2017 Aralık Anneleri

28.haftaya kadar yapiliyms ama yaptrma daha cok strese girme.kendin dikkat et yediklerne yeter bence.dr dan dr a gezmek bile yipratiyo insani
Dikkat ediyrm canım ama arada da kacamak oluyr.O kadar cok tatlı canım istyr ki Frenliyorum kendimi.28.haftada kontrolum var.Doktrum en bastan tokluk sekerinin yuksekliginden hbrdar.Belki de o yuzden hic bahsetmiyr yuklemeden.Dogum sonrası sıkinti olr mu ki?Bebegin aniden sekeri dusebiliyrmus ya.Bunu soylemek gerekir mi?

bence yapiyrm arada kacamak ama tatli yiyormsam sutlu tatli yiyrm.gervi bi kefe yedim o da kendim yaptm diye.az sekerli yaptim.sen yinede dr unla konus ona gore hareket edersin.

Mart sonuna kadat iznim sürse
heyet raporu denerim 1 ay onu alsam nisan biter
Mayısı da raporlarımı kullanırım
Haziranda başlarım :)
8haziran zaten okullar kapanıyor
diye planladım canım

Mart sonuna kadat iznim sürse
heyet raporu denerim 1 ay onu alsam nisan biter
Mayısı da raporlarımı kullanırım
Haziranda başlarım :)
8haziran zaten okullar kapanıyor
diye planladım canım
Anladım canım bende hazirana kadar raporla kapatmayı düşünüyorum olmazsa ücretsiz izin alacagim artık. Hayırlısıyla doğum yapalım inşallah sonrası kolay

hayirli geceler arkadaslar benim bu aralar mideden ye.ek borusuna dogru bi yanma oluyor ozellikle gece uyumaya baslayinca var mi yasayan bu sorunu?

hayirli geceler arkadaslar benim bu aralar mideden ye.ek borusuna dogru bi yanma oluyor ozellikle gece uyumaya baslayinca var mi yasayan bu sorunu?
Benimde aynı öyle bir okuyor ki bazı günler yutkunamıyorum ağzımdan köpük çıkacakmış gibi oluyor berbat yanıyor hemen soğuk süt içiyorum biraz geçiriyor gibi oluyor :\

Aynı sorun malesef bende de var yoğurt yada süt içiyorum geciyo çok şükür. Şu an tek sorunum öksürük başladı bende yaa nasıl atlatcam onu dusunuyorum

evet aynısı bana da oluyor gün içinde arada.
ama resmen işkence gibi.gecmis olsun

Benimde aynı öyle bir okuyor ki bazı günler yutkunamıyorum ağzımdan köpük çıkacakmış gibi oluyor berbat yanıyor hemen soğuk süt içiyorum biraz geçiriyor gibi oluyor :\
benimkini sut gecirmiyor canim ya.

Aynı sorun malesef bende de var yoğurt yada süt içiyorum geciyo çok şükür. Şu an tek sorunum öksürük başladı bende yaa nasıl atlatcam onu dusunuyorum
bal zencefille atlattim ben gecmis olsun.

Günaydın güzel anneler.. Bende burnumdan dolayı sola yatamıyorum çünkü nefes alamıyorum çok zorlanıyorum o yüzden sağıma yatıyorum mecburen. Ve dediğin gibi gece uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum istem dışı.

rahat nefes alabilmek de bebek için çok önemli. ben de burnumdan dolayı sağa yatınca daha rahat nefes alıyorum. sağ sol dönüşümlü yatıyorum. burnun için serum fizyolojik deneyebilirsin canım benim ilk zamanlar inanılmaz burun tıkanıklığım olmuştu resmen uyuyamamıştım. bu arada günaydın hepimize güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar :)

Günaydin

Keşke tıkanıklık serum fizyolojikle geçse bende kemik eğriliği var o yüzden nefes alamıyorum sol tarafta. Anca sağa yatınca rahat ediyorum.

Valla sola yatmak iyice zorlastı benim icin.Kemiklerim acıyr artık. Uykusz geceler basladı:)

Valla sola yatmak iyice zorlastı benim icin.Kemiklerim acıyr artık. Uykusz geceler basladı:)

aynen ya kaç kere uyanıp dönüyorum. tuvalete kalkıyorum durmadan. sağlıklı olsunlar da son aylar böyle gececek galiba napalım :) ana olmak zormuş şimdiden anlıyorum hehehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…