2017 Aralık Anneleri

Kizlar insulune başlamak zorunda kalıyorum ne tapaacam bilmiyorum 3 gün daha olc aclikta yüksek toklukta 140 üstü çıkarsa baslatacam doktora diyetisyen e kendi doktoruma baksa insülin bugun başlayacaktı ddi hiç kilo almamisim bu diyetle diyetle olacak gibi değil ddi diyetisyen

Herhalde öyle oluyor cnm foto yüklenmiyor yüklense daha güzel fikir olacak birbirimize ama
yüklendi ya resim kirpmadn kabul etmiyo galiba.bak benm bi kismi bole manti falan yazıyo.ben o iki kucuk kepceyi yesem iki kucuk kepce kadr sekerim cikar :)))

Eklentiler

• 20170921_194521-1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 51
Niye öyle oldu ki.insülin bebeğe zararsızmış ama endişelenme allah dermansız dert vermesin.Diyete uyabiliyor musun cnm benim listeme göre ben ekmekleri 2 yiyorum doyuyorum ama kilo alma konusu kontrole gidince belli olacak.normldr yediğim ekmekten fazla yazıyor listede meyve kısıtlı tatlı yok sadece.

Canim liste uyuyorum fazlası yok öyle tatlı kacamaklardavl yapamıyorum ona rağmen çok dengesiz sekerim birgün iyiyse birgün cokk yukse dengesilzikte iyi değilmiş seker de kilo alamama sorunu bende hep vardı zor bela 3. Aydan sonra 5 kilo aldım şimdi bu diyetle kilo alimim da durdu insallah bebeğim kilo aliyordur

nasil ya aclik tokluk asagi yukari kac cikiyo ki senin canim.hic dusmuyo mu

Canim açlık genellikle 100 ile 120 arası toklu 135 ile 140 arası bazen de 140 üstü benim kilo alamam sorun canim diyet bana daha cok zarar vwriyo

Canim açlık genellikle 100 ile 120 arası toklu 135 ile 140 arası bazen de 140 üstü benim kilo alamam sorun canim diyet bana daha cok zarar vwriyo
benmde bazen açlık 100 ustu cikiyo ama sabahkiler dusuk genelde.tokluklar dusuk allahtan.bende 28 de gidicem bakalm insallah bana da vermez insulin.ama korkma bebege bi zarari yok onun sagligi icin iki uc ay katlancan canim

Anladım cnm herşey evlatlar için.hayırlısı olsun

benmde bazen açlık 100 ustu cikiyo ama sabahkiler dusuk genelde.tokluklar dusuk allahtan.bende 28 de gidicem bakalm insallah bana da vermez insulin.ama korkma bebege bi zarari yok onun sagligi icin iki uc ay katlancan canim
Biliyorum canim da korkuyorum doktor doğumdan sonra da 3 ay takip altında olacaksın ddi doğumdan sonra kalabilir ddi

Biliyorum canim da korkuyorum doktor doğumdan sonra da 3 ay takip altında olacaksın ddi doğumdan sonra kalabilir ddi
vallah benm ablamin 390 cikmis dogumda.sadece 2 gun fazla kaldik hastanede.hic dogumdan sonra takip bile rtmediler ki 390 bere 140 160 nere yani abartms sanki dr un biraz canim.

artikyoruluyorum canim bugün devlet çok yordu beni esimde sinirlendi tahlil sonuçlarını almadan ozele goturdu

vallah benm ablamin 390 cikmis dogumda.sadece 2 gun fazla kaldik hastanede.hic dogumdan sonra takip bile rtmediler ki 390 bere 140 160 nere yani abartms sanki dr un biraz canim.
Bilsem canim artık sekermis tiroitmis erken dogum riskiymis yoruldum iyice psikoljim bozuldu

Bebeği görmeye gidince heyecandan yükse k çıkıyor, evde normal çıkıyor

Sanki su 2.5 ay hiç geçmeyecek gibi yada ben dayanayacakmisim kendimi yorgun haksız bitkinin hissediyorum bebegimin hareketleri de zayıfladı eski gücü yok dayanamaiuorum
diyetten kaybaklaniyo psikolojik biraz canim.duzelir bi kac gune ilk gunler bende oyleydim.simdi iyiym cok sukur.bebek icin hareket etmiyck doye dusunme oyle dusununce hic etmiyo canim benmde oyle oluyo

Sanki su 2.5 ay hiç geçmeyecek gibi yada ben dayanayacakmisim kendimi yorgun haksız bitkinin hissediyorum bebegimin hareketleri de zayıfladı eski gücü yok dayanamaiuorum
Yaa canım bu değerlerle ünisilin mi başlanırmış kafayımı yemiş bunlar doğumdan sonra 3 ay takip nedir arkadaş delireceğim yaa kobay mı arıyorlar acaba kuzum yokmu başka bi hoca moca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…