- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
sor bakalm bende ona gore erken giderm bari dr a.ayy korktm simdi yaa.bide benmki doğmaz da allah korusun vaktini beklesin ama ters bebim:))tek tarafta toplanması mı sancı demekmiş. peki bu toplanmalar düzenli aralıklarla mı oluyodu. bu hafta kontrolüm var doktora soracam
Çarşamba kontrolümüz var inşallah iyidir gerçi şimdi bir iki kere tekme attı sağolsun. Ben şimdiden böyleyim haftalar ilerleyip hareketleri iyice yavaşlayınca ne yapacağımı bilmiyorumbuyudukce yeri daralirms ondan olurmus.dondugnu falan hissedersn arada.kalp atisida varsa telas yapma.yarinda aynisi olursa bi usg ile baktr.cunku hareket etmiyo dedikce eymiyo maalesef cok basima geldi stres cok etkiliyo bebileri
benim surekli olmuyo ya dun cok ayaktaydm ondan sonra basladi.insallah sanci falan degildr.ilk bebekler olunca anlayamiyrz sanci mi bebek mi diye.
sor bakalm bende ona gore erken giderm bari dr a.ayy korktm simdi yaa.bide benmki doğmaz da allah korusun vaktini beklesin ama ters bebim:))
kasim annelrni okuyrm ben arada.ordakiler 33 34 hatta ekim annelerne de bakiyrm daha ilerdeler.artk son ayalrda sadece dönüşleri hissediylarms.yani bizi panikleticek daha cok sey yasiycaz.tekme attiyosa o uyuyodrÇarşamba kontrolümüz var inşallah iyidir gerçi şimdi bir iki kere tekme attı sağolsun. Ben şimdiden böyleyim haftalar ilerleyip hareketleri iyice yavaşlayınca ne yapacağımı bilmiyorum
yok duzenli degil.hatta aksam saydim korktm duzenli mi diye ama arada oldu hep iki uc kezbenim bildiğim düzenli aralıklarla olursa tehlikeli canım. doktora danışmak lazım tabii
insallah canim aminhiç aklına kötü şeyleri getirme bekler annesi inşallah
Evet tek kullanımlık bir pakette 10 adet var. Bir bant 12 saat kalabiliyor. Sabah kalkış saatime göre ayarlıyorum.İnanın ben faydasını gördüm.ben düşünüyorum almayı. tek kullanımlık mı oluyo onlar
serviks uzunluğun neydi açılman var mıydı. yani kafam karıştı tek başına bebek hareketini sancı diye mi değerlendirmeliyiz anlamadım. bu benim bayadır oluyor bi tarafın toplanması olayı. çok geçmiş olsun canım bu arada[/QUOTEsoyle oldu benimki canım otururken birdenbire bir ağrı oldu karnında adet ağrına benzer bir ağrı dr gittim serviks boyu kısalmış dedi erken doğum riskin var dedi yatırdı iğne ilaç derken ağrı geçti istirahat et dedi ben bir hafta sonra başka dr gittim o serviks normal dedi karnın bir tarafında bebek sanıyordum bende sertleşme oluyordu ve hemen cst diye bir test yaptı ve şancı çıktı hemen elle muayene etti ve rahmin aşağı inmiş acilman yok ama bu erken doğum belirtisi dedi o gün bugündür karnım sertleşiyor bir tarafa toplanıyor boyle karnından sanki yukarı doğru birşey çıkıyor hissi ve nefes alamama gibi kısa sureli. bir his oluyor o olduğunda hemen anlıyorum kasılma olduğunu ve devamında sertlesecegini dr gidiyorum ve yatırıyor o yüzden adalat magnezyum ve progestan kullanıyorum iki gün olmuyor üçüncü gün oluyor ve ben hastaneye yatıyorum daha dun çıktım bir aydır boyle şuan iyiyim ama bir anda kendimi hastanede buluyorum eğer bebek durursa 35 haftaya kadar kullanacağım
aclik dusuk doger ikisi yuksek cikmis.gecmis olsun.ya diyet dicek yada dikkat et dicek bu biraz dr un insafina kalmis.kimisi cok buyutuyo kimisi abartmadn uyariyoSanırım aralık annelerinin cogunda seker çıktı bende 26+3 günlüğum bugun yaptırdım sonuc boyle çıktı yarın doktoruma gosterecem sanırım bende diyet yapanlardan olacam dimi
sorma hepimiz fenalardayiz.sol kaburgam cok agriyo benimde.az kaldi az daha sabir edicez bebiler icinGüzel günleriniz olsun anneler
Şu sola yatmalar beni bitirdi artık gece boynumun sol tarafına öyle bir ağrı girdiki geceden beri hareket etmeye korkuyorum en ufak hareketimde inanılmaz sancı oluyo boynumda o acıylada ani hareketler yapıyorum ani hareketlerimden bebişe zarar verecek bişey olucak diye korkuyorum saçma sapan bi haldeyim korkumdan felçli gibi yatıyorum kıpırdamıyorum..
konserve olanlar haftada bir yada iki.cunku konserve olanda civa varmis o yuzden sık sık yememek gerekirmisKızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.
Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.[
Konserve olduğu için yemiyorum.
Canım senin doktorun bu konuda ne dedi bilmiyurum ama ben kendi doktoruma sorduğum zaman sen nasıl rahat ve mutlu isen bebek de öyle rahat ve mutlu sol taraf şart diye bi şey yok dedi.gün içinde soluma uzaniyrum ama kendimi şartlamyorum sol diyeGüzel günleriniz olsun anneler
Şu sola yatmalar beni bitirdi artık gece boynumun sol tarafına öyle bir ağrı girdiki geceden beri hareket etmeye korkuyorum en ufak hareketimde inanılmaz sancı oluyo boynumda o acıylada ani hareketler yapıyorum ani hareketlerimden bebişe zarar verecek bişey olucak diye korkuyorum saçma sapan bi haldeyim korkumdan felçli gibi yatıyorum kıpırdamıyorum..
Bir kerecik yesem bişey olmaz o zaman herhalde :)konserve olanlar haftada bir yada iki.cunku konserve olanda civa varmis o yuzden sık sık yememek gerekirmis
olmaz tabi canim ye afiyet olsunBir kerecik yesem bişey olmaz o zaman herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?