediğin gibi, yumurtalıkta varsa artık ilerlemiş demek oluyor. Ameliyatla senin bağırsak ve batın içinde endometriosis varsa onları temizlemişlerdir. Bir faydası olmuştur diye düşünüyorum. Neden açık ameliyat yaptılar acaba?
Bana da kürler, diyetler hiçbir şey fayda etmedi canım. Glutensiz, laktozsuz, kafeinsiz beslenmeye başladım. Ne çikolata, ne çay, ne kahve, ne şeker, ne un. Kırmızı eti, suşiyi tamamen kestim. Kimyasal temizlik ürünlerini attık. Parfümü bıraktım. Diyetle aynı anda tabii Saraçoğlu kürleri. Burda başka bir şehirde şubeleri var, kargoyla getirttik sürekli. Sırf kistler erisin, ameliyat olmayayım diye. Ama bu ağır diyete ancak birkaç ay dayanabildim. Ne ağzımın tadı kaldı, ne de moralim. Kist ilk teşhis edildiğinde 4cm civarıydı, 5'e çıktı üstelik. Çünkü diyette her şeyi kesip kısınca demirim düşmüş ve bu da endometriomaları beslemiş. İlaçların da etkisiyle 6cm'e büyüdü bu yıl. Transfer olmadan kistler alınsın istedi doktorlar. "10cm'le bile hamile kalıp doğuran oluyor, fakat riske girmeyelim" dediler. 2 yıldır zaten küçülmediği ve hep ağrı yaptığı için ben de ameliyat oldum.
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım, sağlıkla büyütelim inşallah. Mutlu bir hafta olsun :)

Batuhan hocayı duydum ewet herkez metediyor haftaya randevum var hastanede bi sorayım bakalım nediyecekler doğumla ilgili
Feride hoca ewet biraz pahalı o yüzden devamli muayenesine gidemiyorum ama hastanede ona denk geldiğimde de ilgileniyor.
Bu arada bana normal yada sezeryan diyen olmadı son ay belli olur şimdi bilemeyiz dediler

Canim benim acik ameliyatta apandisit alındı sadece. Endometriozis ile ilgili hoc bir işlem yapılmadı çünkü anlaşılmadı yani o zaman böyle bir hastalığın varlığından bile haberdar değildik. Odaklar da yakılmadi yumurtlaiklara hoc bakılmadı ameliyat esnasinda. Tamamen apandisit sebep olarak görüldü. Ben hiç beslenmeme de dikkat etmedim com dengeli beslenmek gerekiyormus ama ben uyamadım malesef. Hatta gun de bir paket sigara 4 fincan kahve içen biriydim kahvaltı tapmaz öğlen bir tost yiyip akşam da dışardan yiyen dengesiz beslenen biriydim. Ama bu hastalık kişiden kişiye farklı semptomlar verebiliyor demekki. Yıllardır çikolata kistlerim var iki yumurtalıkta da ama tüplerimde rahim içinde ve karin içinde hiç bir yerde yapışıklık yoktu. Hsg sonucun temizdi iki yıl önce. Hormon sonuçlarım da çok iyiydi ama yumurtalık rezervim yaşıma göre dusuktu. Bir de aşırı sancılarım oluyordu benim hastaneye kucaklayarak götürüyorlardı

Son doğumum ve kontrollerim batuhan hocadaydı o zaman hastanede özel muayene vardı ve ben çok memnundum çok samimi ve düzgün ilgileniyor işinde gerçekten iyi ben çok memnun kaldım daha tam karar veremedim bende kim olacağına, haberdar et benide bakalım nasıl olacak canım hayrlısı neyse o olsun inşAllah

hangi hastaneye gidiyordun önceden. doktorunun takibini yaptığı hastalara söylemeden ayrılması da garip olmuş. tobb etü hastanesinde şenol bey var ben ona gidiyorum memnunum
Hem de ne garip. Telefonunu bile vermemis kimseye.
Ozel Kecioren Hastanesi'ne gidiyordum canim. TOBB'un fiyatlari nasil muayene, dogum falan?

Böyle şey olur mu? Neye güveneceğiz artık? Çok geçmiş olsun canım.

Çok sağol canim BI de osmaniyenin en iyi hastanesineden biri dusun onlara guvenemeyeceksek kime guvencez artık hastane fobisi oluştu bende perşembe diyetisyene gidecem ve gitmek istemiyorum

Tmm cnm sende beni doktorlar hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim
Bu hastaneye ilk defa gidiyorum doktorlarlarla ilgili bilgim yok acemiyim yani

En azından istediğini yemişsin, ben ağır diyete girdim de ne oldu? Belli noktaya ulaşmıştı ki hiçbir faydası olmadı. Zamanıma, parama ve boşu boşuna umutlanmama yanarım. Açmışken görünen odakları temizleyebilirlerdi ama demek ki tam anlaşılamadı o zaman. Ameliyatı yapan kadın doğum cerrahı değilse teşhis zor olmuş olabilir. Benim de bütün hormonlarım normal, Hsg ile tüplerim açık geldi. Olmayınca olmuyor. Kişiden kişiye de değişiyor gerçekten. Ameliyattan sonra doktor bilgi verdi. Bağırsak, karın içi diğer organlarımda yokmuş çok şükür. Yumurtalıklar ve çevresinde odaklanmışlar. "Hepsini temizledim" dedi. Tüpleri de kontrol etmiş tekrar. Yalnız ameliyat fotoğraflarım durumu özetliyor. Yumurtalıklarımın çoğunu kaplamış kistler.
Ah, geçmiş olsun, hastaneye kucakta gidecek kadar ağrın oluyor muydu Ne zor bir hastalık, seni çok iyi anlıyorum. Bebişler olduktan sonra da takip edelim, sık kontrole gidelim canım.

Ağlanacak haline guluyorum eşim anlatıyor doktoru hemsireyi telas almış biroraya BI buraya koşup durmus doktor ben bilimcimi kaybedince kendi eliyle cikolata yedirmeye çalışmış anlik sekerim yukselsin diye değilse komaya girecek isim korku böyle bisey istw

Allah birdaha yaşatmasin bu hastalığı canim. Hep takipte olmak lazım

Kızlar doktorum geri dönüş yaptı şeker yüksek çıkmış diyabet bölümüne sevk ediyorum demiş

Çok sağol canim BI de osmaniyenin en iyi hastanesineden biri dusun onlara guvenemeyeceksek kime guvencez artık hastane fobisi oluştu bende perşembe diyetisyene gidecem ve gitmek istemiyorum
Bunları yaşadıktan sonra gitmek istememen çok normal. Doktora veya hastane yönetimine bir sorun istersen canım. Bozuk olan bir cihaz yüzünden ihtiyacın olmayan insülini nasıl veriyorlar, Allah korusun sana bir şey olsaydı sorumluluğu kim alacaktı? Sorun, itiraz edin ki bir daha böyle sıkıntı yaşamasın hiçkimse, titiz ve dikkatli olsunlar. Emin değilim tam, ama bebeğine zararı olmamıştır canım. Plasenta korumuştur diye düşünüyorum. Yine de ikinci bir doktordan görüş al bana sorarsan. Tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…