Anladım cnm güle güle giy benim kızımdan kaldı doğumda giymiştim elbise gibi gecelik.bi sabahlık alıcam içimde kaldı o zaman almamıştım sımdi alıp giyicem inşallahusurum diye almadim.bunlar daha rahat geldi gozume.hem yukari cektgmde rahatsz etmez.zaten ben belde bisey giyemiyrm yano dusuk bel gibi :))bunlarda yuksek belliler
Güle gül kullan canımben oradan pijama takımı aldım kumaşı falan çok güzeldi. kargoda da sorun yaşamadım. lohusa geceliklerini kısa kollu aldım uygun fiyatlı buldum baya. üzerine uzun kollu sabahlığım vardı evde onu uydurdum
kalin polar tarzi olanlardan alablrsn hem sixak tutar.ben var o sekilde sabahligm ama uymuyor renkleriAnladım cnm güle güle giy benim kızımdan kaldı doğumda giymiştim elbise gibi gecelik.bi sabahlık alıcam içimde kaldı o zaman almamıştım sımdi alıp giyicem inşallah
En yüksek değerin 158 benim o da sabah 1.saatte çıkıyor.ölöüm yaoacam diye evden çıkıp yüyürüş de yapamıyorum sinir bi durum. İnsülin diyen de prof yani nasıl iş anlamadım.başından saçmak mıdor nedir. Özel muayene oluyoruz bi de yani.insulin icin 200 u gecmsi lazim.nette hep oyle yaziyo.ama korkutylar bizi hep.benide 15 gunde bir cagiriyo sinir olmya basladim.bu gidismde bi daha gelmeyp evde diyetime devam edicem dicem arada olcucem dicem.sonucunda dikkat edince sonuclar iyi geliyo
O eksiklik bende de varKzlarrr pıjamadan önce su an kıslık kuafet ıhtıyacım var yaa yarn hastaneye gtcem ustume ne gucem blmıyorm malum gobekten ön kapanmıyo kuafetlerın sastm kaldm
Benim gecelik Kremli kahveli sabahlık pembe de olsa uyar.relax mode var burada görmüştüm bi ara fiyatta iyiydi uğruycam bakalım.kalin polar tarzi olanlardan alablrsn hem sixak tutar.ben var o sekilde sabahligm ama uymuyor renkleri
Canm bende baski hissediyordum bi haftalarda hissetmen biraz erken dedi doktor cok ayakta olup olmadigimi sordu ayakda degilim ama bebegim var 15 kilo surekli onu indir kaldir ister istemez oluyo boyle seyler firsat buldukca dinlenme onerdi kisacasiGünaydın kızlar bu son haftalarda ayağa kaldığım bir kaç adim attığım anda ya da biraz oturduğum zaman vajinaya doğru bir baskı oluyor sanki bir şey tutup bebeği aşağıya çekiyor. Sonra da vajenada sanki bir şey varmış gibi bir şey sürtünüyor gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum çok sıkışmış gibi affedersiniz ama bir iki damla bir şey geliyor. Geçen salı kontrole gittiğimde ayaklar aşagıda tekmelerini hissediyorsun demişti ama bu tekme gibi değil resmen biri bebeği aşagı çekiyor. Yatarken de sürekli sertleşip bırakıyor of ne yapsam bilemedim doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi zaten dikiş var iğne kullanıyorsun yapabilecek hiç birşey yok diyor.
Güle gül kullan canım
Bende bondy diye bi markanın sabahlıklı takımını beğendim
M beden kalıbı dar mı gelir ki
Bedene de karar veremiyorum ki ben:)
Kan ilaci kullaniyormusun kansiz kalmis olabilirsinKizlar bu 3. Trimestir ne kadar zormus son zamanlar bas dönmeleri başladı daha önce yaşamadım şimdi yasiyorum ya
Benim evde önden düğmeli olan alt üst takımım var onu götüreceğim bir de uzun kollu gecelik alacağım. Fazladan masraf yapmayacağım. Bebişe bir şeyler almayı tercih ediyorum.Benimde tek eksiğim lohusa geceliği kaldı ben öyle lohusa geceliğini falan çok seven biri değilim sadece hastane içinde almak istemiyorum normal düğmeli alt üst bişeyler mi alsam diyede düşünmüyo değilim çok kararsızım ne yapsam bilemedim alanlar resim atsada bizede fikir olsa aslında
O eksiklik bende de var
Ne giyeceğimi şaşırdım
Bi de öğretmenim
Her gün çıkıyorum dışarı
Kışlık da bir iki geniş bişeyler almak lazım da
Bana botlarım dahil hiçbir ayakkabım da olmuyor
Spor bi ayakkabım var onunla idare ediyorum
2 ay için de büyük ayakkabı alınmaz ki artıkkk
Çok güzel sade ve şık. Hayırlı doğumlar olsun inşallah.iste bunlar cok abartılı bisey degiller ama
Ben bol elbiseyle takılyorum uzun zamandırKzlarrr pıjamadan önce su an kıslık kuafet ıhtıyacım var yaa yarn hastaneye gtcem ustume ne gucem blmıyorm malum gobekten ön kapanmıyo kuafetlerın sastm kaldm
insulin daha kolaylarna kaciyo olablrEn yüksek değerin 158 benim o da sabah 1.saatte çıkıyor.ölöüm yaoacam diye evden çıkıp yüyürüş de yapamıyorum sinir bi durum. İnsülin diyen de prof yani nasıl iş anlamadım.başından saçmak mıdor nedir. Özel muayene oluyoruz bi de yani.
amin canim hepimize insallahhÇok güzel sade ve şık. Hayırlı doğumlar olsun inşallah.
ben ayakkabi aldim vallah.ucuz bisey 25 lira spor ayakkabi.olmuyo hic biri ne bot ne digerleri.iki ay da olsa cikcam mecburen disari.egilip kalkamiyrm ayakkablrmi bole giyemiyrm.esim giydiriyo garibim tirnaklarmi bile o kesiyo :)))O eksiklik bende de var
Ne giyeceğimi şaşırdım
Bi de öğretmenim
Her gün çıkıyorum dışarı
Kışlık da bir iki geniş bişeyler almak lazım da
Bana botlarım dahil hiçbir ayakkabım da olmuyor
Spor bi ayakkabım var onunla idare ediyorum
2 ay için de büyük ayakkabı alınmaz ki artıkkk
Ben bol elbiseyle takılyorum uzun zamandırÇok rahat pantolon giyemiyorum.
ben ayakkabi aldim vallah.ucuz bisey 25 lira spor ayakkabi.olmuyo hic biri ne bot ne digerleri.iki ay da olsa cikcam mecburen disari.egilip kalkamiyrm ayakkablrmi bole giyemiyrm.esim giydiriyo garibim tirnaklarmi bile o kesiyo :)))
insulin daha kolaylarna kaciyo olablr
bi zarari yok ama psikolojik olark zaten diyet yetiyo
amin canim aynen oyle yasak dedikce daha cok istyrm vallahAynen daha once az yedgm bşey bıle su an yasak oldugu ıcın dha ck yemk ıstıyorm ıskence gbı.. allah ac kalanlara yardm etsın halımıze sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?