2017 Aralık Anneleri

Kuzum pirinç pilavı yedin benim geçen gün cezeryeyle fırladı sekerim sen daha seker ölçümü yaptırmadımyaptirmadin kuzum dimi en azından yediklerine dikkat et

Cok gecmis olsun canımm Hayırlısıyla bi atlatsak su gunleri

Kuzum pirinç pilavı yedin benim geçen gün cezeryeyle fırladı sekerim sen daha seker ölçümü yaptırmadımyaptirmadin kuzum dimi en azından yediklerine dikkat et
Aynen canım yaa bi daha asla yemiyceğim zaten normalde de yemem ama bi an yedim ama resmen ölüyordum

Sen şeker yüklemesi yaptırmış miydin. Baya yükselmiş şekerin 197 üç kaşık pilavla baya yüksek bi deger. Şeker bebeklerin kilosunun fazla olmasına sebep oluyormuş dr um o yüzden beni diyetisyene sevketti. Yanlış hatırlamıyorsam senin de bir bebegin 4 kilonun üzerindeydi. Ben tedirginim baya bir sorunla karşılaştın mi peki kilolu doğunca bebegin. Bana solunum sıkıntısı güçsüz bebek bir çok şey söylendi allah korusun

ay o neymiş öyle yaa çok geçmiş olsun. bazı şeyler çok ciddi fırlatıyor şekeri, benim gözlemlediğim beyaz ekmek, pirinç ve patates. fırında yağsız patates yemiştim ben de o çok fırlatmıştı bi kere. çok çok geçmiş olsun. şekeri düşüren şeyler olarak neler var kızlar bildiklerimizi yazsak. yoğurt dediğinizi gördüm burada bi başka ne yapılabilir. günaydın bu arada herkese çok dağınık bir mesaj oldu :)

Günaydın hamişler, alışveriş listelerine bakıyorum sanırım ben hiç bişey almamışım daha :-(

günaydın canim.firinda patatesi yogurtlu sos yapark pisirirsen fazla yukseltmiyo dun yaptim yukselmedi cok.ama az yemek sartiyla her zaman ki gibi.yogurtla limon dusuryms sozde daha hoc denemedim
yer fıstığı her gun yerim o da dusuruyo.ceviz badem elma falan dusuryms.pek belirli bisey yok aslinda.mesela ben gecen bitter çikolata attim agizan kucuk bi parca eyvah dedim kimbilir ne cikacak hic yukselmedi.manti yedim gene yukselmedi.ama esim sicak ekmek almos bi yudum isiraym dedim o bi yudum cok yukseltti.ne yapacagmzi sasirdik tek caremz yogurt gibi her ogunde yogurt :)) hatta bu sabah yogurt ile kahvalti etmeyi dusunuyrm cunku sabahlari yuksek cikiyo hep

Sen baya baya denem e yapmışsın cnm maşallah.bende bugün kahvaltıda ekmek 1-2 lokma yedim salatayla yumurta ve peynirle doydum ve hemen çıkıp 2 sokak öteden dönüp geldim 125 çıktı.sen misin yüksek çıkan ben hakkından gelirim senin dedim ve geldim şükür )

gunaydin canim
o liste hic bitmiyo uzuyoda uzuyo benm hala eksiklerm var :))
Bende kızımdan kalanlar var diye rahatım da rahatım daha bebişe 1 tane süslü tulum aldım pembeli bir takım aldım 1 tane hastane çıkışı hediye geldi.battaniye ve banyo havlusu aldım bu kadar.kızımın beğendiğim ve kullanılabilecek olanlarını ayırmıştım onları çıkardım hepsini yıkadım ütüledim.bi bohça yapmak kaldı ameliyathaneye götürmek için.kurdeleyle fiyonk yapıp götürüyorum çok güzel oluyor.

yuruyus cok iyi geliyms zaten canim ya.ben cikamiyrm iste yalnz e esimde calisiyo.evin icinde ne kadar hareket ediyosam iste.

bende oyle yapcam bi iki hafta icinde yikayp utulemeye basliycam da hazir olsunlar.bu erken dogum korkusu sardi beni birda okudukça tirsiyorm

yuruyus cok iyi geliyms zaten canim ya.ben cikamiyrm iste yalnz e esimde calisiyo.evin icinde ne kadar hareket ediyosam iste.
Evin içinde olmuyor cnm temiz hava almak gerekiyor herhalde.aç kapıları pencereleri öyle dene bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…