- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
prof usg de bakarken ense kalinligina bakmadi hic.yani onunla ilgili bisey demedi.sadece bobreklere bakti ikisinde de buyume var sunnet olacak baska da biseyi yok dedi.
benm bu 19.haftada ayrintili yapan profa mi gitsem diyrm.tekrar ayrintili istesem mi.
Ayyy canim sebebi bu olsun ceekrim kizim için ilk gebelik olduğu için herşeyden nem kapar oldum BI de şu erken dogum korkusu var ya başa bela dunn dayanamayip doktoru aradım doktor bebek büyüdüğü için bu ağrıların batmalarin normal olduğunu söyledi
Kizlar mrb. Snirim herkezin iyi kotu bir sorunu oluyor gebelikte. Mesela benmde itp rahtszligim var plt degerim cok dusuk yani kanin phtilsmiyor onun icin hemotoloji kintrolundeym surekli. Itp hastasi olan varmi yada duydugunuz.bende kortizonlu ilac icmek zorundayim degerimin ykselmesi icin. Allahim hepimizin sagliklica kucagimiza almayi nasip etsn yavrularimizi. Ayrica bisey sormak istyorum. Bebek arabalrina baktinzmi ben begenemiyorum hic onereceginiz marka model varmi.
ben muayne icin gidiyrm ozele simdi.bana dua edin guzel haberler alayim
Hdi bakalım hayrlı haberlerle dön kuzum bekliyoruz seniben muayne icin gidiyrm ozele simdi.bana dua edin guzel haberler alayim
Kizlar bebek bakim cantasi alan var mi? Icinde urunler cikanlardan almak mantikli duruyor ama onlarin da cantasi daha mi ufak olur ki? Hem de urunlerin markasi konusunda tereddutlerim var. Siz nasil yapmayi dusunuyorsunuz?
Valla kızlar şampuan ve vücut losyonu için kızımın dktru sebamed önerdi çünkü alerjik brnim kızımın teni gayet memnun kaldım halende kullanıyorum kızıma 4 numarayada ondan devam edeceğim pişik kremide bebantol merhem başka bir ürün kullanmam aslaevet ben de araştırıyorum canım. tecrübeli anneler hangi marka alalım şampuan, pişik kremi, vücut losyonu vs
Valla kızlar şampuan ve vücut losyonu için kızımın dktru sebamed önerdi çünkü alerjik brnim kızımın teni gayet memnun kaldım halende kullanıyorum kızıma 4 numarayada ondan devam edeceğim pişik kremide bebantol merhem başka bir ürün kullanmam asla
Tesekkur ederim canim. Cok guzelmis araba tekerlekleri faln kibar. Istedigim gibi masallah, fiyati yuksekmis baya iyi gunlerde kullanin canimbiz aldık arabayı canım. mamas papas urbo 2 aldık kullanışlı diyolar ama tabii daha anlamadım bişey. çok geçmiş olsun bu arada sağ salim al kucağına
Tesekkur ederim canim. Cok guzelmis araba tekerlekleri faln kibar. Istedigim gibi masallah, fiyati yuksekmis baya iyi gunlerde kullanin canim
:))) sor tabi, şimdi pişik kremini doğar doğmaz ve her alt değiştirmede sürnek lazım çünkü derileri Çok hassas ipek gibi hemen tahriş oluyor, şampuan konusunda ise ben her banyosunda kullandım çünkü deri değiştirecekler bebekler ben çok beyaz tenli ve alerjik teni olduğu halde zarar görmedim kızımda, doktorumuz amerikada ödül almış bir dr du Türkiye adına dese o derdi, amerika deyince akkıma o hatun geldi neyse:)) küvet içinde file olanı öneririm çünkü ağırlığına göre ayarlıyor sanki kendini o boncuklular lanet bişey bebek hiç rahat etmiyor bilginize :) ıslak mendil ben çok denedim araştırdım yine diyorum alerji si var kızımın teninin dokunsan kızarır, hepsini denedim en pahalı markalar organikler deli oluyordum en sonunda molfix yeşil kapaklı pakette rahat ettik hayatımda gördüğüm en yumuşak ve hassas ıslak mendil bi tane alın evimize deneyin doğumdan öncecanım hiç bilmediğim için soruyorum. pişik kremini doğar doğmaz kullanmaya başlıyor muyuz. her alt değiştirme sonrasında mı kullanıyoruz. şampuanı da her gün yıkasan bile haftada bir kullan diyolar. bir de küvet için düz file mi almak daha iyi yoksa içi boncuklu fileler yada süngerler var onlar mı iyi. bebek için ıslak mendil hangi marka daha iyi. sorularımın devamı gelebilir aklıma geldikçe :)
:))) sor tabi, şimdi pişik kremini doğar doğmaz ve her alt değiştirmede sürnek lazım çünkü derileri Çok hassas ipek gibi hemen tahriş oluyor, şampuan konusunda ise ben her banyosunda kullandım çünkü deri değiştirecekler bebekler ben çok beyaz tenli ve alerjik teni olduğu halde zarar görmedim kızımda, doktorumuz amerikada ödül almış bir dr du Türkiye adına dese o derdi, amerika deyince akkıma o hatun geldi neyse:)) küvet içinde file olanı öneririm çünkü ağırlığına göre ayarlıyor sanki kendini o boncuklular lanet bişey bebek hiç rahat etmiyor bilginize :) ıslak mendil ben çok denedim araştırdım yine diyorum alerji si var kızımın teninin dokunsan kızarır, hepsini denedim en pahalı markalar organikler deli oluyordum en sonunda molfix yeşil kapaklı pakette rahat ettik hayatımda gördüğüm en yumuşak ve hassas ıslak mendil bi tane alın evimize deneyin doğumdan önce
Ben almayı düşünmüyorum ilk etapta doğumdan sonraki duruma göre karar vereceğim.Kizlar bebek bakim cantasi alan var mi? Icinde urunler cikanlardan almak mantikli duruyor ama onlarin da cantasi daha mi ufak olur ki? Hem de urunlerin markasi konusunda tereddutlerim var. Siz nasil yapmayi dusunuyorsunuz?
:))) sor tabi, şimdi pişik kremini doğar doğmaz ve her alt değiştirmede sürnek lazım çünkü derileri Çok hassas ipek gibi hemen tahriş oluyor, şampuan konusunda ise ben her banyosunda kullandım çünkü deri değiştirecekler bebekler ben çok beyaz tenli ve alerjik teni olduğu halde zarar görmedim kızımda, doktorumuz amerikada ödül almış bir dr du Türkiye adına dese o derdi, amerika deyince akkıma o hatun geldi neyse:)) küvet içinde file olanı öneririm çünkü ağırlığına göre ayarlıyor sanki kendini o boncuklular lanet bişey bebek hiç rahat etmiyor bilginize :) ıslak mendil ben çok denedim araştırdım yine diyorum alerji si var kızımın teninin dokunsan kızarır, hepsini denedim en pahalı markalar organikler deli oluyordum en sonunda molfix yeşil kapaklı pakette rahat ettik hayatımda gördüğüm en yumuşak ve hassas ıslak mendil bi tane alın evimize deneyin doğumdan önce
Ateşölçer Braun kulak içinde çok bekletmeye bulunmuyor hafifçe sokup biraz bekletmek yeterli.ateşölçer, süt sağma pompası, sterilizatör, burun aspiratörü hangi marka düşünüyosunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?