2017 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler... Bebek bezi alma konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. 1 beden ve 2 beden bebek bezlerinden bir iki paket alıp kenara koymak sizce doğru mu? prima yada molfix almayı düşünüyorum?
Ben oglumda 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara almistim sonra 3 noya gectik onu da bi sure kullandik 1 ve 2 numaradan fazla almamanizi tavsiye ederim bebegin kilosunada bagli tabi 4 kilo dogmustu benimki

allah kolaylık versin canım 3 çocukla hamilelik geçirmek zor olmalı. maşallah ama genç anne olmuşsun ne güzel
Sağol canım Allah razı olsun evet 20 yaşımda ilk anne oldum :) Çok zor oldu ama kızlarla kız kıza keyifli de geçti halimden anlıyorlar,beni çok idare ettiler :)

bence faydası oluyordur mutlaka diye düşünüyorum. benim halam başka şehirde ebe ve sertifikalı doğum uzmanı. bana kendi eğitim programını göndermişti biraz baktım. hiçbir şey olmasa bile psikolojik açıdan rahatlatıcıdır diye düşünüyorum. bir de benim ilk hamileliğim emzirme nasıl olur vs bilmiyorum. önceden bi uzmanın anlatması iyi olur sanki. ama tabii bu işleri insan ancak kendi deneyimlediğinde öğreniyor :) minnis

Bugün kontrol var bakalım kızım kilo almışmı yoksa gerilik devam mı ediyor bir ay yemeye programladım kendimi işe yaradımı bir sürü sorular sorular...

bir de kızlar ben gittiğim hastanede doğum katına çıkıp doğum için hastaneye gelirken mutlaka getirmem gereken ya da yapmam gereken şeyler var mı diye sormuştum. bana bir liste verdiler anne ve bebek için getirilecekler ve yapılması gereken şeyler diye. belki unuttuğum bilmediğim bişey vardır diye sormuştum. sizler de sormadıysanız aklınızda olsun dedim :)

masallahh.sen basla canim ne kalmis sunun surasinda.ben bile bu haftada evin icinde zor yuruyrm.senin daha fenadr.

valla daha almadığım şeyler var keşke çıkıp alsaydım önceden diyorum. bazı işlemler için iş yerine de gitmem gerekecek nasıl gidecem diye düşünüyorum. allah hepimize kolaylık versin canım

Hoş bulduk tabi ki öğrenirsen çok sevinirim Allah razı olsunn

merhaba guzel anneler gordugum kadariyla cogu annemizde hamilelik sekeri cikmis yarinda sira bizde iki hamileligimdede sorun cikmamisti bakalim bu nasil olacak hakkimizda hayirlisi...

yok canim deneemdim.ama ev yapimi yogurt yiyorm ben ara ogunlerde meyve yaninda o dusuruyo sekeri.nette bakmistm o yogurt limona kimisi yazmis dogru diye kimiside degil yazmis.
Bende kuzum en yapımı yaogurt y yiyorum kaynanam kendi yapıyor peynirinden tereyağını balina yumurtasina etine kadar dogalini yiyorum kaynanamlar köyde bende kimin kamu sulandirir diye duymustum

Bende kuzum en yapımı yaogurt y yiyorum kaynanam kendi yapıyor peynirinden tereyağını balina yumurtasina etine kadar dogalini yiyorum kaynanamlar köyde bende kimin kamu sulandirir diye duymustum

bi an balina yumurtası yiyosun diye okudum :) sonra anladım bal yumurta dediğini. ne güzel doğalını bulabiliyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…