2017 Aralık Anneleri

bide benm gebelik takibi programnda 26+3 yaziyo ama burda 27.hafta yaziyo.hangisi dogru.27.haftanin icinde mi oluyrm ben şimdi.cok kafami karistryo su takip seyleri bana gore kk daki dogru gibi ama anlayamiyrm
Canim 27. Haftanın içinde oluyorsun 27 hafta 26+0 ile 26+6 yi kapsiyor

Çok sağol canim ugrasmaki stemiyorum bi de internetten şikayet edilebiliyor mu bilmiuorum

bide benm gebelik takibi programnda 26+3 yaziyo ama burda 27.hafta yaziyo.hangisi dogru.27.haftanin icinde mi oluyrm ben şimdi.cok kafami karistryo su takip seyleri bana gore kk daki dogru gibi ama anlayamiyrm

Cnm ikisi de doğru 26+3 demek yani 26 bitmiş 27 den 3 gün almışsın yani 27 haftaya girmiş oluyorsun kk da ise kısaca 27. Haftanın içinde yazıyor

27 haftalgm ozaman yani.1 gün gecse bile seviniyrm vallah.hayirlsiyla atlatalm kalan gunlermizi insallah
kışın gelmesini hic bu kadr istemdim e :))
Al ben benden de o kadar bir gun bir gun diyorum benim programda bugün hamileligin %63 unu tamamlamis oluyorum

Kızlar ya yürürken karnıma sol taraftan sancı giriyor her adımda sancılanıyor yavaşta yürüyorum oysa ki bugün de çok yorucu geçti küçüğümü götür getir büyüğü ortaokula geçti okulu biraz uzak onu götür getir e her defasında da beş kat in çık nefes nefese kalıyorum okulda güneş altında çok bekledik bi ara gözüm karardı sendeledim kızım tuttu beni neyse ki çabuk geçti ama sancılar önceden de vardı biraz yürüdükten sonra adım atamıyorum

cok ayakta kalmamaya calis dicem ama ne mumkun anladigm kadaryla.firsat buldukca uzan canim allah yardimcn olsun

Çok sevindim canım bende de polikistik over var 2 kere aşılama oldum tutmayınca baya moralim bozuldu tüp bebek denemesi yapıcaktım biraz moral topluyayım sonra dedim ama o arada çok şükür gerek kalmadı doğal yolla hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ne kadar güzel, sağlıkla gelsin kucağına annesi
Hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar, hayırlı evlatlar inşallah

cok ayakta kalmamaya calis dicem ama ne mumkun anladigm kadaryla.firsat buldukca uzan canim allah yardimcn olsun

Amin cnm hepimizin inşallah gerçekten mümkün değil ayakta kalmamak hepsi bi yana da şu merdiven yok mu 5 kat bitiyorum zaten nefesim yetmiyor artık bana çak çabuk nefes nefese kalıyorum kızların biri sabahçı biri öğlenci o da ayrı dert aynı öğün olsaydı tek sefer olurdu

merdiven cikmak dogumu kolaylastrir derler eskiler ama egzersizler icin henuz erken.cok agri yapar vallah dikkatli ol

İyi geceler... aralık anneleri yazılanları okuyamadım kusura bakmayın. Alışverişe başladınız mı acaba?

Valla canım ben adım atamıyorum evden çıkamıyorum bile dün ortancayı geldi babası götürdü ilk günde bile nefes alamıyorum çok zordayım bende birazcık yürüsem boynumun damarı fırlayacak gibi atıyor ve çok halsizim, al bende de o kadar benimde kızların biri sabahcı biri öğlenci bide küçük var evde çok yoruluyorum bi geçseydi hayırlısıyla

doktorlar bitirdiğin haftayı söylüyor canım 26+3 olarak gidince 26 haftalıksın diyolar ama aslında 27. haftanın içindesin. ben de günler hemen geçsin istiyorum :) başladınız mı bu arada kızlar çantaları hazırlamaya. ben yavaştan başlayım diyorum. deterjan olarak granül sabun mu kullansam tanecik bırakır mı kıyafetlerin üzerinde. yoksa sıvı bebek deterjanı mı kullansam sizler neler yaptınız

allah kolaylık versin canım 3 çocukla hamilelik geçirmek zor olmalı. maşallah ama genç anne olmuşsun ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…