2017 Aralık Anneleri

Kızlar hamilelikte boğaz ağrısına doğal çözüm olarak tavsiyeniz var mi. Ilaç kullanmak istemiyorum dişim için bi kutu antibiyotik yeni bitirdim zaten

Hanımlar günaydın hormonlardanmıdır bilmiyorum ama iyi günler geçirmiyorum çok gergin stresliyim her konuda tartışma yaratacak durumdayım moralim bozuluyor doğal olarak umarım Biran önce geçer

Hanımlar günaydın hormonlardanmıdır bilmiyorum ama iyi günler geçirmiyorum çok gergin stresliyim her konuda tartışma yaratacak durumdayım moralim bozuluyor doğal olarak umarım Biran önce geçer
hormonlardandr.bende oyleym aksam esimle tartismaya calistm tartisamadik.cok gerginsin diyo bana.dedim karnim gergin bende gerginim
sonra yatip uydum.sakin kalmak bu aralar daha iyi ama maalesef hormonlar cosuyo sanirim.

Bende öğretmenim canım senin gibi 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama ayakta durmak çok yorucu olmaya başladı şimdiden. Bide ben tek öğretmen birleştirilmiş sınıf okutuyorum oturmak pek mümkün olmuyor. İzinlerle ilgili 38. haftada doğum olsa kullanmadığım 39. Ve 40. Haftalar doğum sonrasına aktarılıyor mu canım bir bilgin var mi

Arkadaşlar İzmir Bergama tarafında olan var mı aranızda ?? Doğumu nerede yapmayı düşünüyorsunuz benim kafam çok karışık burada özel hastane yok devlet hastanesi de hiç temiz değil ne yapacağım bilmiyorum

Aktarılıyor diye biliyorum canım
Ben de matematik öğretmeniyim
Mecbur ayakta aktif olmak zorundayız sınıfta
Çok dersim yok en azından
Yine de bel ağrısı ilk haftadan vurdu beni
Bulaşık makinesini yerleştirmek için bile eğilemedim haftasonu

off sekeri yukseltmiycek hic bisey yok evde cok sinir okuyorm.neye elimi atsam yukseltiyo.me yicez nasil besliycz nasil buyutucz bu bebekleri.cok sinir oluyorm.nerden de yaptrdm bu sekeri testini.istedğim hic biseyi yiyemiyrm bebege faydasi olan cogu sey yasak

Dikkat et canım ilaç melhem hicbisey kullanamıyoruz dinlen bol bol. İnşallah izinler aktarılıyordur bir gün bile fazladan bebisle gecirsek kârdir. Doğum sonrası ücretsiz izin düşünüyor musun yoksa doğum izni bitince başlayacak mısın hemen

Cnm sabah ölçümlerin mi yüksek çıkıyor benim bugün açlık 100 çıktı tokluk 1saat 121.önceden tokluk 149 falan oluyordu. Bi yerde okudum en hızlı yükselten öğün kahvaltıymış.yavaş yenmeliymiş ve ben bugün doymadım ama yükselmedi şükür

Valla benim de kahvaltilar hep sınırda.Seker yuklemesi yapilmadı daha.Bu asamada yaptrmak mantıksz di mi?

aynen ben de öyleyim bir de alınganlık var.

Kızlar hamilelikte boğaz ağrısına doğal çözüm olarak tavsiyeniz var mi. Ilaç kullanmak istemiyorum dişim için bi kutu antibiyotik yeni bitirdim zaten
Geçmiş olsun. Bol bol ballı limonlu ılık su pekmez içebilirsiniz bir de limonlu ballı zencefil çayı günde bir bardak.

kahvaltilar dedgn gibi yuksek oluyo.pogaca vardi sabah bi tanecik yedim bi yumurta bide peynir cay bile icmedim.147 cikti tahin pekmez beybiye cok faydali kilo aldiryms yasak dondurma yasak hersey yasak.sabah sabah cok moralim bozuldu oturdum agladim sinirime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…