geldim kızlar cok sagolun allah razi olsun.bakti dr ne bobrekte buyume ne ense kalinligi hic bosey yok kadin vallahide yok billahide yok dedi.genis genis olctu yinede buyukluk falan yok dedi.nasil rahatladim var ya.cok saglikli dedi 855 gram olmus.esim artk fakulteye yada devlete istemiyo ozele devam edicem dogumda burda olcak buyuk ihtimalle
geldim kızlar cok sagolun allah razi olsun.bakti dr ne bobrekte buyume ne ense kalinligi hic bosey yok kadin vallahide yok billahide yok dedi.genis genis olctu yinede buyukluk falan yok dedi.nasil rahatladim var ya.cok saglikli dedi 855 gram olmus.esim artk fakulteye yada devlete istemiyo ozele devam edicem dogumda burda olcak buyuk ihtimalle
Hepsini zamanla öğreneceğiz canım. Hepimizin bebeği eşsiz, birbirinden farklı zamanla biz onları öğreneceğiz onlar da bizi.Offf ne çok şey var düşünmemiz gerekenHem denemeden neyin işe yarar, neyin işe yaramaz olduğuna da karar veremicez. Allahtan deneyimli annelerin deneyimleriyle seçenekleri aza indirebiliyoruz yoksa kafayı yerdik
Uppa baby vista almaya karar verdik. Belki incelemek istersiniz.Kizlar mrb. Snirim herkezin iyi kotu bir sorunu oluyor gebelikte. Mesela benmde itp rahtszligim var plt degerim cok dusuk yani kanin phtilsmiyor onun icin hemotoloji kintrolundeym surekli. Itp hastasi olan varmi yada duydugunuz.bende kortizonlu ilac icmek zorundayim degerimin ykselmesi icin. Allahim hepimizin sagliklica kucagimiza almayi nasip etsn yavrularimizi. Ayrica bisey sormak istyorum. Bebek arabalrina baktinzmi ben begenemiyorum hic onereceginiz marka model varmi.
Nasil karar vericem ben bu arabaya hic bilmiyorum kraft, casual faln bakiyorum kaba geliyor. Oyle alinacak cok sey varmis eksikler bitmiyor.evet biraz yüksek oldu malesef dün aklımdan geçirdim daha uyguna alsaydık keşke diye. başka bir sürü masrafı da çıkıyor para nereye gidiyor anlamıyoruz hiç. hepimize allah kolaylık versin canım. çok teşekkür ederim
cok sukur allah razi olsun.oyle vallah kahroldim iki gunde.bizi bu drlar bitirdo zaten ordan oraya suruklediler.artk gitmem baska yere zatenÇok şükür herhangi bişey olmamasına çok sevindim. Allah bi daha böyle stresli durumları hiç birimize yaşatmasınArtık eşinin dediği gibi tek bi özele git kafanı da daha fazla bulandırma kendine de bebişine de stres yapma. Hamileliğinin tadını çıkar.
cok sukur canim hoc bisey yokmis kadin yemin bile etti bize :)) cok rahatladim vallah cok sukurcanım dualarım seninle güzel haberlerle gel
geldik canim allah razi olsu. hic biseyi yokmus esnesi bobrekleri butun organlari normal.kadin yemin bile etti genis genis ölçtü ama soyledikelri gibi buyuk değil.sanki ustumden bi yuk kalktı.her sekilde evladim her sekilde kabulum ama boyle ikilemde kalmak kahretmisti beniHdi bakalım hayrlı haberlerle dön kuzum bekliyoruz seni
cok sukur canim hoc bisey yokmis kadin yemin bile etti bize :)) cok rahatladim vallah cok sukur
kardelen1748 göbek bağı düşene kadar mustela mavi su ile silmeyi ve yine mustelanın yenidoğan bebek şampuanından memnun kalanların fazla olduğunu not almışım.
Nasil karar vericem ben bu arabaya hic bilmiyorum kraft, casual faln bakiyorum kaba geliyor. Oyle alinacak cok sey varmis eksikler bitmiyor.
amin canim amin insallahh.hayirlisiyla atlatalm su 3 ayimizi hepimiz inşllahoh valla ben rahatladım burda canım. çok çok sevindim. sağlıkla da al kucağına inşallah. hepimiz sağlıkla atlatalım şu günleri
:))) mutlaka olması gereken bir kaç şey var ama giyim mi yoksa bebek için aletler mitamamdır molfix yeşil kapaklı deneyeceğim. peki koala anne (isim ne güzel bulmuşşsun bu arada :) ) yeni doğan için en çok kullandığın, elinizin altında mutlaka olsun dediğin şeyler var mı
:))) mutlaka olması gereken bir kaç şey var ama giyim mi yoksa bebek için aletler mi
Aynen sizin taktığınız gibi takıyorum.anladım canım çok sağol. araç kullanımını ben de sormuştum. emniyet kemerini nasıl takıyosun. ben sadece üstten takıyorum çapraz şekilde. karnımın altındakini takmıyorum alttan geçiriyorum o kısmı.
Oh beee çok şükür aynen özele devam et salla gitsin herşeyi yine eskisi gibi burda makara yapalım yok mu amerikada doğum yapacak bi hatun hep beraber gülürdükkk :)))geldik canim allah razi olsu. hic biseyi yokmus esnesi bobrekleri butun organlari normal.kadin yemin bile etti genis genis ölçtü ama soyledikelri gibi buyuk değil.sanki ustumden bi yuk kalktı.her sekilde evladim her sekilde kabulum ama boyle ikilemde kalmak kahretmisti beni
:))) benmkide bi amerika olmasa da avrupa sayilir anam edirne de doguriciim bi nevi avrupa yani.mujdat gezenin dedgi gibi gezdireym sana avrupayi edirne kesan kirklarliOh beee çok şükür aynen özele devam et salla gitsin herşeyi yine eskisi gibi burda makara yapalım yok mu amerikada doğum yapacak bi hatun hep beraber gülürdükkk :)))
Şimdi giyim açısından bol bol zıbın çünkü terliyorlar ve tüm tulum çok rahat edeceksiniz,şimdi maluuum kış bebekleri okacaklar inşAllah burun tıkanıklığı olacak bunu açmak için serum fizyoloji önerecek dktrlar eczanede satılacak minik minik damlalar halindr hiç bir işe yamayacak benim dktorumun önerisi üzerine bu serum fizyolojinin cam serum şişesi gibi satılan saf tuzlu suları var içerik aynı bi tanede en küçüğinden enjektör üzerine saplıyorsunuz iğnesi hep orda kalıyor bebeğin bi burun deliğine yarım bi burun deliğine yarım sıkıyorsunuz korkmayın sakın tabi yüz üstü tutun sonrada çok pratik olan pompalı wee nin burun temizleme aparatı var onunla çekiyorsunuz çünkü mukus yumuşuyor hüüp diye içine çekiyor :)) hatta resim çekip atayım çünkü elimde var 3 yaşındaki kızıma halen tıkanıklarda ve grip nezle gibi durumlarda kullanıyorum :))valla hem giyim hem bebek bakımı, anneye yardımcı olacak şeyler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?