2017 Aralık Anneleri

kızlar beşiği ve yatağı aldık ama yastık yorgan işini napacam bilemedim. eğimli nefes alan yastıklar var onlardan mı almak lazım. yorgan alınır mı sizler ne yaptınız
Canım ilk etapta önermiyorlar yastık yorgan ama ben aldım bulunsun diye. İkisini de pamuk aldım English Home %70e girmişti

Kalkan tam olarak ne işe yarıyor canım?

Selam kızlar bayadır yoktum bu arada da tetanoz aşımı oldum kolumda badem büyüklüğünde sertleşme var cuma günü yaptırmıştım sizler nasılsınız herkes iyidir umarım

Sadece sertlesmeden dolayı mı erkem doğum riski çıktı canım. Rahim ağzı açıklığı falan var mıydı ya da başka belirti ?
Canım sertleşme olduğunda rahim kasilıyormuş ve benimki sertlese sertlese rahim aşağı inmiş dedi buda rahim ağzının açılmadan bir önceki aşaması dedi yani boyle devam ederse rahim açılır dedi ve yatis verdi hic kalkmadan birdenbire doğurabilirsin dedi

Geçmiş olsun canim. Sertleşmeni tarif edebilir mısın. Benim de kasık bölgemde sertleşme oluyor sanki rahmimi içeriden büzüyorlar. Ağrı da oluyor o esnada ve semsert oluyor karnim. Bu şekilde mi oluyor seninki de. Bir de ne sıklıkla oluyor acaba

Aynı kasilmalar bende de var canim kasilmalar serviks boyunu kisaltiuor 2 hafta sonra kontrolum var bakalım kisalma olmusmu aynı duruyor mu

Benim de hiç göğüs ucum yom ya dumduz. Nasıl emecek bu bebek hep onu düşünüyorum
Ben ilk kızımda cok çektim hicbi krem işe yaramadı. Ağlaya ağlaya emzirdiğimi bilirim. Ucun yoksa araştırmalara başla derim

biz gittik seker icin dr a.muayne olduk yine doktorumz kendi doktoruna sordu iki hafta da bir delip delip sonuclarmi gösterecekmsm kendisine
parmakalrm ağrıyo artk ya

Canım benim ki oz
Canım sağ tarafta özellikle sertlesiyor bazen hic olmuyor bazen dk 3 kez oluyor sanki nefesim kesiliyor ayni zamanda karin ağrısı ve kaşık da iğne batması oluyor

Bana da hafta da 2 defa ddiler diyete devam
haftada iki defa mi olcuyosn iyiyms.bi dshaki gidisimde de aynisneyi soylerse sık sık gitmiycem böyle.striplerde cok pahali bi kutusu 25 tl o da 5 gun gidiyo en fazla.ben zaten diyetime uyuyrm arada olcup baksam yetck.iyice sinir olmaya basladim

Çatlaklar için hangi kremi kullanıyorsunuz içeriği ne bir kaç ürün baktım netten ala içinde genelde aleo var hamilelikte aleo güvenli olur mu bilemedim .Çatlaklar da başladı. derma oil ve bio oil ve derma derm arasında kararsız kaldım

tatlım ben ilk önce bebe yağı ile başladım, sonra hindistan cevizi yağı sürdüm, sonra lierac krem aldım o da olmadı kakao yağı, kantaron yağı falan aldım. bunlardan da memnun kalmadım nutrogena nın kremini aldın, eyüp sabrinin zeytinyağlı kremini aldım. bu saydıklarımın hepsini bitene kadar kullandım ve günde 3 defa kullandım. karnım parça parça oldu bile. ne yapsam faydasızdı. aşırı kafaya takıyordum şimdi umursamıyorum artık. Şu an sebamed çatlak kremi aldım. daha huzurlu oluyorum bu kremle.

Catlamaya başladıysa kullanmak icin gec kalmis olabilirsin.
Catlayacagi varsa catliyo cnm.
Vucudun esnek dglse catliyo.

Hba1c sonuclarım şöyle anlayan var mı simdi doktora gostermeye gidecem

Eklentiler

• 20170927_131628.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 56
Ben sızma zeytinyağı sürüyorum göğüs ucu ve karnıma. Faydasını da görüyorum

Ben bebe yağı kullanıyordum bir de zaten kiloluyim göbek yağları yeter diye düşündüm Bir de baktım kırmızı mor çatlaklar oluşmuş bile bebe yağı işe yaramadı yani. Dermaderm alayım bir deneyim diyorum ama kararsızım. Saf zeytin yağını duymuştum içine bir kaç damla limon ekleyip kullanılıyor diye ama gerçek zeytin yağı bulmak zor. Olmazsa zaten çatladı Doğumdan sonra düşüneyim bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…