2017 Aralık Anneleri

Hem de ne garip. Telefonunu bile vermemis kimseye.
Ozel Kecioren Hastanesi'ne gidiyordum canim. TOBB'un fiyatlari nasil muayene, dogum falan?

benim özel sağlık sigortam vardı o yüzden indirimli oldu biraz, 140 ödüyorum. Doğumunda bi kısmını eşimin çalıştığı kurumun sigortası karşılıyor. biraz karışık bir durum yani. prof ve uzmana göre fiyat değişiyor, prof 380 uzman 300 gibi bişeydi. ama tabii doğum paketleri var öyle alınca daha makul fiyatlar oluyor sanırım Doğum katını gezdim odalar vs güzeldi. yeni doğan yoğun bakım servisi donanımlı hastaneyle ilgili olumlu yorumlar okudum hep. ben de memnun kalmıştım.

Kizlar bir sey soracagim, son haftalara dogru 2 haftada 1 mi cagiriyorlar kontrole? Fikri olan var mi?

Kizlar bir sey soracagim, son haftalara dogru 2 haftada 1 mi cagiriyorlar kontrole? Fikri olan var mi?
kasim annelernde falan okumustm 32 34 ten sonra falan iki haftada bir cagiriyolarms.hatta son zamanlarda iki uc gunde bir bilr olablyms.tabi gebelign riskine gore bebegn durmuna gore degisebiliydr sanirim

kasim annelernde falan okumustm 32 34 ten sonra falan iki haftada bir cagiriyolarms.hatta son zamanlarda iki uc gunde bir bilr olablyms.tabi gebelign riskine gore bebegn durmuna gore degisebiliydr sanirim
Ozel hastanede o zaman 2 defa mi muayene parasi vermek lazim acaba. Yoksa 10 gun icinde gidince kontrol sayiliyor ya oyle bir sey olur mu

Ozel hastanede o zaman 2 defa mi muayene parasi vermek lazim acaba. Yoksa 10 gun icinde gidince kontrol sayiliyor ya oyle bir sey olur mu
ozel hastanede dedgn gibu oyle oluyo sanirim ama.tabi uyaniklik yapip gunun dolmasini hesaplayp o sekilde cagiranlarda olur mu bilmem canim.15 gun sonra gel derse ucret odemek icindr ki buyk ihtimalle de oyledr sanirim

çok geçmiş olsun rabbim sizi ve kızınızı korusun.

Geçmiş olsun canım
Neler olmuş öyle
Bebeğin iyidir sen merak etme
Doktorunla irtibata geçtin mi?
O daha iyi bilgilendirir canım
Bizleri de haberdar et canım

Canim eşim gerekli tepkiyi zaten gösterdi ama allah göstermesin kizimiza yada bana bisey olsaydı eşimi zaptedemezlerdi canim ozellikle devley hastanesinden hem kadın dogum hemde dahiliyeden randevu aldım icim rahat etmeyecek degilse özel hastaneler e zerre kadar guvenim kalmadı

Geçmiş olsun canım
Neler olmuş öyle
Bebeğin iyidir sen merak etme
Doktorunla irtibata geçtin mi?
O daha iyi bilgilendirir canım
Bizleri de haberdar et canım
Çok sağol kuzum doktor kurbanı oluyordum nerdeyse doktoru la da görüştüm ilaçların bebeğe zararı olmayacağını söylüyor ama bugün bebegimin hareketlerini hiç hissetmedim devlet hastanesine gidecem

Canim özel hastanelerde 10 günü geçerse tekrar ucret oduyorsun maallesefki yeni bir uygulama daha gelmiş ozelin aviline gittiğinde kendi doktorundan kayıt açıyorlar ve yine muane ücreti oduyon

Evet canim. Şimdi doktordan çıktım diyabet e sevketti yarın gidicem. Büyük olasılıkla diyet verir dedi

Geçmiş olsun cnm. ben de konuştum sonuçlarımı bugün şekerli yeme 1 ay sonra kandan yine bakarız dedi o kadar . Diyabete göndermedi.

Çok geçmiş olsun yerinde olsam kesinlikle BİMER ve CİMERe şikayet ederim en azından hastane kendine bir çeki düzen verir. Allah bebekleri korur. İnşallah başka aksilikler yaşamadan rahat bir hamilelik geçiririz hep beraber.

kizlar ya eylul ekim anneleri ne güzel doguruyo yaa bizimde aralik ayi gelsin bi an once.vakit hic gecmiyo gibi sicaklarda bi yandan eriyorm sanki evde.
aslinda her yer acik evin icinde firtinalr kopuyo ama ben terliyrm surekli banyoda yasamaya karar verdim.
su 37 38 haftalari gorelim hayirlisiyla cabucak gecsin zamanimz insallah.hepimiz yazalm buraya dogurdk diye yavrularmzla sag salim donelim evimize insalllahhh.

bide benm gebelik takibi programnda 26+3 yaziyo ama burda 27.hafta yaziyo.hangisi dogru.27.haftanin icinde mi oluyrm ben şimdi.cok kafami karistryo su takip seyleri bana gore kk daki dogru gibi ama anlayamiyrm

Amin insallah canim gebelik takibi diye bir program var tlfn indirdim bu haftalarda normalmis sıcak basmasi terlemesi insallah o haftalar gelseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…