2017 Aralık Anneleri

Tamam yaz kuzum ben ara ogunde sadece bir tane meyve yedim yogurtla bisküvi falan da yiyemiyorum korkudan

bi an balina yumurtası yiyosun diye okudum :) sonra anladım bal yumurta dediğini. ne güzel doğalını bulabiliyosan
Allah iyiliğini versin balina yumurtası devamını okumadan anaa daha neler duyacağım diye zihnimden hızlıca geçti hayal bile ettim saliselik taki devamını okuyana kadar :))

sgk yok bende canim ondan.yoksa dr. rapor çıkarmıştı o yuzden ucretli aldim ben.pahali degil benm aldgmda o ucuna takilanlarin bi kutusu cihazdan pahali
Himm anladım canim benim kayinbabam da var diye almamıştım ama BI tane alayım diyorum raporum yok ama sgk ücretsiz verir herhalde

Kızım 1200 gr geldi yine zayıf iki hafta sonra kontrol var protein ağırlıklı beslenir dedi etkili ne olabilir

Ya hergün birşey olmak zorunda mi kizlar ya sol kasigimda igne batar gibi batma oluyor neden oluyor acaba

Günaydın güzel anneler... Bebek bezi alma konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. 1 beden ve 2 beden bebek bezlerinden bir iki paket alıp kenara koymak sizce doğru mu? prima yada molfix almayı düşünüyorum?
Canım ben Molfixin Doğuma Hazırlık Paketini aldım. İçinde bir tane 1 beden var, bir tane de 2 beden. Hangisi lazım olursa artık. Duruma göre takviye yaparız diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…