Herhalde öyle oluyor cnm foto yüklenmiyor yüklense daha güzel fikir olacak birbirimize amao es deger muhabbetni bende anlamis degilim.1 taneisni yeyince o yazilanlarn hepsini yemis kadr mi oluyrz acaba
yüklendi ya resim kirpmadn kabul etmiyo galiba.bak benm bi kismi bole manti falan yazıyo.ben o iki kucuk kepceyi yesem iki kucuk kepce kadr sekerim cikar :)))Herhalde öyle oluyor cnm foto yüklenmiyor yüklense daha güzel fikir olacak birbirimize ama
Niye öyle oldu ki.insülin bebeğe zararsızmış ama endişelenme allah dermansız dert vermesin.Diyete uyabiliyor musun cnm benim listeme göre ben ekmekleri 2 yiyorum doyuyorum ama kilo alma konusu kontrole gidince belli olacak.normldr yediğim ekmekten fazla yazıyor listede meyve kısıtlı tatlı yok sadece.Kizlar insulune başlamak zorunda kalıyorum ne tapaacam bilmiyorum 3 gün daha olc aclikta yüksek toklukta 140 üstü çıkarsa baslatacam doktora diyetisyen e kendi doktoruma baksa insülin bugun başlayacaktı ddi hiç kilo almamisim bu diyetle diyetle olacak gibi değil ddi diyetisyen
Canim liste uyuyorum fazlası yok öyle tatlı kacamaklardavl yapamıyorum ona rağmen çok dengesiz sekerim birgün iyiyse birgün cokk yukse dengesilzikte iyi değilmiş seker de kilo alamama sorunu bende hep vardı zor bela 3. Aydan sonra 5 kilo aldım şimdi bu diyetle kilo alimim da durdu insallah bebeğim kilo aliyordurNiye öyle oldu ki.insülin bebeğe zararsızmış ama endişelenme allah dermansız dert vermesin.Diyete uyabiliyor musun cnm benim listeme göre ben ekmekleri 2 yiyorum doyuyorum ama kilo alma konusu kontrole gidince belli olacak.normldr yediğim ekmekten fazla yazıyor listede meyve kısıtlı tatlı yok sadece.
nasil ya aclik tokluk asagi yukari kac cikiyo ki senin canim.hic dusmuyo muKizlar insulune başlamak zorunda kalıyorum ne tapaacam bilmiyorum 3 gün daha olc aclikta yüksek toklukta 140 üstü çıkarsa baslatacam doktora diyetisyen e kendi doktoruma baksa insülin bugun başlayacaktı ddi hiç kilo almamisim bu diyetle diyetle olacak gibi değil ddi diyetisyen
benmde bazen açlık 100 ustu cikiyo ama sabahkiler dusuk genelde.tokluklar dusuk allahtan.bende 28 de gidicem bakalm insallah bana da vermez insulin.ama korkma bebege bi zarari yok onun sagligi icin iki uc ay katlancan canimCanim açlık genellikle 100 ile 120 arası toklu 135 ile 140 arası bazen de 140 üstü benim kilo alamam sorun canim diyet bana daha cok zarar vwriyo
Anladım cnm herşey evlatlar için.hayırlısı olsunCanim liste uyuyorum fazlası yok öyle tatlı kacamaklardavl yapamıyorum ona rağmen çok dengesiz sekerim birgün iyiyse birgün cokk yukse dengesilzikte iyi değilmiş seker de kilo alamama sorunu bende hep vardı zor bela 3. Aydan sonra 5 kilo aldım şimdi bu diyetle kilo alimim da durdu insallah bebeğim kilo aliyordur
Biliyorum canim da korkuyorum doktor doğumdan sonra da 3 ay takip altında olacaksın ddi doğumdan sonra kalabilir ddibenmde bazen açlık 100 ustu cikiyo ama sabahkiler dusuk genelde.tokluklar dusuk allahtan.bende 28 de gidicem bakalm insallah bana da vermez insulin.ama korkma bebege bi zarari yok onun sagligi icin iki uc ay katlancan canim
vallah benm ablamin 390 cikmis dogumda.sadece 2 gun fazla kaldik hastanede.hic dogumdan sonra takip bile rtmediler ki 390 bere 140 160 nere yani abartms sanki dr un biraz canim.Biliyorum canim da korkuyorum doktor doğumdan sonra da 3 ay takip altında olacaksın ddi doğumdan sonra kalabilir ddi
artikyoruluyorum canim bugün devlet çok yordu beni esimde sinirlendi tahlil sonuçlarını almadan ozele goturdubenmde bazen açlık 100 ustu cikiyo ama sabahkiler dusuk genelde.tokluklar dusuk allahtan.bende 28 de gidicem bakalm insallah bana da vermez insulin.ama korkma bebege bi zarari yok onun sagligi icin iki uc ay katlancan canim
Bilsem canim artık sekermis tiroitmis erken dogum riskiymis yoruldum iyice psikoljim bozulduvallah benm ablamin 390 cikmis dogumda.sadece 2 gun fazla kaldik hastanede.hic dogumdan sonra takip bile rtmediler ki 390 bere 140 160 nere yani abartms sanki dr un biraz canim.
cok yorucu canim az kaldi sabret biraz duzelck hepsiBilsem canim artık sekermis tiroitmis erken dogum riskiymis yoruldum iyice psikoljim bozuldu
Bebeği görmeye gidince heyecandan yükse k çıkıyor, evde normal çıkıyorKızlar salam tansiyon ölçümü yapıyor musunuz? Benim doktor kontrolünde biraz yüksek çıkmıştı 14-8 nabız 125 doktor bir şey demedi önemli görse bir şey derdi eve gelince kendim ölçtüm 12-6 normal gibi ama tansiyon takibi yapan var mı merak ettim....
Sanki su 2.5 ay hiç geçmeyecek gibi yada ben dayanayacakmisim kendimi yorgun haksız bitkinin hissediyorum bebegimin hareketleri de zayıfladı eski gücü yok dayanamaiuorumcok yorucu canim az kaldi sabret biraz duzelck hepsi
Gözun aydın canim cok sevindim.ben dayanamadim gittim bugun ozele canim.hic biseyi yokmus yavrumun.kahrettiler bizi iki gun omrumden omur gitti.bugun dr uc kez olctu ne bobrek ne de ensede hic bisey yok saglikli dedi.cok sukur atlattık bunu
diyetten kaybaklaniyo psikolojik biraz canim.duzelir bi kac gune ilk gunler bende oyleydim.simdi iyiym cok sukur.bebek icin hareket etmiyck doye dusunme oyle dusununce hic etmiyo canim benmde oyle oluyoSanki su 2.5 ay hiç geçmeyecek gibi yada ben dayanayacakmisim kendimi yorgun haksız bitkinin hissediyorum bebegimin hareketleri de zayıfladı eski gücü yok dayanamaiuorum
sagolasin canimGözun aydın canim cok sevindim.
Yaa canım bu değerlerle ünisilin mi başlanırmış kafayımı yemiş bunlar doğumdan sonra 3 ay takip nedir arkadaş delireceğim yaa kobay mı arıyorlar acaba kuzum yokmu başka bi hoca mocaSanki su 2.5 ay hiç geçmeyecek gibi yada ben dayanayacakmisim kendimi yorgun haksız bitkinin hissediyorum bebegimin hareketleri de zayıfladı eski gücü yok dayanamaiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?