2017 Aralık Anneleri

Gerekli mi yoksa alınıp bi köşeye koyulacak bişey mi ben de bilemedim
Herhangi küçük bi yastık da aynı işlevi görmez mi acaba?
Ben de kararsız kaldım açıkçası sizlerin de yorumunu öğrenmek istedim.Kimi anneler rahat etmiş, bebeği oturtmak için de yüz üstü dahil kullanılabiliyor.

Ben de kararsız kaldım açıkçası sizlerin de yorumunu öğrenmek istedim.Kimi anneler rahat etmiş, bebeği oturtmak için de yüz üstü dahil kullanılabiliyor.

canım ben aldım destek olur kolumun altına diye düşündüm. bebek oturmaya başlayınca da bi yere oturturken kullanırım dedim

Maşallah canım, geldin en güzel heycanlı bölümlere :) kıyafetleri yıkayıp ütüledin mi:) astın mı onları minik minik

canım çok sağol :* :) bugün etiketleri söktüm hastane çantasına alacaklarımı takım takım penye battaniyelere sardım. gerçekten minik minik dünyanın en tatlı şeyi o işlerle uğraşmak :) hafta sonu eşim bebek için deterjan alacak haftaya da yıkama ütüleme işlerine başlıyacam. bu arada kızlar lcw da defacto da falan çok uygun fiyata emzirme gecelikleri var. ama tabii kış için nasıl olur bilemedim fiyatlar uygun diye 2 tane aldım.

ay masallah cok heycanli yaa.bende bi an once 30 u devirip o mini mini kiyafetleri utulemek istyrm rabbim o gunleri hayırlısıyla göstersn insallah.bebisin ilk dogan bebeklerden olcak aramizdaki.

sorma kuzum aralık başı demişlerdi ilk kontrollerde. şimdi kasımın 3. haftası diyor doktor. seninde bişey kalmadı 30a sağlıkla alalım inşallah :)

6 kilo aldım canim

sorma kuzum aralık başı demişlerdi ilk kontrollerde. şimdi kasımın 3. haftası diyor doktor. seninde bişey kalmadı 30a sağlıkla alalım inşallah :)
sezaryan ise iki hafta oncesnde aliniyo ya canim ondan 3.haftadna denk geliyodr.ayy daha da az kaldi ozaman.saglikla giydirmek nasip olur insallah hepimize.sen bi dogur hepimizin az kalmis olcak ozaman :)

sezaryan ise iki hafta oncesnde aliniyo ya canim ondan 3.haftadna denk geliyodr.ayy daha da az kaldi ozaman.saglikla giydirmek nasip olur insallah hepimize.sen bi dogur hepimizin az kalmis olcak ozaman :)

heheh evet canım. siz doğuma giderken biz de kızımla dua ederiz size inşallah :)

allah allah.bence seker yuklemeni tekrarlattr sekerin olmayablrde.bu kadr dusmesi fe iyi degil cok ilginc
Ben de çok kararsız kaldım canım ya şimdi akşam yemeği yedim 1 saat sonra tokluk şekerimi ölçtüm 90 cıktı. Neredeyse açlık şekeri kadar çıkacak yakında. Hatta akşam yemeninden bir saat önce de iki tane büyük siyah erik yedim tatlı. Bu hafta bi uyayım haftaya şeker sonuçlarımi alıp diyabete gidicem.

bencede git.cunku bu diyet dusurmek icin daha da dusmesin.tek derdin hareketszlk olablr soylersn dr una zaten hareket ediurm diye.belki gerek gormez sadece taylı yemeye dikkat et der

Kızlar size ssvd den bahsedeyim kafaya taktım bir arkadaşım var 2 sezeryan oldu üçüncüyü normal yapacak 40 haftasını doldurmuş bugün karşılaştık bayaa göbeği aşağı falan inmiş sancımda var az bişey dedi marketden alışveriş yapıyordu ankarada bi özel hastanede bu işin uzmanı kadın dr yapacakmış herşey normal gidiyormuş banada önerdi ve artık bir çok kadın bunu uyguluyor bayaaa araştırdım eşimde bir konuş dedi aslında hiç korkmuyorum nedense neden olmasın ki

Ay şeklindeki emzirme yastığı bence muhakkak olmali emzirirken çok rahat oluyor bele sırta da çok yük binmiyor.

Ben de pijama takımı aradim bayağı ama kışlik olanlardan cok yok en azindan uzun kollu olmali diyorum dogumdan sonra evde de giyilecek ama bayagi pahalilar. Alan bulan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…