2017 Aralık Anneleri

canım ayrıntılı ultrasonunda ve tarama testlerinde değerlerin zaten normal çıkmamış mıydı. bişey olsaydı Allah korusun o zaman çıkardı. içini ferah tut. o büyüme de sık karşılaşılan ilerleyen haftalarda düzelen bişey

normal diyolar canım. artık bana da oluyor. içini ferah tut.

Kizlar bebek bakim cantasi alan var mi? Icinde urunler cikanlardan almak mantikli duruyor ama onlarin da cantasi daha mi ufak olur ki? Hem de urunlerin markasi konusunda tereddutlerim var. Siz nasil yapmayi dusunuyorsunuz?

biz aldık arabayı canım. mamas papas urbo 2 aldık kullanışlı diyolar ama tabii daha anlamadım bişey. çok geçmiş olsun bu arada sağ salim al kucağına

Kizlar bebek bakim cantasi alan var mi? Icinde urunler cikanlardan almak mantikli duruyor ama onlarin da cantasi daha mi ufak olur ki? Hem de urunlerin markasi konusunda tereddutlerim var. Siz nasil yapmayi dusunuyorsunuz?

evet ben de araştırıyorum canım. tecrübeli anneler hangi marka alalım şampuan, pişik kremi, vücut losyonu vs

evet ben de araştırıyorum canım. tecrübeli anneler hangi marka alalım şampuan, pişik kremi, vücut losyonu vs
Valla kızlar şampuan ve vücut losyonu için kızımın dktru sebamed önerdi çünkü alerjik brnim kızımın teni gayet memnun kaldım halende kullanıyorum kızıma 4 numarayada ondan devam edeceğim pişik kremide bebantol merhem başka bir ürün kullanmam asla

Bakım çantasıda almayacağım içi çok gözlü sırt çantaları var genellikle kolaylık açısından anneler sırt çantası tercih ediyor pratik oluyor bi bebek bi çanta taşımakla uğraşmıyorum bebek arabasını sürerken elim kolum boş oluyor rahat ediyorum bundada aynı yolda devam :))

canım hiç bilmediğim için soruyorum. pişik kremini doğar doğmaz kullanmaya başlıyor muyuz. her alt değiştirme sonrasında mı kullanıyoruz. şampuanı da her gün yıkasan bile haftada bir kullan diyolar. bir de küvet için düz file mi almak daha iyi yoksa içi boncuklu fileler yada süngerler var onlar mı iyi. bebek için ıslak mendil hangi marka daha iyi. sorularımın devamı gelebilir aklıma geldikçe :)

ateşölçer, süt sağma pompası, sterilizatör, burun aspiratörü hangi marka düşünüyosunuz arkadaşlar

Tesekkur ederim canim. Cok guzelmis araba tekerlekleri faln kibar. Istedigim gibi masallah, fiyati yuksekmis baya iyi gunlerde kullanin canim

evet biraz yüksek oldu malesef dün aklımdan geçirdim daha uyguna alsaydık keşke diye. başka bir sürü masrafı da çıkıyor para nereye gidiyor anlamıyoruz hiç. hepimize allah kolaylık versin canım. çok teşekkür ederim

:))) sor tabi, şimdi pişik kremini doğar doğmaz ve her alt değiştirmede sürnek lazım çünkü derileri Çok hassas ipek gibi hemen tahriş oluyor, şampuan konusunda ise ben her banyosunda kullandım çünkü deri değiştirecekler bebekler ben çok beyaz tenli ve alerjik teni olduğu halde zarar görmedim kızımda, doktorumuz amerikada ödül almış bir dr du Türkiye adına dese o derdi, amerika deyince akkıma o hatun geldi neyse:)) küvet içinde file olanı öneririm çünkü ağırlığına göre ayarlıyor sanki kendini o boncuklular lanet bişey bebek hiç rahat etmiyor bilginize :) ıslak mendil ben çok denedim araştırdım yine diyorum alerji si var kızımın teninin dokunsan kızarır, hepsini denedim en pahalı markalar organikler deli oluyordum en sonunda molfix yeşil kapaklı pakette rahat ettik hayatımda gördüğüm en yumuşak ve hassas ıslak mendil bi tane alın evimize deneyin doğumdan önce

tamamdır molfix yeşil kapaklı deneyeceğim. peki koala anne (isim ne güzel bulmuşşsun bu arada :) ) yeni doğan için en çok kullandığın, elinizin altında mutlaka olsun dediğin şeyler var mı

Ben almayı düşünmüyorum ilk etapta doğumdan sonraki duruma göre karar vereceğim.

Offf ne çok şey var düşünmemiz gereken Hem denemeden neyin işe yarar, neyin işe yaramaz olduğuna da karar veremicez. Allahtan deneyimli annelerin deneyimleriyle seçenekleri aza indirebiliyoruz yoksa kafayı yerdik

geldim kızlar cok sagolun allah razi olsun.bakti dr ne bobrekte buyume ne ense kalinligi hic bosey yok kadin vallahide yok billahide yok dedi.genis genis olctu yinede buyukluk falan yok dedi.nasil rahatladim var ya.cok saglikli dedi 855 gram olmus.esim artk fakulteye yada devlete istemiyo ozele devam edicem dogumda burda olcak buyuk ihtimalle

ateşölçer, süt sağma pompası, sterilizatör, burun aspiratörü hangi marka düşünüyosunuz arkadaşlar
Ateşölçer Braun kulak içinde çok bekletmeye bulunmuyor hafifçe sokup biraz bekletmek yeterli.
Burun aspiratörü otri bebe.
Sterilazatör ilk etapta almayacağım evde büyükçe bir tencerem var eski usül onda kaynatacağım.
Pompa da ihtiyaç durumunda avent almayı düşünüyorum.
Pişik kremi de desitini kullanıp çok memnun kalan olmuş ondan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…