- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Hem de ne garip. Telefonunu bile vermemis kimseye.
Ozel Kecioren Hastanesi'ne gidiyordum canim. TOBB'un fiyatlari nasil muayene, dogum falan?
Teşekkür ederim canim. Evet yükleme ile ölçüldü 75mg yükleme yapıldı. 60dk 191 çıkmışGeçmiş olsun canım. Kaç çıkmış? Yükleme ile mi ölçüldü?
kasim annelernde falan okumustm 32 34 ten sonra falan iki haftada bir cagiriyolarms.hatta son zamanlarda iki uc gunde bir bilr olablyms.tabi gebelign riskine gore bebegn durmuna gore degisebiliydr sanirimKizlar bir sey soracagim, son haftalara dogru 2 haftada 1 mi cagiriyorlar kontrole? Fikri olan var mi?
Geçmiş olsun. Gittin mi tekrar doktora?Teşekkür ederim canim. Evet yükleme ile ölçüldü 75mg yükleme yapıldı. 60dk 191 çıkmış
Ozel hastanede o zaman 2 defa mi muayene parasi vermek lazim acaba. Yoksa 10 gun icinde gidince kontrol sayiliyor ya oyle bir sey olur mukasim annelernde falan okumustm 32 34 ten sonra falan iki haftada bir cagiriyolarms.hatta son zamanlarda iki uc gunde bir bilr olablyms.tabi gebelign riskine gore bebegn durmuna gore degisebiliydr sanirim
ozel hastanede dedgn gibu oyle oluyo sanirim ama.tabi uyaniklik yapip gunun dolmasini hesaplayp o sekilde cagiranlarda olur mu bilmem canim.15 gun sonra gel derse ucret odemek icindr ki buyk ihtimalle de oyledr sanirimOzel hastanede o zaman 2 defa mi muayene parasi vermek lazim acaba. Yoksa 10 gun icinde gidince kontrol sayiliyor ya oyle bir sey olur mu
çok geçmiş olsun rabbim sizi ve kızınızı korusun.Kizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
Geçmiş olsun canımKizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
Canim eşim gerekli tepkiyi zaten gösterdi ama allah göstermesin kizimiza yada bana bisey olsaydı eşimi zaptedemezlerdi canim ozellikle devley hastanesinden hem kadın dogum hemde dahiliyeden randevu aldım icim rahat etmeyecek degilse özel hastaneler e zerre kadar guvenim kalmadıBunları yaşadıktan sonra gitmek istememen çok normal. Doktora veya hastane yönetimine bir sorun istersen canım. Bozuk olan bir cihaz yüzünden ihtiyacın olmayan insülini nasıl veriyorlar, Allah korusun sana bir şey olsaydı sorumluluğu kim alacaktı? Sorun, itiraz edin ki bir daha böyle sıkıntı yaşamasın hiçkimse, titiz ve dikkatli olsunlar. Emin değilim tam, ama bebeğine zararı olmamıştır canım. Plasenta korumuştur diye düşünüyorum. Yine de ikinci bir doktordan görüş al bana sorarsan. Tekrar geçmiş olsun
Çok sağol kuzum doktor kurbanı oluyordum nerdeyse doktoru la da görüştüm ilaçların bebeğe zararı olmayacağını söylüyor ama bugün bebegimin hareketlerini hiç hissetmedim devlet hastanesine gidecemGeçmiş olsun canım
Neler olmuş öyle
Bebeğin iyidir sen merak etme
Doktorunla irtibata geçtin mi?
O daha iyi bilgilendirir canım
Bizleri de haberdar et canım
Canim özel hastanelerde 10 günü geçerse tekrar ucret oduyorsun maallesefki yeni bir uygulama daha gelmiş ozelin aviline gittiğinde kendi doktorundan kayıt açıyorlar ve yine muane ücreti oduyonOzel hastanede o zaman 2 defa mi muayene parasi vermek lazim acaba. Yoksa 10 gun icinde gidince kontrol sayiliyor ya oyle bir sey olur mu
Evet canim. Şimdi doktordan çıktım diyabet e sevketti yarın gidicem. Büyük olasılıkla diyet verir dediGeçmiş olsun. Gittin mi tekrar doktora?
Evet canim. Şimdi doktordan çıktım diyabet e sevketti yarın gidicem. Büyük olasılıkla diyet verir dedi
Geçmiş olsun canım. Umarım en yakında normal değerlere döner.Evet canim. Şimdi doktordan çıktım diyabet e sevketti yarın gidicem. Büyük olasılıkla diyet verir dedi
Kizlar dün kasilmam civar akşam acile gittik acil doktoru ultrasyondan bakti idrar torban sıkışık bunun için bobreklerin şişmiş onun için bebek iki büklüm olmuş ddi sonra sekerime bakti tabi bizim olctugumuz cihazla cihaz ötmeye başladı şekerin 500 olmuş seker komasi ddi koca serum insülin verdiler tabi BI arada idarla kan tahlili de aldı yatisim yapıldı insülin veriyor damarlarim açıyor neyse serum bitti BI yarım saat sonra buz gibi odada soğuk sogyk terlemeye başladım vücudum yaniyor ustumdekiler sırılsıklam oldu bilincin kapanmaya başladı doktor geldi tek hatırladığım doktorun bana cikolata yedirmeye calismasi esimin korku dolu bakışları kendime geldiğimde esimin dediği kadarıyla kan da sekerim 97 mis unsilinle daha da dusurmusler ve kan sekerim dustugu için komaya giriyormusum anlık müdahaleyle kurtulmusum yani olcum makineleri bozukmus hastanede ebe acil doktoru kendi doktorum hemşireler serum igne verip durdular 20 dk ya bir seker ölçümü yaptılar sonra nstye bağladılar sancı yok bebgin hareketleri var ama ben hissedemiyordum ilaçlardan neyse sabah çıktık hstndn eve geldik açlık sekerim 117 çıktı tokluk 194 çıktı bir hafta evde ölçümlere bakacam ilaçların yan e tkisi olabilir ddi doktorum eğer düşmezse hastanede takip altına alcz ddi şimdi çok korkuyorum çünkü o haldeyken sadecekizim için korktum kendi hayatim ikinci plandaydı sizce oilaçlar kızıma zarar vermismidir
Amin insallah canim gebelik takibi diye bir program var tlfn indirdim bu haftalarda normalmis sıcak basmasi terlemesi insallah o haftalar gelseydikizlar ya eylul ekim anneleri ne güzel doguruyo yaa bizimde aralik ayi gelsin bi an once.vakit hic gecmiyo gibi sicaklarda bi yandan eriyorm sanki evde.
aslinda her yer acik evin icinde firtinalr kopuyo ama ben terliyrm surekli banyoda yasamaya karar verdim.
su 37 38 haftalari gorelim hayirlisiyla cabucak gecsin zamanimz insallah.hepimiz yazalm buraya dogurdk diye yavrularmzla sag salim donelim evimize insalllahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?