En mantıklısı .ben ayakkabi aldim vallah.ucuz bisey 25 lira spor ayakkabi.olmuyo hic biri ne bot ne digerleri.iki ay da olsa cikcam mecburen disari.egilip kalkamiyrm ayakkablrmi bole giyemiyrm.esim giydiriyo garibim tirnaklarmi bile o kesiyo :)))
SormaaAynn bısuru para zatn hangı btnı alalım kıyafetmı yıyecekmı vıtamınmı bebıse harzlıkmı yapalım
Kullanmiyorum doktorum daha gerek duymadı gelecek hafta diyecem amaKan ilaci kullaniyormusun kansiz kalmis olabilirsin
Sen yine de yediklerine dikkat et canim allah göstermesin bizim gibi diyet seker ölçme derken kafayı yersinŞeker çıkmamıştı referans değerlerinin altındaydı aslında
İlk defa böyle bişey oldu
Çıkmadı diye bende çok dikkat etmedim galiba tatlı konusunda
Canim bana da insülin dediler başka yolu yok dediler ben kabul etmedim birazcık daha böyle gidelim dedim şekerli birşeyler yemedigim sürece düşük bile çıkıyor ki ben de bazen aksatiyorum 3 4 saat ac kaldığım oluyorBugün endokrinolojiye kontrolün vardı şeker ölçümlerime bakacaktı Dr.sadece sabah 1. saatlerde yükseklik var o da 158 en yüksek değer.insülin falan karıştırdı yokmu başka yolu dedim devam edelim mi bi 15 gün daha dedi evet dedim hemen insülin mi bu değerler çok yüksek değil dedim.sinir oldum.yatsı ara öğünümde meyve var onu yemesem dedim o zaman eksik olur diyetisyenle görüş dedi.aç kalmaman lazım dedi.diyetisyen de ara öğünlerde yer değişikliği yapabilirsin diyor.biri sıkıyor biri rahat bırakıyor ben anlamadım bu işi ya size ne dediler hemen insülin mi oluyor anlamıyorum
Ne guzel göbeği çıkanlara imreniyorum benim gobegim niye çıkmıyor yaKzlarrr pıjamadan önce su an kıslık kuafet ıhtıyacım var yaa yarn hastaneye gtcem ustume ne gucem blmıyorm malum gobekten ön kapanmıyo kuafetlerın sastm kaldm
Ne guzel göbeği çıkanlara imreniyorum benim gobegim niye çıkmıyor ya
Mrb bende senin gibi dusundugumden karar veremedim bir turlu. Bazi saticilr dior normal pijama rahat olmaz.Benimde tek eksiğim lohusa geceliği kaldı ben öyle lohusa geceliğini falan çok seven biri değilim sadece hastane içinde almak istemiyorum normal düğmeli alt üst bişeyler mi alsam diyede düşünmüyo değilim çok kararsızım ne yapsam bilemedim alanlar resim atsada bizede fikir olsa aslında
Mrb bende senin gibi dusundugumden karar veremedim bir turlu. Bazi saticilr dior normal pijama rahat olmaz beli. Bir turlu begenemedim. Bende bir fikir istyorum.Benimde tek eksiğim lohusa geceliği kaldı ben öyle lohusa geceliğini falan çok seven biri değilim sadece hastane içinde almak istemiyorum normal düğmeli alt üst bişeyler mi alsam diyede düşünmüyo değilim çok kararsızım ne yapsam bilemedim alanlar resim atsada bizede fikir olsa aslında
:)) kuru soğan suyu canım isteyen yapabilir tabi bu size kalmış :)Hangi kremi kullandınız Lansinoh mu?
Mrb cok gecmis olsun. Zor bir durum kucuk cocuk icin. Bende itp hastasiyim ve gebeyim. Birazcik zor bir surec. Birde bu rahatsizlik cok bilinmiyor. Trombosit yukselten yesil mercimek ve cig antep fistigi benim bilfigim ama gercrkte cok ise yarayip yaramadigindan cok emin degilim. Cunku doktorlar yiyeckle yukselen deger olmadigini soyluyor.
Güle güle kullan canım bende bu tarz düşünüyorumiste bunlar cok abartılı bisey degiller ama
Aynen nezaman kendime bişey almaya çıksam bebişe alıp geri dönüyorum:)Benim evde önden düğmeli olan alt üst takımım var onu götüreceğim bir de uzun kollu gecelik alacağım. Fazladan masraf yapmayacağım. Bebişe bir şeyler almayı tercih ediyorum.
Çokkk geçmiş olsun canımKızlar ben bu akşam resmen ölüyordum hayatımda böyle hiç olmadım akşam yemeğinde 3 yemek kaşığı pilav yedim kiii hayatta pilavı ağzıma sürmem yarım saat sonra boynumun damarı çatlamış gibi atıyordu dilim uyuşmaya başladı yüzüme ateş bastı elim ayağım uyuştu yarım saat sonra şekerimi ölçtüm 197 çıktı üç kaşık pilav bu hale getirirmi? Resmen komaya giriyordum çok şükür biraz daha iyiyim şimdi de çok korktum o neydi öyle yaa
Satıcılara güvenme valla önemli olan düğmeli olması oda emzirme de kolaylık sağladığı için hastaneden çıkınca sürekli gömlek mi giycez kazagı tişörtü alttan sıyırcaz emzircez düğmeli bile olmasa olur benceMrb bende senin gibi dusundugumden karar veremedim bir turlu. Bazi saticilr dior normal pijama rahat olmaz.
Geçmiş olsun cnmKızlar ben bu akşam resmen ölüyordum hayatımda böyle hiç olmadım akşam yemeğinde 3 yemek kaşığı pilav yedim kiii hayatta pilavı ağzıma sürmem yarım saat sonra boynumun damarı çatlamış gibi atıyordu dilim uyuşmaya başladı yüzüme ateş bastı elim ayağım uyuştu yarım saat sonra şekerimi ölçtüm 197 çıktı üç kaşık pilav bu hale getirirmi? Resmen komaya giriyordum çok şükür biraz daha iyiyim şimdi de çok korktum o neydi öyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?