e beesansor diye bi cihaz canim.bana da iki çeşit onerdiler biri 200 kusurluydu fiyati digeride burda yoktu.sonra eczaci bunu onerdi.ama stripleri cihazdan pahali yani
bende ekmek kullanmiyrm zaten bulgur yersem yanindada muhakkak yogurt ama bisey degistrmiyo.bak aksam açlık 90 cikti benm olctm az once.bide ara ogunde 3 4 tane biskuvi yedim dusun artik seker yukselmedi yani.simdi yicem bulgur var yemekte 1 saat sonraki ölçümü yazcam sana.
sgk yok bende canim ondan.yoksa dr. rapor çıkarmıştı o yuzden ucretli aldim ben.pahali degil benm aldgmda o ucuna takilanlarin bi kutusu cihazdan pahali
Allah iyiliğini versin balina yumurtası devamını okumadan anaa daha neler duyacağım diye zihnimden hızlıca geçti hayal bile ettim saliselik taki devamını okuyana kadar :))
olsun öyle deme en azından yediklerin en doğalı rahatlıkla ye can olsun kan olsun bebeğine. ben ne zamandır tavuk istiyorum ama ankara da güvenip nereden bulacam hepsi hormonlu
sgk yok bende canim ondan.yoksa dr. rapor çıkarmıştı o yuzden ucretli aldim ben.pahali degil benm aldgmda o ucuna takilanlarin bi kutusu cihazdan pahali
Günaydın güzel anneler... Bebek bezi alma konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. 1 beden ve 2 beden bebek bezlerinden bir iki paket alıp kenara koymak sizce doğru mu? prima yada molfix almayı düşünüyorum?
Canım ben Molfixin Doğuma Hazırlık Paketini aldım. İçinde bir tane 1 beden var, bir tane de 2 beden. Hangisi lazım olursa artık. Duruma göre takviye yaparız diye düşündüm.