- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Heh şöyle keyfin yerine gelsin :)) kız doğur annem orda doğur:)) aminnn kuzum sağlıcakla alalım kucağımıza inşAllahhhh:))) benmkide bi amerika olmasa da avrupa sayilir anam edirne de doguriciim bi nevi avrupa yani.mujdat gezenin dedgi gibi gezdireym sana avrupayi edirne kesan kirklarli
allahim kimseyi evladiyla sinamasin insallah.hepimiz saglikla alalim kucagimiza yavrularmizi
pisik icin sudocrem aldim.cevremdekiler hep ondan kullandi memnunlardi.filede boncuklulardan aldim hem icine koyuluyo hem asiliyo hemde oturma sekli aliyo.kullanisli geldi gozume.gerci tecrubeliler hep elde yikiyolar bi elde tutum bi elle yikiyolar bebegi.tabi benm ole yikamam icin 40 firin ekmek yemem lazim :))) popoşu silmek icinde uni baby yeni dogan aldim ama pamuk mendilde aldim iksini birden denicemcanım hiç bilmediğim için soruyorum. pişik kremini doğar doğmaz kullanmaya başlıyor muyuz. her alt değiştirme sonrasında mı kullanıyoruz. şampuanı da her gün yıkasan bile haftada bir kullan diyolar. bir de küvet için düz file mi almak daha iyi yoksa içi boncuklu fileler yada süngerler var onlar mı iyi. bebek için ıslak mendil hangi marka daha iyi. sorularımın devamı gelebilir aklıma geldikçe :)
Canım gebelik de tansiyonun yüksek veya düşük çıkması normal ama küçük yüksek geldi büyük fena değil dr ne diyor bu durumaKızlar salam tansiyon ölçümü yapıyor musunuz? Benim doktor kontrolünde biraz yüksek çıkmıştı 14-8 nabız 125 doktor bir şey demedi önemli görse bir şey derdi eve gelince kendim ölçtüm 12-6 normal gibi ama tansiyon takibi yapan var mı merak ettim....
streril olan ney.biberonlar icin mi.cok gerekli mi almadim ben.sut sagma pompasida alamdim.cok gerekli olursa hemen aldririm diye dusundm tabi calisan ananeler icin elzemmis o ayri.atesolcerimz henuz alinmado kucuk dijitallerden var ama digerlernden henuz almadim.burun aspratorude bebedorundu galibaateşölçer, süt sağma pompası, sterilizatör, burun aspiratörü hangi marka düşünüyosunuz arkadaşlar
Şimdi giyim açısından bol bol zıbın çünkü terliyorlar ve tüm tulum çok rahat edeceksiniz,şimdi maluuum kış bebekleri okacaklar inşAllah burun tıkanıklığı olacak bunu açmak için serum fizyoloji önerecek dktrlar eczanede satılacak minik minik damlalar halindr hiç bir işe yamayacak benim dktorumun önerisi üzerine bu serum fizyolojinin cam serum şişesi gibi satılan saf tuzlu suları var içerik aynı bi tanede en küçüğinden enjektör üzerine saplıyorsunuz iğnesi hep orda kalıyor bebeğin bi burun deliğine yarım bi burun deliğine yarım sıkıyorsunuz korkmayın sakın tabi yüz üstü tutun sonrada çok pratik olan pompalı wee nin burun temizleme aparatı var onunla çekiyorsunuz çünkü mukus yumuşuyor hüüp diye içine çekiyor :)) hatta resim çekip atayım çünkü elimde var 3 yaşındaki kızıma halen tıkanıklarda ve grip nezle gibi durumlarda kullanıyorum :))
streril olan ney.biberonlar icin mi.cok gerekli mi almadim ben.sut sagma pompasida alamdim.cok gerekli olursa hemen aldririm diye dusundm tabi calisan ananeler icin elzemmis o ayri.atesolcerimz henuz alinmado kucuk dijitallerden var ama digerlernden henuz almadim.burun aspratorude bebedorundu galiba
Evet canım yüzü yere bakacak yani yatağa bi örtü ser biraz havada tut karnında olsun kolun aksın birine sıkarken öbüründen alışacaksın zamanla:))evet canım aynı işlemi ben kendime yapıyorum. özellikle hamileliğimin ilk günlerinde çok tıkanıklık yaşamıştım. ama yeni doğan bebeğimin burnuna nasıl enjekte edecem onu tam bilemiyorum zamanla alışırım heralde :) işlemi yaparken bebeğin yüzü yere doğru mu olacak
Evet canım yüzü yere bakacak yani yatağa bi örtü ser biraz havada tut karnında olsun kolun aksın birine sıkarken öbüründen alışacaksın zamanla:))
sen isini kolaylastrcak olan herseyden almaya calis imkanin varsa.ben evdeym diye sagma pompasi falan pek almayi dusunmuyrm baktm zorlaniyrz alcam elbet.ama sana sart.süt posetleri falan da var e bebekte arada kampanyalar oluyo takip et istersencanım ben çalışıyorum nasıl olacak altından nasıl kalkacam kara kara düşünüyorum. işe de baya ara vermek zorunda kaldım aynı zamanda doktora yapıyorum. doğum izninden sonra bayaa sıkışacam gibi görünüyo
Tesekkur ederim bunu ilk kez duydum bi arastrayim..Uppa baby vista almaya karar verdik. Belki incelemek istersiniz.
ornek listen var mi ondaki nasil canim.benm ki kitapcik gibi mesela muz yersem ne kadar yiyeblrm falan yaziuo.butun meyvelern miktarlari.kaşar ne alaka ya niye yasak olsun ki.dondurma en fazla bi top ama yenmemesi makbulmus cunku seker var diye.arada kacamak yapiyrm ben gerci :)).ama hersey porsiyon porsiyon dedign gibi 3 kasik ondan iki kasik bundan.tam cildirmalik.benmki 2100 kalorilik senin ki kac.kendi dr una da goster bi daha ki randevundaKızlar diystistenden geliyorum bana bi liste verdi ama liste sanki gebelik için değil de daha çok kilo vermek için hazırlanmış gibi geldi bana. Mesela bebeğe faydali olan muz dondurma kaşar peyniri filan yasak. Porsiyonlar çok kucuk. Şeker çıkan arkadaşlar sizlerin diyet listeleri nasıl ben paylaşmaya calısıcam listeyi burdan ama bazen kabul etmiyor. Içim hiç rahat değil bebeğim bu şekilde beslenip büyüyebilir mi
sen isini kolaylastrcak olan herseyden almaya calis imkanin varsa.ben evdeym diye sagma pompasi falan pek almayi dusunmuyrm baktm zorlaniyrz alcam elbet.ama sana sart.süt posetleri falan da var e bebekte arada kampanyalar oluyo takip et istersen
kirp sagdan soldan küçült resmiKız bi yükleyemedim dosyanın boyutu diyip duruyor deli etti beni:))
allah yardımcın olsun canim cok zor.naapcan yine onun icin calisiyo olcaksn gelecegi icinevet canım doğum yapan bi arkadaşımdan gördüm ben de. doğum izni çok az yaa. kücücük bebeğimi nasıl bırakıp işe gidecem
Nasip canım herşeyalışacağız bakalım :) keşke daha erken anne olsaymışım
allah yardımcın olsun canim cok zor.naapcan yine onun icin calisiyo olcaksn gelecegi icin
Nasip canım herşeyalılırsın bi bakmışsın uzman okmuşsun burda diğer annelere tavsiyelerde bulunuyorsun bu işler böyle:))
Mrb sudocremi banada satici cok onerdi ama ben hic duymadim arastirayim die almadim. Baska markaninkinede karar vermedim henuz. Bu pisik kremi pisik olmadan surulecek degilmi her alt degtrmede.pisik icin sudocrem aldim.cevremdekiler hep ondan kullandi memnunlardi.filede boncuklulardan aldim hem icine koyuluyo hem asiliyo hemde oturma sekli aliyo.kullanisli geldi gozume.gerci tecrubeliler hep elde yikiyolar bi elde tutum bi elle yikiyolar bebegi.tabi benm ole yikamam icin 40 firin ekmek yemem lazim :))) popoşu silmek icinde uni baby yeni dogan aldim ama pamuk mendilde aldim iksini birden denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?