2017 Aralık Anneleri

Yaa canım bu değerlerle ünisilin mi başlanırmış kafayımı yemiş bunlar doğumdan sonra 3 ay takip nedir arkadaş delireceğim yaa kobay mı arıyorlar acaba kuzum yokmu başka bi hoca moca
Kuzum onun için de devlete gittim o da endokrine yönlendirdi orda da dil baştan başlayacaklar herşeye göz için ayrintiliymis yok benim için baştan tahliller artık kaldiramiyorum artık ne deseler kabul edecem özel insülin diyo devlet endokrin diyo

Listelerimiz benzer aslında sadece bende ek olarak süt var sabah ve akşam. Gerisi hemen hemen aynı

Canım benim de değerim yüksek çıkmıştı 50 mg 147 100 mg 2. saat 179 çıktı. doktorum sadece dikkat etmemi söyledi ne diyetisyene yönlendirdi ne de diğer birimlere. Bu iş biraz pskolojik. Tatlı olmasa bile yediğimiz herşeyin içinde az da olsa şeker var. sürekli ölçüp az çıktı çok çıktı buna pskoloji dayanmaz ki zaten normal bir süreç yaşamıyoruz. Kendini biraz rahat bırak canım . hastane ve doktorlara kalırsak zaten sağlam girip yarım çıkarız.

Maşallah canım, geldin en güzel heycanlı bölümlere :) kıyafetleri yıkayıp ütüledin mi:) astın mı onları minik minik

Kizlar bende me yapacam bilmiyorum kasilmalarim cok sanci sag kasiga vuran sancimda cok ustelik kilo alamiyorum birde seker cikti diyet nasil yapacam sastim kaldim uyamiyorum hic

ay masallah cok heycanli yaa.bende bi an once 30 u devirip o mini mini kiyafetleri utulemek istyrm rabbim o gunleri hayırlısıyla göstersn insallah.bebisin ilk dogan bebeklerden olcak aramizdaki.

canim ya sen gunde 7 kez mi olcuydn.dr bana gecen yeni cizelge vermisti bakmamsm hic 7 kezms.bu tok ölgünleri iki saat sonra ki mi 1 saat sonra ki mi.mesela sabah ac ve tok var sadece.benm digerinde iki kez bakiyodk tok olcumlere.tok 1 saat tok 2.saat gibi

Kuzum benim yeni cizelge de doktor yemekten sonra 2 saat yazıyor kadın dpgumcu da bir saat sonra olc ddi sabah ogle alksam olmak üzere 6 defa olcuyprum

Kizlar bende me yapacam bilmiyorum kasilmalarim cok sanci sag kasiga vuran sancimda cok ustelik kilo alamiyorum birde seker cikti diyet nasil yapacam sastim kaldim uyamiyorum hic
Aynı şeyleri yasiyorum bende kasilmalarinbicin doktorunu ara serviks boyunu olcup ya igne ya progestan yada magnezyum verir

Aynen canim psikolojim falan kalmadı zaten diyetle doymuyorum bi de şimdi insülin dediler ben de istemedim e de bir hafta daha takip adım ddim

ne yedin ki sabah o kadr yuksek cikmis.benmde ilk saat 111 cikti.baktm tam yazacaktm iste sadece bi tane tok oldgnu gordum
Canim BI tane haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz pwynir 5 tane zeytin 3 dilim ekmek domates salatalık ki hepsi organik dün hastançok yordu beni BI de dün hastanede diyete uyamadimbl belki de ondamdi

Canim BI tane haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz pwynir 5 tane zeytin 3 dilim ekmek domates salatalık ki hepsi organik dün hastançok yordu beni BI de dün hastanede diyete uyamadimbl belki de ondamdi
ekmek tam bugday ekmegi dimi.iki dilime indr ekmegi.ben sabah bi dilim ekmek iki tanede sigara boregi yedgm halde yukselmedi bi yumurta biraz da peynir yedim.oturdgn yerden ellerini kollarni oynat yuruyemesn bile o bile farkediyms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…