- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Canım içine sinmesi için git bence çünkü sürekli endişe ve üzüntüyle olmaz içşn rahatlar en azından aklındakileri sorarsınprof usg de bakarken ense kalinligina bakmadi hic.yani onunla ilgili bisey demedi.sadece bobreklere bakti ikisinde de buyume var sunnet olacak baska da biseyi yok dedi.
benm bu 19.haftada ayrintili yapan profa mi gitsem diyrm.tekrar ayrintili istesem mi.
Sen bilirsin cnm için rahat etsin bi de o muayene etsin güzel şeyler duy gel.aklında kalmasın çünkü sana zaman geçmeyecekbenm ayrintiliyi yapan dr a mi gitsem diyrm o da bu donemde ayrintili olmaz dicek buyuk ihtimalle yapmaz ama muayne olmak icin mi gitsem bilmiyrm kafam karisti
bakcam bakalm esimde deli olcak adam artk ama.konuscam gelince gidelm diyeCanım içine sinmesi için git bence çünkü sürekli endişe ve üzüntüyle olmaz içşn rahatlar en azından aklındakileri sorarsın
yok gecmiyo belli etmemeye calisyrm kimseye ama olmuyoSen bilirsin cnm için rahat etsin bi de o muayene etsin güzel şeyler duy gel.aklında kalmasın çünkü sana zaman geçmeyecek
benm ayrintiliyi yapan dr a mi gitsem diyrm o da bu donemde ayrintili olmaz dicek buyuk ihtimalle yapmaz ama muayne olmak icin mi gitsem bilmiyrm kafam karisti
Canım bak mesela benim durumum çok mu iyi hayır değil üç kız var ikisinin okul kışlık alışverişleri bilmem ne bak dördüncü gelşyor daha başlamadım alışverişe fırsat olmadı diğerlerinden masraf çok, belki sen maddi açıdan demiyorsun ama sağlık için herşeyi yapmak lazım en azından için rahatlasın, mesela ben doğuma hoca girecek diyorum niye çünkü bana bişey olsa Allah korusun yada beveğime sonradan geride kalanları yada bebeğim için vah tüh demeyeyim risk varsa yada düşünüyorsan kafanı boşaltamıyorsan git istedikkeri kadar deli olsun eşler sağlık bu herşeyden önemli sen üzülmebakcam bakalm esimde deli olcak adam artk ama.konuscam gelince gidelm diye
dogru diyosn.sen ne kadar oduyceksn hocaya.biz dun 122 odedik muayne ermesi icin.doguma girerkende 500 oduycekmsz.gelsin de esim konuscam gidelm diyeCanım bak mesela benim durumum çok mu iyi hayır değil üç kız var ikisinin okul kışlık alışverişleri bilmem ne bak dördüncü gelşyor daha başlamadım alışverişe fırsat olmadı diğerlerinden masraf çok, belki sen maddi açıdan demiyorsun ama sağlık için herşeyi yapmak lazım en azından için rahatlasın, mesela ben doğuma hoca girecek diyorum niye çünkü bana bişey olsa Allah korusun yada beveğime sonradan geride kalanları yada bebeğim için vah tüh demeyeyim risk varsa yada düşünüyorsan kafanı boşaltamıyorsan git istedikkeri kadar deli olsun eşler sağlık bu herşeyden önemli sen üzülme
insallah canim bugun olmaz artik o da yogun. bi adam yarin icin alcam randevuyu artk.yoksa yerim kendimi boylebence de gitmende fayda var kafandaki soruları en azından giderebilirsen stresin azalır. böyle stresle hem kendine hem bebişine eziyet ediyorsun. İnşallah iyi haberlerle de dönüp bize anlatıcaksın
Annem de kardeşime hamileyken kaşık kaşık yerdi demir eksikliğinden kaynaklanıyormus ilaçları kullanınca geçti. Sende bı kan tahlili yaptir istersen canımkızlar bir de ben kahve telvesi yiorum sürekli istiyor canım burnuma kokuyornasıl kescem bunu
Demir ilacına yeni başladım umarım geçer , burnuma kaçtı hep kahvelerAnnem de kardeşime hamileyken kaşık kaşık yerdi demir eksikliğinden kaynaklanıyormus ilaçları kullanınca geçti. Sende bı kan tahlili yaptir istersen canım
Geçer canım merak etmeDemir ilacına yeni başladım umarım geçer , burnuma kaçtı hep kahveler
Ayyy canim sebebi bu olsun ceekrim kizim için ilk gebelik olduğu için herşeyden nem kapar oldum BI de şu erken dogum korkusu var ya başa bela dunn dayanamayip doktoru aradım doktor bebek büyüdüğü için bu ağrıların batmalarin normal olduğunu söylediCanım o batma rahim büyürken hep olacak endişelenme bazen nefesim kesiliyor o batma kasığa girdiği zaman ama belli bi süreden sonra geçiyor bu ara benimde sıklaştı ama korkma gerilmeyle alakalı rahim kaslarının, düşünsene içerde büyüyen canlı var ve onun alana ihtiyacı var rahim haliyle gerilip kasılacak batacak iç yırtılmalar olacak sonra toparlanacak sistem muazzam acı çekmeden olmuyır kuzum baksana benim dördüncü gebelik ve halen yaşıyorum korkma yivrum korma
Canim bugün dahileyeci 3 aynı kandaki ortalama şekerini bakacakmisn endoktrine sevk etti ama ben gitmek istemiyorum daha fazla strese girmek istemiyorum baştan başlamak istemiyorum zaten erken dogum riskim var çok fazla yormak istemiyorumdogru diyosn.sen ne kadar oduyceksn hocaya.biz dun 122 odedik muayne ermesi icin.doguma girerkende 500 oduycekmsz.gelsin de esim konuscam gidelm diye
Canim benim de vajinamin sol tarafında var yeni yeni olmaya basladi morumsu damarlar oluşmaya başlamış arada agri oluyor bu varisin bebege zararı yok dimi kuzumYaa kızlar bu vajinadaki variz beni öldürecek azcık evde dolansam çok afedersiniz klozete oturunca içi dışına çıkıyor nerdeyse o kadar şiştiki zonklaması beni öldürecek çok ağrıyor damarlar 1 cm kalınlığından fazla iç tarafda ayrı var ili tarafında bide dışında kalın kalın oturamıyorum bile Allahım hayrlısıyla bi doğursaydık vakti zamanında inşAllah
son 3 aylik kan sekerine bakmak istemislerdr canim.bendende istemislerdi.onda bisey yok yazdgn olcumelre bakiyolar diyete devam ettiriyolr.sen bilirsn canim nasil rahat edeceksn.bende cok yoruldum ne yapicam bilmiyrmCanim bugün dahileyeci 3 aynı kandaki ortalama şekerini bakacakmisn endoktrine sevk etti ama ben gitmek istemiyorum daha fazla strese girmek istemiyorum baştan başlamak istemiyorum zaten erken dogum riskim var çok fazla yormak istemiyorum
Bugün bile devletten almıştım az kaldin eziyorlardu eşim vardı allahtan kızdı bana ozelden niye almadin diye ozelede guvenim kalmadi bende devlettwn aldim bugun oluyordum hastanede kasilmalrim yüzüne malum ilaç da icemedim ac gittiğim icin birazdan da diyetisyene randevumvar konusacam doktorla dayanamıyorum artık diyeecmson 3 aylik kan sekerine bakmak istemislerdr canim.bendende istemislerdi.onda bisey yok yazdgn olcumelre bakiyolar diyete devam ettiriyolr.sen bilirsn canim nasil rahat edeceksn.bende cok yoruldum ne yapicam bilmiyrm
endokrin ozelde varsa ozelede bak canim ikiside ayni sonucunda ayni testi isterler.konus bakalm ne dicek diyetsyenBugün bile devletten almıştım az kaldin eziyorlardu eşim vardı allahtan kızdı bana ozelden niye almadin diye ozelede guvenim kalmadi bende devlettwn aldim bugun oluyordum hastanede kasilmalrim yüzüne malum ilaç da icemedim ac gittiğim icin birazdan da diyetisyene randevumvar konusacam doktorla dayanamıyorum artık diyeecm
Canım 122 gayet iyi benim hoca 300 alıyor doğum için de 3000 bin tl istiyor ama ben 8.ayda gideceğim yani şimdilik bi sorun yok ama doğuma girecek inşAllah tansiyon sorunum var Allah korusun onların elinde kalırım uzman biri lazımdogru diyosn.sen ne kadar oduyceksn hocaya.biz dun 122 odedik muayne ermesi icin.doguma girerkende 500 oduycekmsz.gelsin de esim konuscam gidelm diye
Yok canım tamamen annenin kan dolaşımı ile alakalı doğumdan sonra gidiyor ama işte ağtısı mahvediyorCanim benim de vajinamin sol tarafında var yeni yeni olmaya basladi morumsu damarlar oluşmaya başlamış arada agri oluyor bu varisin bebege zararı yok dimi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?