- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
3 aylik kan sekeri ortalamasi iyi cikmis canim benm 5.2 di 6 sinirmis zatenHba1c sonuclarım şöyle anlayan var mı simdi doktora gostermeye gidecem
Bende sinir olmaya başladım zaten kasilmalarimda artti bebeğim kilo aliuor mu onu da bilmiyorumhaftada iki defa mi olcuyosn iyiyms.bi dshaki gidisimde de aynisneyi soylerse sık sık gitmiycem böyle.striplerde cok pahali bi kutusu 25 tl o da 5 gun gidiyo en fazla.ben zaten diyetime uyuyrm arada olcup baksam yetck.iyice sinir olmaya basladim
Benim 4.59 çıktı canim ortalama3 aylik kan sekeri ortalamasi iyi cikmis canim benm 5.2 di 6 sinirmis zaten
benmde bu aralar artti cok yuruynce ayakta kalınca oluyo.e seker icinde yurumek lazmms nasil olcak bilmiyrm vallahBende sinir olmaya başladım zaten kasilmalarimda artti bebeğim kilo aliuor mu onu da bilmiyorum
Karnim çıkmadığı için c atlaklarim da hiç yok ama sanki bir anda çıkacak gibi son zamanlar karnim da şişlik hissediyorumÇatlaklar için hangi kremi kullanıyorsunuz içeriği ne bir kaç ürün baktım netten ala içinde genelde aleo var hamilelikte aleo güvenli olur mu bilemedim .Çatlaklar da başladı. derma oil ve bio oil ve derma derm arasında kararsız kaldım
ay az ciksa ne olur.biz dogurana kadr boyleyz deli olcam artk.oglen iki dilim ekmek yedim menemen yedim yogurt ve corba.kac cikti begenrsn 152 birinci saat bu.corba hazir corbaydi ondan diyrm ama iki uc kasik yedim en fazlaBenim 4.59 çıktı canim ortalama
benmde bu aralar artti cok yuruynce ayakta kalınca oluyo.e seker icinde yurumek lazmms nasil olcak bilmiyrm vallah[/QUOTE
Valla canim ben lavabodan çıkmıyorum zaten yeterince yürümüş oluyorum kasilmaalrin yalancı dogum sancısı olup olmadığını da anlamıyorum serviks boyunu öğrendiğimde anlayacam gerçek mi yalanci mi doktoruna gittiğine serviks boyunu olctur istersen
canim Valla artık pek takmiuprum yüksek çıksa da oluruna bıraktım kuzenim ben diyete çok uymadim ddi bende zaten erken dogum riski var batı bebeğim de kilo olsin zayif olmasi daha kötü tahin pekmez yemek istiyorum bebege kilo aldiriyormus ama yiyemiyprum sinirden cildiracamay az ciksa ne olur.biz dogurana kadr boyleyz deli olcam artk.oglen iki dilim ekmek yedim menemen yedim yogurt ve corba.kac cikti begenrsn 152 birinci saat bu.corba hazir corbaydi ondan diyrm ama iki uc kasik yedim en fazla
Allaha şükür sancim yok canim geçen nst de sancı çıkmadı allaha şükür gün içinde oluyo ara ara 1 saat içinde 2 3 kez oluyorkasilmayla birlikte agrin olmuyosa sorun etme.bana ebe ayni anda belinden kasiklarna doğru sanci hissedersn gerck dogumda dedi.ve o kasılmalar 1 s8aat icinde sıklaşır 4 kezden fazla olmaya baslar demisti.ama bizim haftamzdaki herkeste var suan bu kasilma olayi.rahim hazırlanyms.gidince anlaticam dr ma magnezyum isticem
ben sabahlari yiyrm artk bi kasik kadr ekmegime suruyrm benmde kilosu az.surdgm halde bu akdr yukselmedi bi corba ne hale soktu.gecen hafta 855 gramdi cok sukur iyi ama bana az gibi geldicanim Valla artık pek takmiuprum yüksek çıksa da oluruna bıraktım kuzenim ben diyete çok uymadim ddi bende zaten erken dogum riski var batı bebeğim de kilo olsin zayif olmasi daha kötü tahin pekmez yemek istiyorum bebege kilo aldiriyormus ama yiyemiyprum sinirden cildiracam
Canim benim de sol tarafım sertleşiyor sanki bebek toplanıyor gibi ve boğazıma doğru bir şey çıkıyor gibi sende ki daha mi farkliCanım benim ki oz
Canım sağ tarafta özellikle sertlesiyor bazen hic olmuyor bazen dk 3 kez oluyor sanki nefesim kesiliyor ayni zamanda karin ağrısı ve kaşık da iğne batması oluyor
oo cokmus canim sen yinede cok ayakta kalmamaya calis.ne olir ne olmazAllaha şükür sancim yok canim geçen nst de sancı çıkmadı allaha şükür gün içinde oluyo ara ara 1 saat içinde 2 3 kez oluyor
Benim de 23. hafta da 600 du şimdi ne ladr bilmiyorum senin kontrol ne zmaan bi de ben 5. Aydan itibaren magnezyuma başladım o da günde 2 defa kullanınca ishal yapıyor bir kere kullanınca da faydasi yok sankiben sabahlari yiyrm artk bi kasik kadr ekmegime suruyrm benmde kilosu az.surdgm halde bu akdr yukselmedi bi corba ne hale soktu.gecen hafta 855 gramdi cok sukur iyi ama bana az gibi geldi
Canim ayakta kalmadigim halde böyle bakalım 34 i görebilecek miyimoo cokmus canim sen yinede cok ayakta kalmamaya calis.ne olir ne olmaz
16.nda gidicem daha var.21 i dedi ama erken gitmeyi düşünüyorm.bakalm ise yarayacakmi bu pekmez olayiBenim de 23. hafta da 600 du şimdi ne ladr bilmiyorum senin kontrol ne zmaan bi de ben 5. Aydan itibaren magnezyuma başladım o da günde 2 defa kullanınca ishal yapıyor bir kere kullanınca da faydasi yok sanki
gorursn insallah canim sıkıntı yapma.vaktiyle gelsin insallahCanim ayakta kalmadigim halde böyle bakalım 34 i görebilecek miyim
Bende şimdi yemiyorum doktora gidecem 11 nde doktor zayıf derse yiyeecem valla eşime kalsa hemen gidelim diyor bebek bu diyetle kilo alır mi diyo16.nda gidicem daha var.21 i dedi ama erken gitmeyi düşünüyorm.bakalm ise yarayacakmi bu pekmez olayi
Inşallah canim ben 34 görünce şükür edecem ya BI de benim karnim çok çıkmadı ufacık bir gobek var o da son 2 gündür srekli sis sanki patlayacak gibi acaba karnim mi büyümeye calisiyorgorursn insallah canim sıkıntı yapma.vaktiyle gelsin insallah
diyet protein agirlikli daha cok canim ama kaşıklara uyarsan doymuyosn zatenBende şimdi yemiyorum doktora gidecem 11 nde doktor zayıf derse yiyeecem valla eşime kalsa hemen gidelim diyor bebek bu diyetle kilo alır mi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?