2017 Aralık Anneleri

Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.
Tatlı su ve ton balıgı hamilelikte yenmemeli diye biliyorum canım.

Kızlar aranızda ton balığı tüketimi ile ilgili doktoruna soran ya da tüketen oldu mu?
Balık zaten haftada 1-2 tüketiyorum ama ton balığı hiç yemedim gebelik boyunca konserve diye.

canım ton balığını normalde de yememek lazım. hamilelikte özellikle bebek için zararlı. civa oranı yüksek ve ağır metaller içeriyor. fetüsün gelişimini olumsuz etkiliyor. doktoruna danış istersen

Bende nette buldum bunu bebege kilo aldirmak icin bir doktor hastasina onermis paylasmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-25-22-07-54.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 107
Bende nette buldum bunu bebege kilo aldirmak icin bir doktor hastasina onermis paylasmak istedim.
her gun hemen hmeen bunlari yiyorm ben.yarim kilo sütü sabah degilde tum gune boluyrm:)) bebegmde normal kilosunda bide gebelik diyabeti oldugu halde normal kilosunda.neler yedim kilo alsin diye bi degisiklk olmadi.seker çıktıgi icin artk herseyide yiyemiyrm bakalm nolcak iki hafta sonra

Geçmiş olsun canım, nasılsın? Umarım geçmiştir ağrın.

Magnezyum kullananlar ne verdi doktorunuz size efermag verdi bugün bana kullanan var mı baska kullansam mı ozeldeki doktorum magnorm yazmıştı fazla degildi kasık ağrım almamıştım simdi artinca mecbur kullanıcam.

Şeker cikinca bebek kilolu mu olur bugun doktorum karin cevresini 2 bucuk hafta ilerde dedi sekerden suphelendi suyunu kontrol etti fazla mı diye suyu normal ama sekerim malesef yuksek çıktı

Sola yatmak en iyisi dedi canım yatarken sola yat uyku halinde dönsende sorun yok dedi ama daha iyi dediği için psikolojik olarak rahatsız yatıyom istemsizce ((

Saol canım yaa maalesef geçmedi doktorada gitmek istemiyorum ilaç yada iğne vercek diye inşallah yarına bişeyim kalmaz
Kas gevşetici sürülmesine izin var mı hamilelikte? Tek yöne yatmaya odaklandığın için boyun kaslarını incitmiş olmalısın. Ilık havlu ile yavaş yavaş kompres yapabilirsin. İnce ve yumuşak bir yastıkta uyumak da ağrını hafifletebilir. Yarın da devam ederse doktoruna bilgi vermen iyi olur canım.

Kas gevşeticiye izin yok diye biliyorum sabahtan beri sıcak su torbasıyla geziyorum yastık konusundaki tavsiyeni bu gece deniycem inşallah gecer biran önce canım yaa Allah kimseye vermesin kafamı sola çevirince resmen bıcak saplanıyo

Ahh, o derece mi Umarım yarına bir şeyin kalmaz. Bana sorarsan en azından boynun böyle ağrırken -sağ veya sol- nasıl rahat hissediyorsan o şekilde uyu canım.

Günaydın kızlar. Artık havalar serinlemeye başladı eskiden bu havaları hiç sevmezdim ama hamilelikle birlikte sıcaklara hiç gelemez oldum bu şekilde çok iyi :)

canım normal kilosunda olsun işte ne güzel. fazla kilolu olması yağlanması da iyi bir şey değil ki. gelişimi normal olduğu sürece dert etme

Şeker cikinca bebek kilolu mu olur bugun doktorum karin cevresini 2 bucuk hafta ilerde dedi sekerden suphelendi suyunu kontrol etti fazla mı diye suyu normal ama sekerim malesef yuksek çıktı
seker bebegin iri dogmasina sebep oluyoms.bide su fazlalgna.bende hic biri yoktu en son bebide normal kilosunda.bakalm bi daha ki kontrlde ne dicek

canım normal kilosunda olsun işte ne güzel. fazla kilolu olması yağlanması da iyi bir şey değil ki. gelişimi normal olduğu sürece dert etme
yok pek dert etmiyrm aslında.bide 4 5 gun geriden geliyo.gec dollenmeyle alakali dedi dr en son.o yuzden ara daha fazla açılmasndan korkuyrm.biraz minyon olicak sanirim
baba da bende selvi boylu olmadigmizdan dolayi :)))

Ton balığı icerisinde ağır metallee bulundurabilen bir balık türü oldugundan ve konserve oldugundan tuketilmesi sınırlı olmalı bizler icin onerilen balık somon. O da çok pahalı.

Kızlar sabah açlık 92 tokluk 1.saat 187 çıktı yediklerim 1.5 dilim ekmek 2dilim peynir bir domates bir salatalik yarim bardak cay di pek bişeyde yok yani niye bu kadar yüksek anlamadim

40 hafta süren hamilelik yolculuğunda, anne adaylarının bilinçli ve mutlu bir hamilelik dönemi geçirmeleri için düzenlenen Memorial Doğuma Hazırlık Kursları, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Bebek sahibi olacak çiftler, uzman doktorlardan öğrenecekleri bilgiler ışığında bilinçli bir hamilelik süreci yaşayarak, yaşamsal önem taşıyan bazı sorunların da önüne geçebiliyorlar.

MEMORIAL DOĞUMA HAZIRLIK KURSLARI

Memorial Şişli Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu

Başlangıç Tarihi: 05.10.2017

Bitiş Tarihi: 02.11.2017

Gün: Her Perşembe (5 hafta boyunca)

Saat: 18:00 – 20:00

Yer: Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu

Memorial Ataşehir Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu

Başlangıç Tarihi: 05.10.2017

Bitiş Tarihi: 02.11.2017

Gün: Her Perşembe (5 hafta boyunca)

Saat: 18:00 – 20:00

Yer: Memorial Ataşehir Hastanesi Konferans Salonu

Memorial Ankara Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu

Başlangıç Tarihi: 07.10.2017

Bitiş Tarihi: 28.10.2017

Gün: Her Cumartesi (4 hafta boyunca)

Saat: 10:00 – 12:00

Yer: Memorial Ankara Hastanesi Konferans Salonu

Memorial Dicle Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu

Gün: Her Cumartesi (4 hafta boyunca)

Saat: 14:00 – 16:00

Yer: Memorial Diyarbakır Hastanesi Konferans Salonu

Memorial Antalya Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu

Başlangıç Tarihi: 14.10.2017

Gün: Her Cumartesi (3 hafta boyunca)

Yer: Memorial Antalya Hastanesi Konferans Salonu

Memorial Kayseri Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu

Bitiş Tarihi: 21.10.2017

Gün: Her Cumartesi (3 hafta boyunca)

Yer: Memorial Kayseri Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Toplantı Salonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…