2017 Aralık Anneleri

Kızlar sabah açlık 92 tokluk 1.saat 187 çıktı yediklerim 1.5 dilim ekmek 2dilim peynir bir domates bir salatalik yarim bardak cay di pek bişeyde yok yani niye bu kadar yüksek anlamadim
caya seker atmadin mi canim
yanlis olcmus olablr tekrarla istersen.bazen benimde oyle oluyo tekrarliyrm 5 dakika bekledikten sonra.bu yediklernde yuklsetck bisey yok ki

kizlar ne dicem ya.siz dogum cantaniza bebek mamasi koymayi dusunuyo musunuz? hangi marka koyacaksnz.sut bazen direk gelmiyoms bebekte sarilik olmasin diye mama veriliyoms bende koymayi dusunuyrm da hangi marka onu bilemedim.ilk etao tabiki emzirmek ben sutun gelecek inşallah biliyorm cunku psikolojide onemliyms.ama mama da koyucam yanima
bide gogus ucu kremi.doguma yakin kullanilmaya baslaniyms sanirim gogus ucu yara olmadim diye.bi kac hafta kala baslaniyms cunku gogus ucu uyarilmasi dogumu baslatyms diye okudum.kremi erken kullanmak yara olmasina engel oluyo mu.
ay ne sordum tecrubeli analar bana cevap veriniz lutfeeeeen:))

Göğüs ucu kremine 1 ay önceden başlayın diyolar. gögüs kalkanı falan aldın mı canım bu arada. mama konusunda haklısın inşallah gerek kalmaz ama süt gelmezse napacaz tedbirli olmak gerekli. hastanenin vereceği mama da iyi mi olur nasıl olur bilemeyiz. ben de araştırıyorum mama olayını canım

bastan toplu yaptim alisverisi ben almadim salak gibi.simdi alicam ebebekte gormustum aventin ikili ucunu onu alcam sanirim.kremide alaym ben yakin zamanda ozaman.onu da lansinoh alcam.
mamayi aptamil alsam mi fiye dusundm ama onunda sekeri fazlayms ne bilym kafam karisti.hastanede veriliyms ama bide hic emmezse surekli hemsireleden mama istemeyeym diye kendim goturcm.yanima bide kucuk turk kahvesi makinalri var ya su isitmak icin de kullaniliyo onlardan alicam evde var hatta onu alcam arkadasm soyledi lazim oluyo al diye

alırsın canım daha var zaten doğuma. insanın aklına hepsi gelmiyor ki kısım kısım oluyor. su ısıtıcı mantıklıymış ama

kızlar beşiği ve yatağı aldık ama yastık yorgan işini napacam bilemedim. eğimli nefes alan yastıklar var onlardan mı almak lazım. yorgan alınır mı sizler ne yaptınız

kızlar beşiği ve yatağı aldık ama yastık yorgan işini napacam bilemedim. eğimli nefes alan yastıklar var onlardan mı almak lazım. yorgan alınır mı sizler ne yaptınız
bebekler icin uyku setleri var canim onlardan al.hem besik kenarlari icin korumalarida var takim halinde.bende kucuk besik aldim karyola tipi yatak odam icin ama digerlrnden almdgm icin pişmanım suan arastryrm
tam takim olanlar var besgi yatagi uyku seti takim halinde olanlardan bakiyrm

Canım hastane veriyor zaten benim kızın şeker i düşmüştü şırıngayla verdiler mama sütüm gelince emzirdim

Sutum hep vardi ama ne olursa olsun hemen inmiyor oglumda mama vermedim nede olsa sutum var diye saralik oldu 4 gun hastanede yatti kizimdada hemen mama aldim gunde 3 kere verdim sutum inene kadar emzirmeye devamda ettim saralik olmadi kesin bundada alacagim mama ac kalirsa saralik oluyorlar.cunku ama hastaneye hic goturmedim orada veriyorlar diye yinede siz bilirsiniz mama olarakta aptamil kullandim gogus ucu kremi lahsinol en iyisi dogumda 1 ay once surmeye baslayin ben kullandim hic yara olmadi. Gogus ucunuz yoksa kalkan alin varsa hic almayin ben aldim ama hic kullanamadim.

Sekeri cikanlar bu diyete duzenli uyamazsak bebegimize zararı var mı cok mu kilo alır doktor diyetisyen ve endokrinolojiye sevk etti beni zaten kilolu degildim bide diyet çıktı aç gezicem galiba artık

Sekeri cikanlar bu diyete duzenli uyamazsak bebegimize zararı var mı cok mu kilo alır doktor diyetisyen ve endokrinolojiye sevk etti beni zaten kilolu degildim bide diyet çıktı aç gezicem galiba artık
uymazsan iri bebek olablrmis suyun fazla olablrms.allah korusun bebiler doğduğunda ilerde seker hastasi olma ihtimalide varmis.
ben arada tatli biseyler yiyorm.yersem evin icinde yuruyorm yani yiyip yatarsak yada oturursak seker daha da yukseliyms
hamur isi princ bazi meyveler yasak.dedgm gibi arada yersen iyi bi yuruyus şart.yarin randevum var endokrin dr na bakalm ne dicek

Bana gebelik oncesi seker yuklemesi yapılmıştı dusuklerimin sebebi araştırılırken o zaman da biraz yuksek çıkmıştı doktor sende gebelikte gebelik sekeri çıkma ihtimali yüksek demisti ben o yuzden hamileligimin basindan beri hep dikkat etmeye çalıştım ama yinede çıktı insallah diyetle duzene girer

diyet bide yuruyusle duzeliyms.genelde hareketszlkten kaynaklanyms.ben ilk uc ay yattim riskli diye cok yurumedim hareket etmedim.tatliyida cok severim bende de cikti maalesef.diyette zor hamile olup istedgni yiyememek cok kotu
ilk bir hafta agladim cok stres yaptim ama alsitm suan biraz da gevsettim diyeti
ama hareketi fazlalastrdm dengeli cikiyo bakalm yarin ne dicek

Benimde hareketim az o zaman her gun yürüyüş yapmak lazim bide ne yapalim bebekler sağlıklı olsunda herseyi uygularım

Sadece sertlesmeden dolayı mı erkem doğum riski çıktı canım. Rahim ağzı açıklığı falan var mıydı ya da başka belirti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…