- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
iki tane aldim biri uzun kollu biri kisa kollu.birini magzadan almistm birinide pazardan.elbise seklinde almasim sezeryan olacagm icin cok usurum diye.Ben de pijama takımı aradim bayağı ama kışlik olanlardan cok yok en azindan uzun kollu olmali diyorum dogumdan sonra evde de giyilecek ama bayagi pahalilar. Alan bulan var mı?
Kızlar size ssvd den bahsedeyim kafaya taktım bir arkadaşım var 2 sezeryan oldu üçüncüyü normal yapacak 40 haftasını doldurmuş bugün karşılaştık bayaa göbeği aşağı falan inmiş sancımda var az bişey dedi marketden alışveriş yapıyordu ankarada bi özel hastanede bu işin uzmanı kadın dr yapacakmış herşey normal gidiyormuş banada önerdi ve artık bir çok kadın bunu uyguluyor bayaaa araştırdım eşimde bir konuş dedi aslında hiç korkmuyorum nedense neden olmasın ki
Günaydın herkese. Dun tetenozun ikinci dozunu vurdurdum ilk doz hiç acımamıştı bu ikincisi daha vururken penesilin gibi yaktı valla ve kolum akşam ağrımaya basladi daha. Allah'tan bu sefer akıllılık edip sağ koluma vurdurdum geçen sol koluma vurdurmustum soluma yatamadım kaç gün:)
Ben de pijama takımı aradim bayağı ama kışlik olanlardan cok yok en azindan uzun kollu olmali diyorum dogumdan sonra evde de giyilecek ama bayagi pahalilar. Alan bulan var mı?
Canım uygulamadım akşam biraz ağrı oldu bu sabah. Şimdi yapıyorum ara ara biraz daha iyicanım soğuk kompres yapıyo musun koluna. geçmiş olsun
Canım uygulamadım akşam biraz ağrı oldu bu sabah. Şimdi yapıyorum ara ara biraz daha iyi
0
Canım alın mutlaka çok rahat ediyorsunuz bebeğinizin kemikleride batmıyor çok narinler çünkü çok pahalı değil
Teşekkürler kızlar alayım ben de.Ay şeklindeki emzirme yastığı bence muhakkak olmali emzirirken çok rahat oluyor bele sırta da çok yük binmiyor.
Uzun kollu ben de pek bulamadım 2-3 haftaya gelir dediler. Önden düğmeli takım arıyorum bir de yine önden düğmeli gecelik alacağım. Evde olsa hiç yeni almayacaktım.Ben de pijama takımı aradim bayağı ama kışlik olanlardan cok yok en azindan uzun kollu olmali diyorum dogumdan sonra evde de giyilecek ama bayagi pahalilar. Alan bulan var mı?
Canım ilk iki doğumum normal 3.ters olduğu için dönmedi sancım başladı mecbur sezeryan oldu bi dr buldum ankara da var gerçi çok dr ama bu benim için en iyisi bide şey bi kadın aylık kontrolünün takibini imkanın yoksa bana gelme devam et herzamanki yerinde en son ay bi sisteme oturturuz ama sürekli irtibat halindr olalım dedi gece bile doğum yaptırıyor çok memnunlar 3 sezeryanlı kadın bile doğuruyor normal bir şekilde 4.600 alıyor doğum, her ihtimali düşünülüyor sezeryan odası bile hazır tutuluyor bakalım nasip herşey normal doğum yapmayı çok istiyorum ve bir arkadaşım önerdi ankarada yok zannediyordum varmış bu şekil doğum ve o arkadaşımın 3. Gebeliği ilk ikisi sezeryan ve luan 39. Haftasında herşey yolunda gidiyor onun normal yapacak inşAllahcanım daha önceki doğumların sezeryan mı olmuştu hep. benim bebeğim doğum pozisyonunu almış, plasenta da önde değil ama normal doğum sırasında oluşabilecek komplikasyonlardan korkuyorum biraz. yani sancı çekmek falan değil de ya bi terslik olursa bebeğime bişey olursa diye. kafam çok karışık. doktorum bana bıraktı.
Tabi ki yıka canım ne var ne yok yıka bebekle ilgili, bu arada güzel sağlıklı günlerde kullanın inşAllahhhh :)Kızlar bugün bebek odamızın gardrop ve şifonyeri geldi. Karyolayı yoğunluk dolayısıyla Kasım ayında yollayacaklar.
Karyolanın kenarına bağlayacağımız koruyucuları ve uyku setini yıkamayı düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?
Canım ilk iki doğumum normal 3.ters olduğu için dönmedi sancım başladı mecbur sezeryan oldu bi dr buldum ankara da var gerçi çok dr ama bu benim için en iyisi bide şey bi kadın aylık kontrolünün takibini imkanın yoksa bana gelme devam et herzamanki yerinde en son ay bi sisteme oturturuz ama sürekli irtibat halindr olalım dedi gece bile doğum yaptırıyor çok memnunlar 3 sezeryanlı kadın bile doğuruyor normal bir şekilde 4.600 alıyor doğum, her ihtimali düşünülüyor sezeryan odası bile hazır tutuluyor bakalım nasip herşey normal doğum yapmayı çok istiyorum ve bir arkadaşım önerdi ankarada yok zannediyordum varmış bu şekil doğum ve o arkadaşımın 3. Gebeliği ilk ikisi sezeryan ve luan 39. Haftasında herşey yolunda gidiyor onun normal yapacak inşAllah
Kızlar bugün bebek odamızın gardrop ve şifonyeri geldi. Karyolayı yoğunluk dolayısıyla Kasım ayında yollayacaklar.
Karyolanın kenarına bağlayacağımız koruyucuları ve uyku setini yıkamayı düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?
Amin inşAllah cümlemize canım benim hayrlısıylainşallah Allah gönlüne göre versin canım
Amin inşAllah cümlemize canım benim hayrlısıyla
Canım ilk kızımda kullandım ama kullanmaz olsydım hiç sağlıklı bir şey değil bebek için bütün yükü kalçasına biniyor bi çıkarıyorsun içinden çocuğun bacak arasından kamyon geçer öyle ayrık kalıyor belli bi saat bezi yapışıyor izi çıkıyor çok gereksiz ve saçma bişey ama yinede sen bilirsin kuzumcanım kanguru kullandın mı sen. hangi marka, memnun kaldığın bi model oldu mu. kullanan diğer arkadaşlar da bilgi verebilirse sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?