- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
serum fizyolojiğin gebelikte zararı yok diye biliyorumBen de hiç nefes alamıyorum ne tarafa dönersem döneyim tıkanıklık gecmiyor. Burun spreyi de kullanamıyorum zararlı diye
benmde nefes darligi var bide kalbim sıkışyoms gibi oluyo arada.bide dunden beri karnim sertlesiyo benim.hatta gece yatarken de oldu ama bebek miydi sertlesme miydi anlayamadim.sola yatinca bi sislik oluyo sagimda bebi diye dusundm ama sertlesmeden de korktm yaa normal mi acep.agri yok sadece sertlik
benmde nefes darligi var bide kalbim sıkışyoms gibi oluyo arada.bide dunden beri karnim sertlesiyo benim.hatta gece yatarken de oldu ama bebek miydi sertlesme miydi anlayamadim.sola yatinca bi sislik oluyo sagimda bebi diye dusundm ama sertlesmeden de korktm yaa normal mi acep.agri yok sadece sertlik
otururken solda oluyo.isin garibi bebide solda diuruyo benm diyrm o mi geriliuo yada yaslaniyo anlayamiyrm agri sizi olmuyo.sanki biri itiriyms gibi oluyo dokununca semsertcanım sertlik tüm karnında mı yoksa bölgesel mi oluyor
Selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik inşallah hızla sona doğru yaklaşıyoruz inşallah hepimiz sorunsuz ğeçiririz kalan günlerimizi ve sağlıcakla kucağımıza alınış bebişlerimiziben güne stresli başladım iki gündür hareketleri yavaşladı bu gün sabah da hiç hareket etmeyince iyice panik oldum aile hekimliğine gidip kalp atışlarını dinledik şükür iyi ama hala hareket yok uyuyor olabilir dedi aile hekimi günde 12 saate kadar uyuyabilir dedi ama hala stresliyim uyansın da hareket etsin biraz
o zaman bebidr benmde demekkişöyle ki benim de dün tek tarafa toplanması ve sertleşmesi çok oldu. bi sol tarafım şişti bi sağ tarafım. baya yamuluyo karnım bi tarafı iniyo bi tarafı çıkıyo. benim halam ebe ona sordum. doğum kasılmaları ya da yalancı kasılmalar nasıl olur diye. tüm karnın aynı anda kasılırmış sertleşirmiş 3-4 dk içinde geçermiş. tek tarafa toplanması bebek hareketi demişti. yılların ebesi ve hemşiresi kendisi
nefes darlığı da bebek diyaframa baskı yapıyor artık ondan kaynaklanırmış
otururken solda oluyo.isin garibi bebide solda diuruyo benm diyrm o mi geriliuo yada yaslaniyo anlayamiyrm agri sizi olmuyo.sanki biri itiriyms gibi oluyo dokununca semsert
Herkese merhaba hepimiz için iyi bir hafta olur umarım.
Burun tıkanıklığı çekenlere Bright-right şiddetle öneririm. Geceleri onunla rahat uyuyorum.
canim benimde tek tarafta toplanıyordu dr gittim ve nst sancı cıktı sağ tarafim top gibi olup sol tarafim aşağıda oluyordu ve şuan kasılmalar sertlesmelerden dolayı erken doğum riskim var adalat kullanıyorum sertlesmeler artınca gidiyorum ben ve şancı çıkıyor hep hastanede yatıyorum ara ara sürekli sertlesmelerinizi mutlaka dr söyleyinşöyle ki benim de dün tek tarafa toplanması ve sertleşmesi çok oldu. bi sol tarafım şişti bi sağ tarafım. baya yamuluyo karnım bi tarafı iniyo bi tarafı çıkıyo. benim halam ebe ona sordum. doğum kasılmaları ya da yalancı kasılmalar nasıl olur diye. tüm karnın aynı anda kasılırmış sertleşirmiş 3-4 dk içinde geçermiş. tek tarafa toplanması bebek hareketi demişti. yılların ebesi ve hemşiresi kendisi
nefes darlığı da bebek diyaframa baskı yapıyor artık ondan kaynaklanırmış
buyudukce yeri daralirms ondan olurmus.dondugnu falan hissedersn arada.kalp atisida varsa telas yapma.yarinda aynisi olursa bi usg ile baktr.cunku hareket etmiyo dedikce eymiyo maalesef cok basima geldi stres cok etkiliyo bebileriSelam kızlar nasıl gidiyor hamilelik inşallah hızla sona doğru yaklaşıyoruz inşallah hepimiz sorunsuz ğeçiririz kalan günlerimizi ve sağlıcakla kucağımıza alınış bebişlerimiziben güne stresli başladım iki gündür hareketleri yavaşladı bu gün sabah da hiç hareket etmeyince iyice panik oldum aile hekimliğine gidip kalp atışlarını dinledik şükür iyi ama hala hareket yok uyuyor olabilir dedi aile hekimi günde 12 saate kadar uyuyabilir dedi ama hala stresliyim uyansın da hareket etsin biraz
Haftasonu benim de öyleydi çok çok az hareket etti endişeliydim. Bugün biraz sağa sola döndüğünü hissettim rahatladım biraz. İçinizi ferah tutun aile hekimi de kontrol etmiş.Selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik inşallah hızla sona doğru yaklaşıyoruz inşallah hepimiz sorunsuz ğeçiririz kalan günlerimizi ve sağlıcakla kucağımıza alınış bebişlerimiziben güne stresli başladım iki gündür hareketleri yavaşladı bu gün sabah da hiç hareket etmeyince iyice panik oldum aile hekimliğine gidip kalp atışlarını dinledik şükür iyi ama hala hareket yok uyuyor olabilir dedi aile hekimi günde 12 saate kadar uyuyabilir dedi ama hala stresliyim uyansın da hareket etsin biraz
iki hafta sonra gidicem dr a ozaman soyluycem.bana da ebe demsiti normal diye ayni anda belden kasikalra dogru sanci hissedersn ozaman kork demişti.bugunde olsaydi gidecktm ebeye zaten ama olmadi şükür.tamam işte içerden o tarafa baskı yapıyor. evet biri ittiriyo yani :) yine de doktoruna sor istersen canım. ama bana da oluyo aynısı. hatta dün o kadar ittirdi ki içerden, canım yandı biraz. bi süre öyle bi tarafa toplanıyo
benim surekli olmuyo ya dun cok ayaktaydm ondan sonra basladi.insallah sanci falan degildr.ilk bebekler olunca anlayamiyrz sanci mi bebek mi diye.canim benimde tek tarafta toplanıyordu dr gittim ve nst sancı cıktı sağ tarafim top gibi olup sol tarafim aşağıda oluyordu ve şuan kasılmalar sertlesmelerden dolayı erken doğum riskim var adalat kullanıyorum sertlesmeler artınca gidiyorum ben ve şancı çıkıyor hep hastanede yatıyorum ara ara sürekli sertlesmelerinizi mutlaka dr söyleyin
canim benimde tek tarafta toplanıyordu dr gittim ve nst sancı cıktı sağ tarafim top gibi olup sol tarafim aşağıda oluyordu ve şuan kasılmalar sertlesmelerden dolayı erken doğum riskim var adalat kullanıyorum sertlesmeler artınca gidiyorum ben ve şancı çıkıyor hep hastanede yatıyorum ara ara sürekli sertlesmelerinizi mutlaka dr söyleyin
canim benimde tek tarafta toplanıyordu dr gittim ve nst sancı cıktı sağ tarafim top gibi olup sol tarafim aşağıda oluyordu ve şuan kasılmalar sertlesmelerden dolayı erken doğum riskim var adalat kullanıyorum sertlesmeler artınca gidiyorum ben ve şancı çıkıyor hep hastanede yatıyorum ara ara sürekli sertlesmelerinizi mutlaka dr söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?