2017 Aralık Anneleri

usurum diye almadim.bunlar daha rahat geldi gozume.hem yukari cektgmde rahatsz etmez.zaten ben belde bisey giyemiyrm yano dusuk bel gibi :))bunlarda yuksek belliler
Anladım cnm güle güle giy benim kızımdan kaldı doğumda giymiştim elbise gibi gecelik.bi sabahlık alıcam içimde kaldı o zaman almamıştım sımdi alıp giyicem inşallah

Güle gül kullan canım
Bende bondy diye bi markanın sabahlıklı takımını beğendim
M beden kalıbı dar mı gelir ki
Bedene de karar veremiyorum ki ben:)

Anladım cnm güle güle giy benim kızımdan kaldı doğumda giymiştim elbise gibi gecelik.bi sabahlık alıcam içimde kaldı o zaman almamıştım sımdi alıp giyicem inşallah
kalin polar tarzi olanlardan alablrsn hem sixak tutar.ben var o sekilde sabahligm ama uymuyor renkleri

En yüksek değerin 158 benim o da sabah 1.saatte çıkıyor.ölöüm yaoacam diye evden çıkıp yüyürüş de yapamıyorum sinir bi durum. İnsülin diyen de prof yani nasıl iş anlamadım.başından saçmak mıdor nedir. Özel muayene oluyoruz bi de yani.

Kzlarrr pıjamadan önce su an kıslık kuafet ıhtıyacım var yaa yarn hastaneye gtcem ustume ne gucem blmıyorm malum gobekten ön kapanmıyo kuafetlerın sastm kaldm
O eksiklik bende de var
Ne giyeceğimi şaşırdım
Bi de öğretmenim
Her gün çıkıyorum dışarı
Kışlık da bir iki geniş bişeyler almak lazım da
Bana botlarım dahil hiçbir ayakkabım da olmuyor
Spor bi ayakkabım var onunla idare ediyorum
2 ay için de büyük ayakkabı alınmaz ki artıkkk

Canm bende baski hissediyordum bi haftalarda hissetmen biraz erken dedi doktor cok ayakta olup olmadigimi sordu ayakda degilim ama bebegim var 15 kilo surekli onu indir kaldir ister istemez oluyo boyle seyler firsat buldukca dinlenme onerdi kisacasi

Güle gül kullan canım
Bende bondy diye bi markanın sabahlıklı takımını beğendim
M beden kalıbı dar mı gelir ki
Bedene de karar veremiyorum ki ben:)

canım normalde s beden giyiyodum m aldım pijamayı iyi gibi oldu. şimdiden al da olmazsa değiştirmeye vakit olsun

Benim evde önden düğmeli olan alt üst takımım var onu götüreceğim bir de uzun kollu gecelik alacağım. Fazladan masraf yapmayacağım. Bebişe bir şeyler almayı tercih ediyorum.

Aynn bısuru para zatn hangı btnı alalım kıyafetmı yıyecekmı vıtamınmı bebıse harzlıkmı yapalım

insulin daha kolaylarna kaciyo olablr
bi zarari yok ama psikolojik olark zaten diyet yetiyo

ben ayakkabi aldim vallah.ucuz bisey 25 lira spor ayakkabi.olmuyo hic biri ne bot ne digerleri.iki ay da olsa cikcam mecburen disari.egilip kalkamiyrm ayakkablrmi bole giyemiyrm.esim giydiriyo garibim tirnaklarmi bile o kesiyo :)))

ben ayakkabi aldim vallah.ucuz bisey 25 lira spor ayakkabi.olmuyo hic biri ne bot ne digerleri.iki ay da olsa cikcam mecburen disari.egilip kalkamiyrm ayakkablrmi bole giyemiyrm.esim giydiriyo garibim tirnaklarmi bile o kesiyo :)))

Elım ayagım şişmedı daha cok sukur gobekte asırı buyumedı sankı ama hafften zorlanıyorm bnde corap gyerken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…