2017 Aralık Anneleri

ben ayakkabi aldim vallah.ucuz bisey 25 lira spor ayakkabi.olmuyo hic biri ne bot ne digerleri.iki ay da olsa cikcam mecburen disari.egilip kalkamiyrm ayakkablrmi bole giyemiyrm.esim giydiriyo garibim tirnaklarmi bile o kesiyo :)))
En mantıklısı .
Bende alırsam öyle alayım bari
Sonradan giymeceğim şeye çok para veresim yok hiç

Şeker çıkmamıştı referans değerlerinin altındaydı aslında
İlk defa böyle bişey oldu
Çıkmadı diye bende çok dikkat etmedim galiba tatlı konusunda
Sen yine de yediklerine dikkat et canim allah göstermesin bizim gibi diyet seker ölçme derken kafayı yersin

Canim bana da insülin dediler başka yolu yok dediler ben kabul etmedim birazcık daha böyle gidelim dedim şekerli birşeyler yemedigim sürece düşük bile çıkıyor ki ben de bazen aksatiyorum 3 4 saat ac kaldığım oluyor

Kizlar bugun kontrolum vardi.Seker yüklemesini istemedim.Kendim takip ediyorum dedim.Doktorum da hic itiraz etmedi.2 ser defa olc o zaman dedi. Dahiliyeden 3 aylık seker ortalamasıni gosteren bi deger varmıs.Onu da yaptırabilirsin dedi. Iyi mi yaptım kotu mu bilmiyorum.

Mrb bende senin gibi dusundugumden karar veremedim bir turlu. Bazi saticilr dior normal pijama rahat olmaz.

Mrb bende senin gibi dusundugumden karar veremedim bir turlu. Bazi saticilr dior normal pijama rahat olmaz beli. Bir turlu begenemedim. Bende bir fikir istyorum.

Kızlar ben bu akşam resmen ölüyordum hayatımda böyle hiç olmadım akşam yemeğinde 3 yemek kaşığı pilav yedim kiii hayatta pilavı ağzıma sürmem yarım saat sonra boynumun damarı çatlamış gibi atıyordu dilim uyuşmaya başladı yüzüme ateş bastı elim ayağım uyuştu yarım saat sonra şekerimi ölçtüm 197 çıktı üç kaşık pilav bu hale getirirmi? Resmen komaya giriyordum çok şükür biraz daha iyiyim şimdi de çok korktum o neydi öyle yaa

Bu yiyecekler bilinenin aksine hızla düşürdü trombositlerini, bu yasaklıları izmir bergamada bitkisel tedavi uygulayan birinden öğrendim, çok denedim, hastalandığında özellikle portakal, mercimek çorbası bol tüketiyordu, bunları kesince 250binin altına düşmedi, ama pulcuklar azda olsa oluşuyor, kanama zamanıda iyi, toplanma zamanıda, umarım şifa arayan herkese yarar. Umarım sizde çare bulursunuz.

Benim evde önden düğmeli olan alt üst takımım var onu götüreceğim bir de uzun kollu gecelik alacağım. Fazladan masraf yapmayacağım. Bebişe bir şeyler almayı tercih ediyorum.
Aynen nezaman kendime bişey almaya çıksam bebişe alıp geri dönüyorum:)

Çokkk geçmiş olsun canım

Mrb bende senin gibi dusundugumden karar veremedim bir turlu. Bazi saticilr dior normal pijama rahat olmaz.
Satıcılara güvenme valla önemli olan düğmeli olması oda emzirme de kolaylık sağladığı için hastaneden çıkınca sürekli gömlek mi giycez kazagı tişörtü alttan sıyırcaz emzircez düğmeli bile olmasa olur bence

Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…