2017 Aralık Anneleri

Bugün endokrinolojiye kontrolün vardı şeker ölçümlerime bakacaktı Dr.sadece sabah 1. saatlerde yükseklik var o da 158 en yüksek değer.insülin falan karıştırdı yokmu başka yolu dedim devam edelim mi bi 15 gün daha dedi evet dedim hemen insülin mi bu değerler çok yüksek değil dedim.sinir oldum.yatsı ara öğünümde meyve var onu yemesem dedim o zaman eksik olur diyetisyenle görüş dedi.aç kalmaman lazım dedi.diyetisyen de ara öğünlerde yer değişikliği yapabilirsin diyor.biri sıkıyor biri rahat bırakıyor ben anlamadım bu işi ya size ne dediler hemen insülin mi oluyor anlamıyorum

Lohusa geceliklerini kısa kollu mu uzun kollu mu tercih ettiniz kızlar?
Ben daha alamadım
Lohusa sepeti diye bi site var güzel gibiler ama yeri nasıldır bilemedim

ben oradan pijama takımı aldım kumaşı falan çok güzeldi. kargoda da sorun yaşamadım. lohusa geceliklerini kısa kollu aldım uygun fiyatlı buldum baya. üzerine uzun kollu sabahlığım vardı evde onu uydurdum

Güle güle giy cnm.birini elbise şeklinde alsaydın keşke neden öyle düşünmedin.belinin lastiği karnını rahatsız edebilir
usurum diye almadim.bunlar daha rahat geldi gozume.hem yukari cektgmde rahatsz etmez.zaten ben belde bisey giyemiyrm yano dusuk bel gibi :))bunlarda yuksek belliler

Canm sanırım sayfamn reklamını yaptgm ıcın acımadan bır ay uyelıgımı ıptal ettıler Yaa cokmu yksek cıktı degerler benım 166 cıktı tok ama tam bı saat snra vermemstm braz etkısı var sanırım dıyet yapıyorm on gndr ama yuzde yuz dıkkat edemıyorm.. szde durumlar nedr nasl basedıyosunuz bnnla

insulin icin 200 u gecmsi lazim.nette hep oyle yaziyo.ama korkutylar bizi hep.benide 15 gunde bir cagiriyo sinir olmya basladim.bu gidismde bi daha gelmeyp evde diyetime devam edicem dicem arada olcucem dicem.sonucunda dikkat edince sonuclar iyi geliyo

Kzlarrr pıjamadan önce su an kıslık kuafet ıhtıyacım var yaa yarn hastaneye gtcem ustume ne gucem blmıyorm malum gobekten ön kapanmıyo kuafetlerın sastm kaldm

1 ay mi cokmus :)) benm aclik 101 tpkluk 1.saat 212 2.saat 149 cikti :)) yaklasik 1 ay olcak diyettyz.bastam cok didikledm ama saldim bu aralar bende.kasar bile yukseltiyo ne yiyeym ben daha
hastane onunde agladim acim diye onkara uysam ac kalirim.3 kasikla doysaydik bu kiloda olmazdik.tatli yemiyrm pek onemli olan o geriisine de dikkat etmeye calsiyrm

Kzlarrr pıjamadan önce su an kıslık kuafet ıhtıyacım var yaa yarn hastaneye gtcem ustume ne gucem blmıyorm malum gobekten ön kapanmıyo kuafetlerın sastm kaldm
aynen benmde oyle alt var ust yok.hirka giyoyrm gobek disarda kaliyo.bisey almajta istemiyrm 2 ay icin napicam bilmiyrm

Walla cnm mumkn olsgnca aburcubur yemesek bıle kardr bıde kepeklı ekmegede alstm sevdmde artk onu yerım tatlınoaatda bıraz alrm ck canm ısterse.. benım saat bası baklmadı daha bı glıkozu ocmedn once kan aldılar bıde 50 gr ıctkten bı saat snra alndı bu kadr.. bakalım yatn ne yapcklar ınsallah faydası olmstr dıkkat etmemın

kac cikiyo ki conuclar cok mu yuksek.desede diyetime dikkat edicem de istemiyrm de.bebiyede bi zarari yok insulinin ama aci veriici her gun vurmak
umudunu-kaybetme

Ictkten bı saat snra 166 cıktı cnm sureklı vurunmak ıstemem yonede dıyetle faydası olrsa mumkn olsgnca dıkkat ederım bebegıme zararı olmucakmkadr dussun yeter ama zor oluyo sınır oluyo ınsan bısey yıyemeynce allah kolaylık versın

ac git sen yinede.bu aksam da pek tatli yeme gecede sekizden sonra busey yeme.cunku 100luk yapabilorler.50 lik yuksek cikinxa 100 yapiliyms.kepekli de kansizlk yapar tam bugday ekmegi yada çavdar ye.aynen bende artk tam bigday yerim hep.bide hic kilo da almadm yaklasik bi aydr ayni kilomda sabitim

aynen benmde oyle alt var ust yok.hirka giyoyrm gobek disarda kaliyo.bisey almajta istemiyrm 2 ay icin napicam bilmiyrm

Bn kapalıyım bıde bı hrkaylada btmez hayrlısı balalım alcz mevbr bır ıkı oarca bısey haatane kontrollerıne gdlcek

Kan hapıda ıcıyorm ama dıyetsywn kepeklıde olr demstı tam bgdayda yerm gerkrse.. ac gtcem zatn ama zatn oglen 12 de randevum bu aksm 8 dn snra nasıl ac kalayımkı (

arada sinir krizine girip agliyrm evde burayada yazip hep sekerden sikayet ediyrm :)) benm ablam yaptrmams seker yuklemesi doguma gittfnde sekeri 390 mis bu yuzden 3 gun yattik hastanede.bebide cok sukir bisey yoktu ama sekerini dusurmek icin durduk.bebi 4 bucuk kilo dogdu.maalesef normal dogum yapamadi.dikkat etsek yeter insan surekli olcunce evde strese giriyo

Kan hapıda ıcıyorm ama dıyetsywn kepeklıde olr demstı tam bgdayda yerm gerkrse.. ac gtcem zatn ama zatn oglen 12 de randevum bu aksm 8 dn snra nasıl ac kalayımkı (
he ozaman yapmazlar canim ben sabah cagirdilar sandim.durmaazsn o kadr sure ac zaten.tam bugday daha iyi kepekliden daha guzel tadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…