2017 Aralık Anneleri

Selam kızlar bugün benim de kontrolum vardi bebeğim 1458 Gr 38 cm olmuş bende tek arter var o yüzden erken doğum riskim var şimdilik herşey yolunda ama doktorum garantiye almak için 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdu var mı bizim gibi olan arkadaşlar

geçmiş olsun canim hepimiz ayniyz maalesef hemen hemen hepimizde cikmaya basladi seker
Sağol cnm ya herkeste çıkması da bi tuhaf..benim son uç aylık kan şeker değeri de normal çıktı anlamış değilim nasıl yüksek..allahtan hemen insülin başlamıyorlar da rahatım diyete uyucaz artık.

Maşallah bebeğine tek arter de akım iyi demek ki geriden gelmiyor korkma allahın izniyle bişey olmaz zamanında gelir yavrun..

Bende kuzum en yapımı yaogurt y yiyorum kaynanam kendi yapıyor peynirinden tereyağını balina yumurtasina etine kadar dogalini yiyorum kaynanamlar köyde bende kimin kamu sulandirir diye duymustum
bilmiyrm vallah diyetle olcaj bisey degil gibi geliyo bana.bulgur serbest diyo yiynce yuksek cikiyo ölçüm.ac kalınca yine yukseliyo.ac kalmakta degil aclik olceblmek icin sure koyuyrm o surede yine yukseliyo ne yapacgmi sasirdm artk.tatli yedim bugun kacamak yaptim yukselmedi.
ben delirmedn su uc ayi atlatdam hayirlisiyla diye dua ediyrm artk

kac cikti senin uc aylik olan.benm 5.2 cikti nornal dedi.yuksek degil dedi.ama yinede iki hafta daha parmaklarni del gel dedi.deli olcam .güvenmyrm artk bu olcum cigazina da kucuk parmagmla isaret parmagm arasinda en az 30 40 deger oynuyo

bi an balina yumurtası yiyosun diye okudum :) sonra anladım bal yumurta dediğini. ne güzel doğalını bulabiliyosan
::::)))))CANIM kaynanamlarin kendi inekleri tavuklari var kendisi yapıyor herşeyini bulguru bile kendileri yapıyor ama ne fayda diyet yaptığım için sadece diyete uygun besleniyorum insallah kucugum kilo alıyordur ben kilo vermeye başladım diyet yüzüne

Al benden de o kadar ya diyete uyuyorum ac kalıyorum yine aclikta tokluk ta yüksek ne yapacagim işaşırdım sürekli acim ve kilo vermeye başladım BI 5-6 kilo alabildim zorla o kilolarada elveda diyorum artık insallah kizim zayiflamiyordur kilo alıyordur artık decavite başladım yediklerimiz yeterli değil gerekli vitamini bebek ilaçtan alsın diye

benm tokluklar yukselmiyo canim ya i cok yukselmiyo.normalde 110 falan ilk saat ama bulur yedim ekmek yemedim mesela o gun 147 cikti şok oldum.e hani yukseltmiyodu.acliklar benm yuksek cikiyo.sabah cikan normal hep 84 82 falan.ama oglen aksam da aclik olcuyrm ya onlar yuksek.ara ogun yiyorm ama yaninda illa yogurt yiyrm yukselmesn diye yinede 100 ustu cikiyo.
bende yarin ayrintili icin gidicem fakulteye.bebegm kilo alamadıysa nasil basiyorm o endokrin ile diyet bolumunu gör.olay cikartirm onlar ne dedyse yaptim yok efendim bu diyet size gore degilms buyrun bunu yapin derlerse yedirtrm o diyet broşürünü onlara.cok moralim bozuluyo.kendim herseye raziyim.ama bebegm iyi olsun yeter ki

Cnm bulgur yasak değil diye çok yiyorsan o yükseltir benim listemde 3 yemek kaşığı yazıyor bulgur pirinç pilavına

olsun öyle deme en azından yediklerin en doğalı rahatlıkla ye can olsun kan olsun bebeğine. ben ne zamandır tavuk istiyorum ama ankara da güvenip nereden bulacam hepsi hormonlu

kac cikti senin uc aylik olan.benm 5.2 cikti nornal dedi.yuksek degil dedi.ama yinede iki hafta daha parmaklarni del gel dedi.deli olcam .güvenmyrm artk bu olcum cigazina da kucuk parmagmla isaret parmagm arasinda en az 30 40 deger oynuyo
3.9 çıktı benim 3 aylk değer.hangi cihazı kullanıyorsunuz benim endokrin prof one touch select önerdi yarın alıcam başlıycam ölçmeye

Aynen canim bende aynı durumdayım zaten hastanenin bana yasattiklari malum BI de bebegin kilo gelişimi normalken kilo a
Bende canim zaten hastanenin bana yaptıklarının üstüne bebeğim kilo almadiysa gerekirse sağlık bakanlığına kadar gidecem şikayet dilekçesi verecem artik oradaki doktorlara guvenmiyorum sırf bunun için devlette dahiliywye gidecem

olsun öyle deme en azından yediklerin en doğalı rahatlıkla ye can olsun kan olsun bebeğine. ben ne zamandır tavuk istiyorum ama ankara da güvenip nereden bulacam hepsi hormonlu
Yakın olsaydık canim kesinlikle kayinbabama kestirdim birine tavuk senin için insallah kızıma kan can oluyordur

Cnm bulgur yasak değil diye çok yiyorsan o yükseltir benim listemde 3 yemek kaşığı yazıyor bulgur pirinç pilavına
3 kasik bendede yaziyo ama uc kasikla doysak keske :)) pirinc zaten bi kasigi bile yukseltiyo.ama bukgur yukseltmzmis oste bizde ona guvenip yiyrz.ne yiyeym ki ne kaldi baska onu yeme bu yasak.omrum diyet yapmakla gecti bari hamirllegmde rahat edeym dedim ondanda aldim havami

3.9 çıktı benim 3 aylk değer.hangi cihazı kullanıyorsunuz benim endokrin prof one touch select önerdi yarın alıcam başlıycam ölçmeye
e beesansor diye bi cihaz canim.bana da iki çeşit onerdiler biri 200 kusurluydu fiyati digeride burda yoktu.sonra eczaci bunu onerdi.ama stripleri cihazdan pahali yani

Canim bende doktor 6 kasik bulgur pilavi ddi zati pirinç yasak pilav yersen ekmek pilav yeme ddi ona rağmen yüksek bence bu cihazlar yanlış ölçüyor ne yiyoruz ki bu kadar yüksek cikiyor

Canim bende doktor 6 nasıl bulgur pilavı ddi zati pirinç yasak pilav yersen ekmek pilav yeme ddi
bende ekmek kullanmiyrm zaten bulgur yersem yanindada muhakkak yogurt ama bisey degistrmiyo.bak aksam açlık 90 cikti benm olctm az once.bide ara ogunde 3 4 tane biskuvi yedim dusun artik seker yukselmedi yani.simdi yicem bulgur var yemekte 1 saat sonraki ölçümü yazcam sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…