2017 Aralık Anneleri

Kızlar diystistenden geliyorum bana bi liste verdi ama liste sanki gebelik için değil de daha çok kilo vermek için hazırlanmış gibi geldi bana. Mesela bebeğe faydali olan muz dondurma kaşar peyniri filan yasak. Porsiyonlar çok kucuk. Şeker çıkan arkadaşlar sizlerin diyet listeleri nasıl ben paylaşmaya calısıcam listeyi burdan ama bazen kabul etmiyor. Içim hiç rahat değil bebeğim bu şekilde beslenip büyüyebilir mi

Heh şöyle keyfin yerine gelsin :)) kız doğur annem orda doğur:)) aminnn kuzum sağlıcakla alalım kucağımıza inşAllahhhh

pisik icin sudocrem aldim.cevremdekiler hep ondan kullandi memnunlardi.filede boncuklulardan aldim hem icine koyuluyo hem asiliyo hemde oturma sekli aliyo.kullanisli geldi gozume.gerci tecrubeliler hep elde yikiyolar bi elde tutum bi elle yikiyolar bebegi.tabi benm ole yikamam icin 40 firin ekmek yemem lazim :))) popoşu silmek icinde uni baby yeni dogan aldim ama pamuk mendilde aldim iksini birden denicem

Canım gebelik de tansiyonun yüksek veya düşük çıkması normal ama küçük yüksek geldi büyük fena değil dr ne diyor bu duruma

ateşölçer, süt sağma pompası, sterilizatör, burun aspiratörü hangi marka düşünüyosunuz arkadaşlar
streril olan ney.biberonlar icin mi.cok gerekli mi almadim ben.sut sagma pompasida alamdim.cok gerekli olursa hemen aldririm diye dusundm tabi calisan ananeler icin elzemmis o ayri.atesolcerimz henuz alinmado kucuk dijitallerden var ama digerlernden henuz almadim.burun aspratorude bebedorundu galiba

evet canım aynı işlemi ben kendime yapıyorum. özellikle hamileliğimin ilk günlerinde çok tıkanıklık yaşamıştım. ama yeni doğan bebeğimin burnuna nasıl enjekte edecem onu tam bilemiyorum zamanla alışırım heralde :) işlemi yaparken bebeğin yüzü yere doğru mu olacak

canım ben çalışıyorum nasıl olacak altından nasıl kalkacam kara kara düşünüyorum. işe de baya ara vermek zorunda kaldım aynı zamanda doktora yapıyorum. doğum izninden sonra bayaa sıkışacam gibi görünüyo

Evet canım yüzü yere bakacak yani yatağa bi örtü ser biraz havada tut karnında olsun kolun aksın birine sıkarken öbüründen alışacaksın zamanla:))

sen isini kolaylastrcak olan herseyden almaya calis imkanin varsa.ben evdeym diye sagma pompasi falan pek almayi dusunmuyrm baktm zorlaniyrz alcam elbet.ama sana sart.süt posetleri falan da var e bebekte arada kampanyalar oluyo takip et istersen

Kız bi yükleyemedim dosyanın boyutu diyip duruyor deli etti beni:))

ornek listen var mi ondaki nasil canim.benm ki kitapcik gibi mesela muz yersem ne kadar yiyeblrm falan yaziuo.butun meyvelern miktarlari.kaşar ne alaka ya niye yasak olsun ki.dondurma en fazla bi top ama yenmemesi makbulmus cunku seker var diye.arada kacamak yapiyrm ben gerci :)).ama hersey porsiyon porsiyon dedign gibi 3 kasik ondan iki kasik bundan.tam cildirmalik.benmki 2100 kalorilik senin ki kac.kendi dr una da goster bi daha ki randevunda

sen isini kolaylastrcak olan herseyden almaya calis imkanin varsa.ben evdeym diye sagma pompasi falan pek almayi dusunmuyrm baktm zorlaniyrz alcam elbet.ama sana sart.süt posetleri falan da var e bebekte arada kampanyalar oluyo takip et istersen

evet canım doğum yapan bi arkadaşımdan gördüm ben de. doğum izni çok az yaa. kücücük bebeğimi nasıl bırakıp işe gidecem

Mrb sudocremi banada satici cok onerdi ama ben hic duymadim arastirayim die almadim. Baska markaninkinede karar vermedim henuz. Bu pisik kremi pisik olmadan surulecek degilmi her alt degtrmede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…