2017 Aralık Anneleri

Ben 7 kez ölçüyorum bi yemekten hemen önce bi yemekten bur saat sonra bir de gece yatmadan önce

Kızlar benim sabah aç karnına 86 cıktı kahvaltıdan bir saat sonra toklük 98 cikti. Acaba benim cihaz mi arizali. Normalde açlık düşük tokluk yüksek olmalı benim ama tam tersi cikti. Bunların alt sınırları ka. Yani aclik tokluk en az kaç olmali. Ust sinir açlık 90 tokluk 140 sanırım ama alt sınırlarını bilmiyorum. Kaş yapalim.derken göz çıkarmayalım iyice düşürüp şekeri

aclik 75 ile 95 arasi.tokluk 1.saat 140 alti olmasi lazim.senin gayet normal cikmis canim.bende 7 kez dedgn gibi olcucem artk 10 kezdi benm ama cizelgem yenilendi

aclik 75 ile 95 arasi.tokluk 1.saat 140 alti olmasi lazim.senin gayet normal cikmis canim.bende 7 kez dedgn gibi olcucem artk 10 kezdi benm ama cizelgem yenilendi
Ben daha öğlen ve akşam tokluk şekerlerini bilmiyorum canım inşallah onlar da düşük çıkar. Sabah iki tane kuru kayısı ye demişti benim diyetisyen ben unuttum. Şekerini düzenler dedi
Herhalde kahvaltıda yediklerimiz şekeri biraz fazla düşürüyor

Normal senin cnm ben cihaza da güvenmiyorum vallahi çnkü bugün açlık 104çıktı tekrar ölçtüm 86 çıktı.1saat de 159 çıktı sabah krep yemiştim ekmek yemeyip ama bundan sonra hemen artık krep mrep çok sinir bozucu gerçekten

Benim de 10kez ama mesela önceki gün akşam dışarı çıktık yemeğe ölçemedim dün akşam da açlığı ölçmeyi unutup yemeye başlamışım aksıyor ya.

Bende bi kuru kayısı deneyeyim bakalım sabah 1 saat yüksek çıktı bende.

Kızlar merhaba ben yeni katılıyorum araniza benim bebeğim iki tüp bebekten sonra çocuğunuz olmaz diyen doktor amcasına inat bir ay sonra bize geldi şimdi 26 haftaligiz Bebeğimin bi bobreginde 9 diğerinde 6mlm büyüme olduğu söylendi doktor hastalık olmadığını takipte olması gerektiğini söyledi çok üzgünüm varmı böyle olupta bebeği iyi olan rabbim ewltlarimizi bagislasin

ekmek tam bugday ekmegi dimi.iki dilime indr ekmegi.ben sabah bi dilim ekmek iki tanede sigara boregi yedgm halde yukselmedi bi yumurta biraz da peynir yedim.oturdgn yerden ellerini kollarni oynat yuruyemesn bile o bile farkediyms
Tam buğday canim aksine lavaboya falan 3 4 defa gittim yürüdüm koridorda ama bundan sonrada yatarken emekli kolumu da hareket ettiriyim

kuru kayisi serbest mi sana.ne guzel ya.bizde gene kurutulmus meyveler saha cok seker biriktiryms icinde diye yasak canim.sekerin gayet iyi cikmis takma kafana.cok hareket ettiysen şaban oda dusurmustr.hareket iyi geliyms

beeeen.imkanin varsa baska dr dan da bilgi al.bana prof iki bobrekte buyume var dedi.baska dr a gittim uc kez olctler buyume yok gayet saglikli.olsa bile sorun etme dogumdan sonra duzeliyms diyolar.cok cok azi ameliyatlik oluyms.bana bide ense kalinligi var demislerdi cok sukur dedikelri gibi deglms

Benim de 10kez ama mesela önceki gün akşam dışarı çıktık yemeğe ölçemedim dün akşam da açlığı ölçmeyi unutup yemeye başlamışım aksıyor ya.
benmde aksiyodu o 10 kez olan dun olcmedim sabahlari mesela.hastanedeydm hic aklkma bile gelmedi vallah

:)) bende kacamak yapiyrm arada olur ole seyler:)) arka arkaya olcucnce yanlis cikiyo.

kuru kayisi serbest mi sana.ne guzel ya.bizde gene kurutulmus meyveler saha cok seker biriktiryms icinde diye yasak canim.sekerin gayet iyi cikmis takma kafana.cok hareket ettiysen şaban oda dusurmustr.hareket iyi geliyms
Ben çalışıyorum canım o yüzden de hareket halindeyim sabah 4 kat merdiven inip çıktım. Keşke yaz tatilinde de hareket etseydim biraz belki şeker filan cikmazdi.

Cevabin için teşekkürler canım iki tane doktorda aynisini söyledi canım çok sevindim sizin adınıza darısı bize olur gittiğimizde geçmiş der ins

Ben çalışıyorum canım o yüzden de hareket halindeyim sabah 4 kat merdiven inip çıktım. Keşke yaz tatilinde de hareket etseydim biraz belki şeker filan cikmazdi.
ondan dusuk cikar canim.benim suan oglen aclik 120 cikti dusun artk.hareketszlik bole bisey.

Cevabin için teşekkürler canım iki tane doktorda aynisini söyledi canım çok sevindim sizin adınıza darısı bize olur gittiğimizde geçmiş der ins
bana ilk once ayrintili yapildi iki gun once
ayrintiliyi yapan dr da buyume var dedi.sonra prof bakti oda buyume var dedi.ozele gittim kadin gostere gostere olctu yemin billah etti biz inanmaynca yok dedi.genis genis olctm yok dedi.insallah duzelir gecici biaeyms gebelk devam ederken bile gecebiliyms.ben bobreklere cok takilmadim cok sukir caresi var ben ense kalinligindan korkmstm.cok sukur ikisi de yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…