Tatlı su ve ton balıgı hamilelikte yenmemeli diye biliyorum canım.Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.
Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.
her gun hemen hmeen bunlari yiyorm ben.yarim kilo sütü sabah degilde tum gune boluyrm:)) bebegmde normal kilosunda bide gebelik diyabeti oldugu halde normal kilosunda.neler yedim kilo alsin diye bi degisiklk olmadi.seker çıktıgi icin artk herseyide yiyemiyrm bakalm nolcak iki hafta sonraBende nette buldum bunu bebege kilo aldirmak icin bir doktor hastasina onermis paylasmak istedim.
Geçmiş olsun canım, nasılsın? Umarım geçmiştir ağrın.Güzel günleriniz olsun anneler
Şu sola yatmalar beni bitirdi artık gece boynumun sol tarafına öyle bir ağrı girdiki geceden beri hareket etmeye korkuyorum en ufak hareketimde inanılmaz sancı oluyo boynumda o acıylada ani hareketler yapıyorum ani hareketlerimden bebişe zarar verecek bişey olucak diye korkuyorum saçma sapan bi haldeyim korkumdan felçli gibi yatıyorum kıpırdamıyorum..
Şeker cikinca bebek kilolu mu olur bugun doktorum karin cevresini 2 bucuk hafta ilerde dedi sekerden suphelendi suyunu kontrol etti fazla mı diye suyu normal ama sekerim malesef yuksek çıktıher gun hemen hmeen bunlari yiyorm ben.yarim kilo sütü sabah degilde tum gune boluyrm:)) bebegmde normal kilosunda bide gebelik diyabeti oldugu halde normal kilosunda.neler yedim kilo alsin diye bi degisiklk olmadi.seker çıktıgi icin artk herseyide yiyemiyrm bakalm nolcak iki hafta sonra
Allah şifa versin bebişlerimizede bizde ilaç içmek sorun olmasa şu hamilelikte ne güzel olacak:))sorma hepimiz fenalardayiz.sol kaburgam cok agriyo benimde.az kaldi az daha sabir edicez bebiler icin
Sola yatmak en iyisi dedi canım yatarken sola yat uyku halinde dönsende sorun yok dedi ama daha iyi dediği için psikolojik olarak rahatsız yatıyom istemsizceCanım senin doktorun bu konuda ne dedi bilmiyurum ama ben kendi doktoruma sorduğum zaman sen nasıl rahat ve mutlu isen bebek de öyle rahat ve mutlu sol taraf şart diye bi şey yok dedi.gün içinde soluma uzaniyrum ama kendimi şartlamyorum sol diye
Saol canım yaa maalesef geçmedi doktorada gitmek istemiyorum ilaç yada iğne vercek diye inşallah yarına bişeyim kalmazGeçmiş olsun canım, nasılsın? Umarım geçmiştir ağrın.
Kas gevşetici sürülmesine izin var mı hamilelikte? Tek yöne yatmaya odaklandığın için boyun kaslarını incitmiş olmalısın. Ilık havlu ile yavaş yavaş kompres yapabilirsin. İnce ve yumuşak bir yastıkta uyumak da ağrını hafifletebilir. Yarın da devam ederse doktoruna bilgi vermen iyi olur canım.Saol canım yaa maalesef geçmedi doktorada gitmek istemiyorum ilaç yada iğne vercek diye inşallah yarına bişeyim kalmaz
Ahh, o derece miKas gevşeticiye izin yok diye biliyorum sabahtan beri sıcak su torbasıyla geziyorum yastık konusundaki tavsiyeni bu gece deniycem inşallah gecer biran önce canım yaa Allah kimseye vermesin kafamı sola çevirince resmen bıcak saplanıyo
her gun hemen hmeen bunlari yiyorm ben.yarim kilo sütü sabah degilde tum gune boluyrm:)) bebegmde normal kilosunda bide gebelik diyabeti oldugu halde normal kilosunda.neler yedim kilo alsin diye bi degisiklk olmadi.seker çıktıgi icin artk herseyide yiyemiyrm bakalm nolcak iki hafta sonra
seker bebegin iri dogmasina sebep oluyoms.bide su fazlalgna.bende hic biri yoktu en son bebide normal kilosunda.bakalm bi daha ki kontrlde ne dicekŞeker cikinca bebek kilolu mu olur bugun doktorum karin cevresini 2 bucuk hafta ilerde dedi sekerden suphelendi suyunu kontrol etti fazla mı diye suyu normal ama sekerim malesef yuksek çıktı
yok pek dert etmiyrm aslında.bide 4 5 gun geriden geliyo.gec dollenmeyle alakali dedi dr en son.o yuzden ara daha fazla açılmasndan korkuyrm.biraz minyon olicak sanirimcanım normal kilosunda olsun işte ne güzel. fazla kilolu olması yağlanması da iyi bir şey değil ki. gelişimi normal olduğu sürece dert etme
Ton balığı icerisinde ağır metallee bulundurabilen bir balık türü oldugundan ve konserve oldugundan tuketilmesi sınırlı olmalı bizler icin onerilen balık somon. O da çok pahalı.Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?