- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Canım ilk kızımda kullandım ama kullanmaz olsydım hiç sağlıklı bir şey değil bebek için bütün yükü kalçasına biniyor bi çıkarıyorsun içinden çocuğun bacak arasından kamyon geçer öyle ayrık kalıyor belli bi saat bezi yapışıyor izi çıkıyor çok gereksiz ve saçma bişey ama yinede sen bilirsin kuzum
İlk aylar sling kullanmayı öneriyorlar ben evin içinde bile kullanmayı düşünüyorum. Birkaç ay sonra da kanguru alacağım.canım kanguru kullandın mı sen. hangi marka, memnun kaldığın bi model oldu mu. kullanan diğer arkadaşlar da bilgi verebilirse sevinirim :)
Çok sağol canımTabi ki yıka canım ne var ne yok yıka bebekle ilgili, bu arada güzel sağlıklı günlerde kullanın inşAllahhhh :)
Valla bilmiyordum :) Arap sabunuyla silmiştim kabasını. İncesini de öyle yapayım o zaman. Çok sağolyıka canım. mobilyaları da sirkeli suyla sil, gerçi biliyosundur yapmışsındır. güle güle kullanın
yıka tabi canım sonuçta o ip tuhagiyeden alında jaç kişi elliyor, anneden dolayı değil de anneye gelene kadarki kişilerden dolayı yıka :))Çok sağol canımO zaman ne var ne yok demişken annemin ördüğü battaniyeyi de yıkamayı düşünüyorum. Bir şey olur mu ki?
Sende haklısın canım iyice düşün tabianladım canım. benim dışarı çıkmam gerekecek işe falan giderken belki götürecem yanımda ve bebek arabasından daha pratik olur gibi geldi bazı yerlerde. ama dediğin gibi sağlıklı mı o kafamı kurcalıyor
Canım ben mobilyaları aldığım yerden (Çilek) aldım. Karyola büyüyen olduğu için 80x180 yatak 300Tl idi. Bi küçük boyu 75x160 olan da 230 Tl idi.bir de arkadaşlar beşik içine yatağını aldınız mı ve ne kadara aldınız
Doğru söylüyorsun:) Pamuklanır mı diye emin olamamıştım ama yıkamazsam hiç içime sinmeyecekyıka tabi canım sonuçta o ip tuhagiyeden alında jaç kişi elliyor, anneden dolayı değil de anneye gelene kadarki kişilerden dolayı yıka :))
Zamanla en kaliteli şey bile pamuklanıyor ama ilk başta pamuklanmaz aylar sonra muhakkak pamuklanır canımDoğru söylüyorsun:) Pamuklanır mı diye emin olamamıştım ama yıkamazsam hiç içime sinmeyecek
Sağ sol dönüşümlü yatmaya başladım uyurkenkizlar ya saga yada sola rahat yatabiliyo musunuz.ben hep sola yatiyrm ama sanki kemiklerm batiyo gibi canim aciyo.bebekte o tarafta duruyo gibi ona da zarar vercem diye yatamiyrm
zaten yatinca bi sure sonra var gücüyle vuruyo.
bide kucuk tuvalet gelince artk sanci gibi aci hissediyrm kasik bolgemde yapana kadr rahat yok.ayy bu donemin yeni agrilari bunlar demekki
bende donuyrm arada ama sonra vicdan yapim 2 dk durmadn tekrar sola yatiyrm.felc indi soluma :)) en cok yuz ustu uyumayi severdim.dogum yaptıktan sonrada bi baya yatmiycam sanirim sezaryan olacagi icin.sag salim kavusalm da gerisi muhim degilSağ sol dönüşümlü yatmaya başladım uyurken
Son kontrolde doktora sormuştum sola mı mecburi diye :)
Sırt üstü yatma yan yat dedi
Sağ-sol yatabilirsin dedi
Tabi sola yattığımda daha iyiymiş
Ama artık solumun kemik ağrısından duramayıp dönüyorum
Ben gece uyanınca kendimi sırt ustu ystar buluyorumbende donuyrm arada ama sonra vicdan yapim 2 dk durmadn tekrar sola yatiyrm.felc indi soluma :)) en cok yuz ustu uyumayi severdim.dogum yaptıktan sonrada bi baya yatmiycam sanirim sezaryan olacagi icin.sag salim kavusalm da gerisi muhim degil
beni esim uyariyo duz yatinca adam benm yuzumden uyku uyumuyo don diyo hemen :)).arada da beybi saglam vuruyo ona uyaniyrm.uykuya dalmak bile zor olmaya basladi.bide benim dogurmalo kabuslarm basladi alsam ikiz dogurdum:))) bi kiz bi erkek.erkek olan gogusumde yatiyoduBen gece uyanınca kendimi sırt ustu ystar buluyorumEn cok sag tarafımda rahat ediyrm ama dedigin gibi insan uzuluyr ya sıkıstysa diye dusunuyr.Doktora ozellikle sordu esim benim sola yatma cabamı gorunce.Doktor da sag-sol yatabilirsin dedi.
gecmis olsun canim.vaktini bekler insallah bebegin.ama korkma dogsada iyi olur bebisin biraz kuvezde buyur o kadar.saglikla gelsin insallahMrb kızlar yine şancı ve kasılmam arttı hastaneye geldim yatıs verildi nst sancı cıktı az daha beklese keske bebeğim dua edin banada doğmasın daha küçük
kizlar ya saga yada sola rahat yatabiliyo musunuz.ben hep sola yatiyrm ama sanki kemiklerm batiyo gibi canim aciyo.bebekte o tarafta duruyo gibi ona da zarar vercem diye yatamiyrm
zaten yatinca bi sure sonra var gücüyle vuruyo.
bide kucuk tuvalet gelince artk sanci gibi aci hissediyrm kasik bolgemde yapana kadr rahat yok.ayy bu donemin yeni agrilari bunlar demekki
Mrb kızlar yine şancı ve kasılmam arttı hastaneye geldim yatıs verildi nst sancı cıktı az daha beklese keske bebeğim dua edin banada doğmasın daha küçük
bende cok kalkiyrm geceleri aksam 4 kez kalktm sabaha kadar.esim dalga geciyodu sabah sonda taktiralm olmuycak boyle diye:))canım ben uzun süre tek tarafa yatamıyorum kemikleri çok ağrıyor ağrıdan uyanıyorum resmen dönüşümlü yatıyorum sağ sol. yatınca bebeğinin vurması normalmiş. onun keyfi yerindedir merak etme :) tuvalet gelince benim de aynen dediğin gibi oluyo gece 1, 2 kere kaktığım oluyor
Valla bilmiyordum :) Arap sabunuyla silmiştim kabasını. İncesini de öyle yapayım o zaman. Çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?