- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Ya olmuyor önceden de yüklenmiştim oluyordu bi sorun var sanırım ama ilk fırsatta yükleyeceğimkirp sagdan soldan küçült resmi
aynen suruluyms benmde ilk bebegm K Koala_anne en tecrubelmz o daha iyi bilir her alt acmada suruluyo sanirim.cunku koruma gerekiyo cok hassas olduklari icin.Mrb sudocremi banada satici cok onerdi ama ben hic duymadim arastirayim die almadim. Baska markaninkinede karar vermedim henuz. Bu pisik kremi pisik olmadan surulecek degilmi her alt degtrmede.
Canım zaten pişik olmasın diye sürülüyor inan pişik olduktan sonra sürülürse zaten bi işe yaramaz antibiyotik krem tedavisi uygulanmak zorunda kalınır ilerliyor pişik mantara çeviriyor bebeğin hali perişan oluyor her alt değiştirmede mutlaka sürün altı kızarmaz bile amaç idrarının tenine direk temas etmemesi yoksa asit yakıyor çok hassas olduklarındanMrb sudocremi banada satici cok onerdi ama ben hic duymadim arastirayim die almadim. Baska markaninkinede karar vermedim henuz. Bu pisik kremi pisik olmadan surulecek degilmi her alt degtrmede.
net az cekiyosa ondanda olablr canimYa olmuyor önceden de yüklenmiştim oluyordu bi sorun var sanırım ama ilk fırsatta yükleyeceğim
Bi sıkıntı var evet kuzumnet az cekiyosa ondanda olablr canim
Canim benimkinin kalori miktarı filan yok ya. Düz bi liste iste. Çok tatmin etmedi beni. Neyden ne kadar yerim pek yazmıyor açıkçası. Sadece yemek için yazıyor 6 kaşık diye. Kaşar ve muzun yasak olmasına çok üzüldüm onlar çok faydalı bebek icin. Ama sanki dedim ya bebek için değil de zayıflamak için yapılmış bir liste bu. Kalori miktarı çok düşük. Dur ben yazayım tek tek listedekileri. Yükleyemedim dosyayiornek listen var mi ondaki nasil canim.benm ki kitapcik gibi mesela muz yersem ne kadar yiyeblrm falan yaziuo.butun meyvelern miktarlari.kaşar ne alaka ya niye yasak olsun ki.dondurma en fazla bi top ama yenmemesi makbulmus cunku seker var diye.arada kacamak yapiyrm ben gerci :)).ama hersey porsiyon porsiyon dedign gibi 3 kasik ondan iki kasik bundan.tam cildirmalik.benmki 2100 kalorilik senin ki kac.kendi dr una da goster bi daha ki randevunda
bak benm ekmekler 3 er dilim.ama ekmegin bebiye bi faydasi yok.benmde bu sekilde liste. muz yasak diye yazmiyo ama sekeri yukseltiyms diyolar ben yiyorm gunde bi tane hicte yukseltmedi ama yaninda mutlaka ev yogurdu yiyorm bi kase.incir yemiyrm cok severim ustelik tam mevsimi cokta faydalı ama cok cabuk yukseltyms.onun disinda pirinc patates hamur isleri serbetli tatlialr yasak.ben hep deniyrm evde sutlu tatli yapiyosam hep az sekerli oluyo ve tatdimlik yiyeblyrm.tarcin dusuruyo ama kasilmalara sebep olablyo.benm bildiklerm bunlar onun disinda bol yesillik yiyeblrsn bi sure sonra insan sinir oluyo.surekli az yemen lazimki yukselmesn ama acim yani hep hic istedgm gibi doymuyrm doyarsam yuksek cikiyoSabah
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar peynir (beyaz)
2 dilim çavdar ekmeği
10 adet zeytin 2 kuru kayısı
Domates salatalık biber
1 bardak süt
Kuşluk
1 adet meyve (muz incir uzum dit yasak)
Ara öğün
15 adet fındık 1 bardak süt
Öğlen
6 yemek kaşığı sebze yemeği ya da baklagil
2 dilim ekmek
Salata ya da bir kase yoğurt
Ikındi
1 adet meyve 2 ceviz
Akşam
8 yemek kaşığı sebze ya da baklagil veya 3 4 köfte
2 dilim ekmek
Salata ya da bir kase yoğurt
Gece
1 adet meyve
1 bardak süt veya yoğurt
*haftada bir gün sütlü tatlı dondurma ya da sütlaç
Benim listem bu şekilde canım ama bazı şeyler kesinlikle yasak. Tatlıyı filan anladım da muz kaşar neden yasak onu anlamadim. Yesem çok mu sorun olur acaba. Her gün 7 kez parmaktan şeker ölçücem bu arada
Bisey diyim mi ben ne incir ne şerbetli tatlı ne hamurişi ne pilav ne kızartma hiç yemiyordum benim sanırım biraz bünyeyle alakalı biraz da hareketsizlikten oldu. Ilk aylar mide bağlantısından yattım sonra da okullar kapandı tüm gün evdeydim yata yata şiştim iyice hareketsizlikten kilo alınca da insulin direncim düştü sanirim. Ben de günde bir tane muz yemeyi düşünüyorum en azından yarim yerim büyükse eğer. Çok seviyorum zatenbak benm ekmekler 3 er dilim.ama ekmegin bebiye bi faydasi yok.benmde bu sekilde liste. muz yasak diye yazmiyo ama sekeri yukseltiyms diyolar ben yiyorm gunde bi tane hicte yukseltmedi ama yaninda mutlaka ev yogurdu yiyorm bi kase.incir yemiyrm cok severim ustelik tam mevsimi cokta faydalı ama cok cabuk yukseltyms.onun disinda pirinc patates hamur isleri serbetli tatlialr yasak.ben hep deniyrm evde sutlu tatli yapiyosam hep az sekerli oluyo ve tatdimlik yiyeblyrm.tarcin dusuruyo ama kasilmalara sebep olablyo.benm bildiklerm bunlar onun disinda bol yesillik yiyeblrsn bi sure sonra insan sinir oluyo.surekli az yemen lazimki yukselmesn ama acim yani hep hic istedgm gibi doymuyrm doyarsam yuksek cikiyo
Son kontrolümde aynıydı canım genişliklerseninde devam ediyo mu buyume.benmde bastan ayrintilida tek bobrekte dedi sonra prof baktı iki bobrekte dedi.cok sukur onun caresi var cok az bi kismi ameliyatlik oluyms gerisi duzeliyms amasu hemen down sendrmnu atiyolar ya one allah korusun tek korkum o.rabbim saglikla kucagmza almayi nasip eder insallah hepimize
yaninda yoğurt yersen sorun olmuyo.bazen iki tane yiyorm ben hic yukselmedi.hareket cok onemliyms zaten.dun bana dr yuruyemiysn elini kolunu oynat oturdgn yerde demisti.vallah ben tatliyida hamur isinide cok severim ama abartmadm hic bizaman dedgn vi i hareketszlk bizi bu hale koydu :)Bisey diyim mi ben ne incir ne şerbetli tatlı ne hamurişi ne pilav ne kızartma hiç yemiyordum benim sanırım biraz bünyeyle alakalı biraz da hareketsizlikten oldu. Ilk aylar mide bağlantısından yattım sonra da okullar kapandı tüm gün evdeydim yata yata şiştim iyice hareketsizlikten kilo alınca da insulin direncim düştü sanirim. Ben de günde bir tane muz yemeyi düşünüyorum en azından yarim yerim büyükse eğer. Çok seviyorum zaten
ben dayanamadim gittim bugun ozele canim.hic biseyi yokmus yavrumun.kahrettiler bizi iki gun omrumden omur gitti.bugun dr uc kez olctu ne bobrek ne de ensede hic bisey yok saglikli dedi.cok sukur atlattık bunuSon kontrolümde aynıydı canım genişlikler
Down kısmını da düşünme kesin dedikleri bile sağlıklı doğuyor
Buraya kadar geldik canlarımız büyüyor içimizde
Sevindim canım :))ben dayanamadim gittim bugun ozele canim.hic biseyi yokmus yavrumun.kahrettiler bizi iki gun omrumden omur gitti.bugun dr uc kez olctu ne bobrek ne de ensede hic bisey yok saglikli dedi.cok sukur atlattık bunu
Mrb sudocremi banada satici cok onerdi ama ben hic duymadim arastirayim die almadim. Baska markaninkinede karar vermedim henuz. Bu pisik kremi pisik olmadan surulecek degilmi her alt degtrmede.
Doktorum hiç bir şey demedi benim normalde düşük çıkar 10-6 11-6 gibi ciddi bir durum olsa doktorum bir şey söylerdi diye düşündüm. Sadece önceki kontrollerde (kilom fazla olduğu için sanırım )dikkat et tansiyon yükselmesin demişti.Canım gebelik de tansiyonun yüksek veya düşük çıkması normal ama küçük yüksek geldi büyük fena değil dr ne diyor bu duruma
O zaman ondandır ama yine de tedbiri elden bırakma derim yüksek tansiyon grbelikde sıkıntı çünküDoktorum hiç bir şey demedi benim normalde düşük çıkar 10-6 11-6 gibi ciddi bir durum olsa doktorum bir şey söylerdi diye düşündüm. Sadece önceki kontrollerde (kilom fazla olduğu için sanırım )dikkat et tansiyon yükselmesin demişti.
cok cok az dedi.rakam soylemedi canim.zaten dogru duzgun ne resim ne gram me boy soyluyolaf fakultede.bugun giftgm dr 10mm den fazlais tehlikeli dedi ama bugun olctgunde bizimkiler 3.4 hatta kadin uc kez ve genis genis olctu.yok oyle bisey dedi.ensede ayni sekilde normalmisSevindim canım :))
Genişleme var diyenler kaç mm ölçüm yapmıştı canım
Bu da benim listenCanim benimkinin kalori miktarı filan yok ya. Düz bi liste iste. Çok tatmin etmedi beni. Neyden ne kadar yerim pek yazmıyor açıkçası. Sadece yemek için yazıyor 6 kaşık diye. Kaşar ve muzun yasak olmasına çok üzüldüm onlar çok faydalı bebek icin. Ama sanki dedim ya bebek için değil de zayıflamak için yapılmış bir liste bu. Kalori miktarı çok düşük. Dur ben yazayım tek tek listedekileri. Yükleyemedim dosyayi
o es deger muhabbetni bende anlamis degilim.1 taneisni yeyince o yazilanlarn hepsini yemis kadr mi oluyrz acabaBu da benim listen
Kalkınca. 1 s b ılık su
Sabah. Açık çay şekersiz
1 kibrit k peynir
1 yumurta
3 ince dilim ekmek tam tahıl yafa çavdar
Mevsim yeşillikleri domates salatalık
Kuşluk. 3ceviz+5 badem
Öğle. 6yemek kaşığı sebze yemeği susuz etli
Bir su bard yoğurt kaymaksız
3 dilim Ekmel
Yağsız salata
İkindi.1 meyve
1 dilim ekmek
1dilim peynir
Akşam.2 köfte büyüklüğü tavuk balık et
6yemek k sebze yemeği
Yarım s b yoğurt
3dilim ekmek
Yağsız salata
Yatsı.1meyve 1s b probiyotik yoğurt
Arka sayfalarda da neyin neye karşılık geldiği yazıyor mesela 1 dilim ekmek bir kase çorbaya eş değermiş yani en azından ben öyle anladım bulmaca gibi çözebilene aşk olsun
Bi rde etli biber dolma 2 orta boy 1 et e 1ekmeğee 1sebzeye ve 1 yağa denk geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?