2017 Aralık Anneleri

Kızlar Uzun suredr gıremedım bı bakayım dedım... herkes ıyıdr ınsallah... bıkac bılgı vereyım bebişim erkek son dort kontroldur degamedı Seker testmde yuklemdn snra yksek cıktı dıywt uyguluyorm yarn tekrar bakılcak.. bıde bebegın esı asagıda ayrntılı ultrasndn berı hala cıkmadı.. gelp gıden bel sırt kalca agrısı dsnda buyuk bı sorn da yok cok şükür Sizlerde ıhısınzdr ınsallah

Sonlara yaklastık cpk sukur rabbım hepmıze saglklı hayrlı dogumlar nasp etsın ınsaallahh

ooo kimleri goruyrz nerelerdesn kiz hic girmiyosn.erkekms mi bebi saglikla gelsin insallah
hemen hemen hepinizde seker cikti canim aralik anneleri olark cok tatliyiz bence :))) ayni agrilar ayni sikayetler.cok sukur az kaldi hepimiz saglikla alalım kucagmza insallah

Ben barbunya yedim salata bolca yoğurt iki dilim tam buğday ekmeği yedim bulgur pilavını zaten sevmezdim zorla yiyorum bugün onuda yemedim ama biraz yuksekti

Lohusa geceliklerini kısa kollu mu uzun kollu mu tercih ettiniz kızlar?
Ben daha alamadım
Lohusa sepeti diye bi site var güzel gibiler ama yeri nasıldır bilemedim

Ben barbunya yedim salata bolca yoğurt iki dilim tam buğday ekmeği yedim bulgur pilavını zaten sevmezdim zorla yiyorum bugün onuda yemedim ama biraz yuksekti
Biz ne yapacaz ya yüksek çıksa sorun oluyor düşük çıksa sorun oluyor doktprlarda diyete devam diyor az kaldı diyeti falan birakacamn oluruna borakacam

Bir de dün yemekten sonra bayılacak gibi oldum
Gözüm dönmeye başladı
Acaba çok aç kalıp yemek yiyince mi oldu
Yoksa tansiyon gibi bişey miydi bilmiyorum
1saat kadar uyuduktan sonra topladım hatta masayı?

Bir de dün yemekten sonra bayılacak gibi oldum
Gözüm dönmeye başladı
Acaba çok aç kalıp yemek yiyince mi oldu
Yoksa tansiyon gibi bişey miydi bilmiyorum
1saat kadar uyuduktan sonra topladım hatta masayı?
Şeker var mi canim sen de uzun süre ac kalıp bir anda yiyince bu belirtiler oluyor

Lohusa geceliklerini kısa kollu mu uzun kollu mu tercih ettiniz kızlar?
Ben daha alamadım
Lohusa sepeti diye bi site var güzel gibiler ama yeri nasıldır bilemedim
Benimde tek eksiğim lohusa geceliği kaldı ben öyle lohusa geceliğini falan çok seven biri değilim sadece hastane içinde almak istemiyorum normal düğmeli alt üst bişeyler mi alsam diyede düşünmüyo değilim çok kararsızım ne yapsam bilemedim alanlar resim atsada bizede fikir olsa aslında

Şeker var mi canim sen de uzun süre ac kalıp bir anda yiyince bu belirtiler oluyor
Şeker çıkmamıştı referans değerlerinin altındaydı aslında
İlk defa böyle bişey oldu
Çıkmadı diye bende çok dikkat etmedim galiba tatlı konusunda

Aynen resim olsa fikir olur bize de

iste bunlar cok abartılı bisey degiller ama

Eklentiler

• 20171002_165239-1.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…