2017 Aralık Anneleri

buyudukce yeri daralirms ondan olurmus.dondugnu falan hissedersn arada.kalp atisida varsa telas yapma.yarinda aynisi olursa bi usg ile baktr.cunku hareket etmiyo dedikce eymiyo maalesef cok basima geldi stres cok etkiliyo bebileri
Çarşamba kontrolümüz var inşallah iyidir gerçi şimdi bir iki kere tekme attı sağolsun. Ben şimdiden böyleyim haftalar ilerleyip hareketleri iyice yavaşlayınca ne yapacağımı bilmiyorum

Çarşamba kontrolümüz var inşallah iyidir gerçi şimdi bir iki kere tekme attı sağolsun. Ben şimdiden böyleyim haftalar ilerleyip hareketleri iyice yavaşlayınca ne yapacağımı bilmiyorum
kasim annelrni okuyrm ben arada.ordakiler 33 34 hatta ekim annelerne de bakiyrm daha ilerdeler.artk son ayalrda sadece dönüşleri hissediylarms.yani bizi panikleticek daha cok sey yasiycaz.tekme attiyosa o uyuyodr
sut cikolata falan ye ic.enerji verici seyler gelince uyanir:)

Bebegin bir yerde toplanip karnin sertlesmesi sanci anlamina geliyor ama onemli olan duzenli araliklarla olup olmadigi benim her sabah muhakkak 2 3 kere kasilmam oluyor cunku bebek kendini yavas yavas doguma hazirliyor bu orani nasil anlarsiniz sirt ustu yatip takip edebilirsiniz anca bebekte durmadan bir kasilma karinda sertlesme varsa ve bu sure gittikce uzuyorsa doktorunuza gorunmekte fayda vardir 1.saat icinde 6-7 kere veya daha fazla olmasi tehlikeli...

Güzel günleriniz olsun anneler

Şu sola yatmalar beni bitirdi artık gece boynumun sol tarafına öyle bir ağrı girdiki geceden beri hareket etmeye korkuyorum en ufak hareketimde inanılmaz sancı oluyo boynumda o acıylada ani hareketler yapıyorum ani hareketlerimden bebişe zarar verecek bişey olucak diye korkuyorum saçma sapan bi haldeyim korkumdan felçli gibi yatıyorum kıpırdamıyorum..

Sanırım aralık annelerinin cogunda seker çıktı bende 26+3 günlüğum bugun yaptırdım sonuc boyle çıktı yarın doktoruma gosterecem sanırım bende diyet yapanlardan olacam dimi

Eklentiler

• 20170925_151620.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 81
Sanırım aralık annelerinin cogunda seker çıktı bende 26+3 günlüğum bugun yaptırdım sonuc boyle çıktı yarın doktoruma gosterecem sanırım bende diyet yapanlardan olacam dimi
aclik dusuk doger ikisi yuksek cikmis.gecmis olsun.ya diyet dicek yada dikkat et dicek bu biraz dr un insafina kalmis.kimisi cok buyutuyo kimisi abartmadn uyariyo

sorma hepimiz fenalardayiz.sol kaburgam cok agriyo benimde.az kaldi az daha sabir edicez bebiler icin

Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.

Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.
konserve olanlar haftada bir yada iki.cunku konserve olanda civa varmis o yuzden sık sık yememek gerekirmis

Canım senin doktorun bu konuda ne dedi bilmiyurum ama ben kendi doktoruma sorduğum zaman sen nasıl rahat ve mutlu isen bebek de öyle rahat ve mutlu sol taraf şart diye bi şey yok dedi.gün içinde soluma uzaniyrum ama kendimi şartlamyorum sol diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…