2017 Aralık Anneleri

Ben de pijama takımı aradim bayağı ama kışlik olanlardan cok yok en azindan uzun kollu olmali diyorum dogumdan sonra evde de giyilecek ama bayagi pahalilar. Alan bulan var mı?
iki tane aldim biri uzun kollu biri kisa kollu.birini magzadan almistm birinide pazardan.elbise seklinde almasim sezeryan olacagm icin cok usurum diye.

Emzirme yastigi almadin ama yan yatirma yastigi iki cocugumdada aldim cok ise yariyor sampuan olarak cocuk doktorununda tavsiyesiyle sebamed bez olarak molfix islak mendil uni baybi yeni dogan pisik kremi olarakta yine sebamed oneririm ben iki cocugumdada cok memnun kaldim..

Günaydın herkese. Dun tetenozun ikinci dozunu vurdurdum ilk doz hiç acımamıştı bu ikincisi daha vururken penesilin gibi yaktı valla ve kolum akşam ağrımaya basladi daha. Allah'tan bu sefer akıllılık edip sağ koluma vurdurdum geçen sol koluma vurdurmustum soluma yatamadım kaç gün:)

canım daha önceki doğumların sezeryan mı olmuştu hep. benim bebeğim doğum pozisyonunu almış, plasenta da önde değil ama normal doğum sırasında oluşabilecek komplikasyonlardan korkuyorum biraz. yani sancı çekmek falan değil de ya bi terslik olursa bebeğime bişey olursa diye. kafam çok karışık. doktorum bana bıraktı.

canım soğuk kompres yapıyo musun koluna. geçmiş olsun

Ben de pijama takımı aradim bayağı ama kışlik olanlardan cok yok en azindan uzun kollu olmali diyorum dogumdan sonra evde de giyilecek ama bayagi pahalilar. Alan bulan var mı?

evet malesef işin içine düğün, doğum gibi başlıklar girince her şey pahalılaşıyor. baya sektörü kurulu bu işlerin. lohusa sepetinden aldım ben pijama takımını kargoda falan bi sıkıntı yaşamadım. sabahlığı var üstünde. ama gereksiz pahalıydı. gecelikleri de dediğim gibi lcw ve defactoda buldum emzirmeye uygun önleri fiyatları da 30 lira gibiydi aşağı yukarı. üstüne de evde başka olan bir sabahlığımı uydurdum. sabahlığa ben çok ihtiyaç duyuyorum evde de. tek polar sabahlıklar da satılıyor ama bakmak lazım tabii.

Uzun kollu ben de pek bulamadım 2-3 haftaya gelir dediler. Önden düğmeli takım arıyorum bir de yine önden düğmeli gecelik alacağım. Evde olsa hiç yeni almayacaktım.

Canım ilk iki doğumum normal 3.ters olduğu için dönmedi sancım başladı mecbur sezeryan oldu bi dr buldum ankara da var gerçi çok dr ama bu benim için en iyisi bide şey bi kadın aylık kontrolünün takibini imkanın yoksa bana gelme devam et herzamanki yerinde en son ay bi sisteme oturturuz ama sürekli irtibat halindr olalım dedi gece bile doğum yaptırıyor çok memnunlar 3 sezeryanlı kadın bile doğuruyor normal bir şekilde 4.600 alıyor doğum, her ihtimali düşünülüyor sezeryan odası bile hazır tutuluyor bakalım nasip herşey normal doğum yapmayı çok istiyorum ve bir arkadaşım önerdi ankarada yok zannediyordum varmış bu şekil doğum ve o arkadaşımın 3. Gebeliği ilk ikisi sezeryan ve luan 39. Haftasında herşey yolunda gidiyor onun normal yapacak inşAllah

Kızlar bugün bebek odamızın gardrop ve şifonyeri geldi. Karyolayı yoğunluk dolayısıyla Kasım ayında yollayacaklar.
Karyolanın kenarına bağlayacağımız koruyucuları ve uyku setini yıkamayı düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?

Tabi ki yıka canım ne var ne yok yıka bebekle ilgili, bu arada güzel sağlıklı günlerde kullanın inşAllahhhh :)

inşallah Allah gönlüne göre versin canım

yıka canım. mobilyaları da sirkeli suyla sil, gerçi biliyosundur yapmışsındır. güle güle kullanın

canım kanguru kullandın mı sen. hangi marka, memnun kaldığın bi model oldu mu. kullanan diğer arkadaşlar da bilgi verebilirse sevinirim :)
Canım ilk kızımda kullandım ama kullanmaz olsydım hiç sağlıklı bir şey değil bebek için bütün yükü kalçasına biniyor bi çıkarıyorsun içinden çocuğun bacak arasından kamyon geçer öyle ayrık kalıyor belli bi saat bezi yapışıyor izi çıkıyor çok gereksiz ve saçma bişey ama yinede sen bilirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…