2017 Aralık Anneleri

O zaman ilk ölçüm mü doğru sayıyoruz
vallah oyle olunca ben en kucuk degeri yaziyorm.cunku güvenmiyrm bu cihazlara.cok islevi var cunku duzgun cikarmasi icin.elleri her olcumden once yikamak laizm.striplern alete takilan yerlerne dokunmamak lazim.nornalde onalr tek tek paketli olanlri daha iyimis benmki onalrdan degil.o yuzden dogru cikarmiyo

Açlık alt sınır 70 yazıyordu benim hastanenin referans değerlerinde

Benim şimdi de açlık 64 cıktı kızlar ya çok dengesiz bu şeker benim. Sınırın altında şimdi yemek yiyince de kesin fırlar. Alt tarafı 1 saat fazladan aç kaldım okuldan çıkınca yiyemedim hemen. Sınırın altına düşmüş nasıl öğrenicem dengelemeyi bu sekeri

ara ogun yiyo musun her ana ogun arasi ara ogun yemen lazim.meyve yogurt ceviz badem yada sut.meyve yiyorsn yaninda sut ic.o sekilde dengeleniyo canim.en az 2 saat ara olcak ara ile ana ogun arasinda

ara ogun yiyo musun her ana ogun arasi ara ogun yemen lazim.meyve yogurt ceviz badem yada sut.meyve yiyorsn yaninda sut ic.o sekilde dengeleniyo canim.en az 2 saat ara olcak ara ile ana ogun arasinda
Yiyorum canım hatta kahvaltıdan sonra iki ara öğün var benim listemde. Sut içtim fındık yedim meyve de yedim birer saat arayla

Başladık çalışmaya
İlk haftayı tamamladık okulda
Biraz yorucu oldu
37.haftaya kadar çalışırım diyordum
Kaldı 9 hafta :)
Bende bel ağrısı çok oluyor
Doktor çok kilo aldıysan olur demişti
Toplamda bi 10kilo aldım gibi
Sizlerin nasıl :)

Gerekli mi yoksa alınıp bi köşeye koyulacak bişey mi ben de bilemedim
Herhangi küçük bi yastık da aynı işlevi görmez mi acaba?
cevremdeki kimsede gormedim:)) kimsede al muhakkak demedi :) yan yatirma yastgi aldim hem uygun hem daha cok ihtiyacm olur diye.herhangi bi yastık da ayni islevi gorur aslinda hem yan yatirma yastigin hemde emzirme yastginin.

ayakta cok durunca benmde agriyo normal sanirim artk.agirlardan agri begenicez bu haftalardan sonra sanriim:))

Harikasın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…